הסקר הלילי של נגד הזרp

נגד הזרp

New member
הסקר הלילי של נגד הזרp

בהשפעת חודש אדר וחג פורים הקרב שאחד מגיבורי המגילה הציל את אחשוורוש בזכות שליטתו ב70 לשונות. בכמה שפות אתם שולטים כמה שפות הינכם מדברים/מבינים/קוראים/כותבים אילו שפות יותר ואילו פחות מהי שפת אמכם באיזו שפה הינכם חושבים ושאלה משעשעת לסיום באיזו שפה הינכם סופרים את כספכם קדימה אוכל.. סליחה לתשובות... (=

rציני

New member
שפות אהובות:

מדבר עברית כשפת אם, אנגלית לא שוטפת ומבין מעט צרפתית, וספרדית. שפות שהייתי רוצה לדעת: ספרדית האיטלקית (בעיקר בגלל המבטא האהוב עלי)

דiד משה

New member
עברית ואנגלית, רק ש..

עברית אני שולט באופן חלק, אנגלית, קצת פחות.

כף אני סופרת בכל השפות שבהן אני

מקבלת אותו. באשר לדיבור,מדברת שוטף: עברית, יידיש, הונגרית. ברמה בינונית +: אנגלית. מבינה רומנית ומתחילה להבין רוסית. קוראת וכותבת רק בעברית ויכולה לכתוב ולקרוא ביידיש ובאנגלית.

Lala 1

New member
עברית ואנגלית

שפת האם תאורתי זה אנגלית אך אני שולטת הרבה יותר ואוצר מילים גדול יותר בעברית. הלוואי ואדע ספרדית, שכנה אחת עולה מארגנטינה הבטיחה ללמד אותי, נחיה ונראה.

עברית ואנגלית, אם כי האנגלית שלי

כמובן לא כמו העברית אבל מבין ויכול להסתדר טוב בארץ זרה.

עברית עברית עברית עברית

אני יודעת ממש קצת אנגלית. שפת האם של אימי- ספרדית- ספניאנו. סי.

Lala 1

New member
את יודעת ספאניולית?

אמא שלך דברה איתכם בשפה הזו? או סבים/סבתות שמדברים? תלמדי אותי?

בבית ממש- לא דברו. הסבים והסבתות,

כל ואני דודים של סבתא של אמא שלי (הם מגיעים לכל מפגש ויש הרבה) וכל קרוביו וידידיו הדברים ספרדית אבל אני ממש לא קלטתי את השפה, אני לא חזקה בתחום...

Lala 1

New member
חבל, תנסי להדבק למשהו ולדבר איתו

זה כיף לדעת הרבה שפות

Lala 1

New member
את יודעת ספאניולית?

אמא שלך דברה איתכם בשפה הזו? או סבים/סבתות שמדברים? תלמדי אותי? :)

בניל

New member
שפת אם: אנגלית.

דובר קורא וכותב אנגלית. שולט בעברית. מבין אידיש. ויכול לקשקש כמה משפטים בצרפתית רומנית והונגרית...

שפת אם עברית....

אבל לקרוא לדבר ולהבין אני מבין גם אנגלית....רק לכתוב אני לא יודע איך לכתוב באנגלית. כמובן שאני חושב בעברית וסופר את הכסף בעברית.

למעלה