הסקניה מרעישה יותר מהמאן

• פותח הנושא gen1
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

gen1

New member
הסקניה מרעישה יותר מהמאן

הסקניה מרעישה יותר מהמאן
שלום! נסעתי היום ב7541869 ובסמרטפון יש מד רעש מדדתי והגעתי לשיא של 73 דציבל נסיעה במאן הביאה את מד הרעש ל69 דציבל בשני המקרים ישבתי בחלקו האחורי של האוטובוס , ומכאן צריך לציין שבסקניה צריכים לעשות שעורי בית איך משקיטים את המנוע .

מתי פעם אחרונה עשית כיוון למד דציבלים?

הסקניה מרעישה יותר מהמאן
שלום! נסעתי היום ב7541869 ובסמרטפון יש מד רעש מדדתי והגעתי לשיא של 73 דציבל נסיעה במאן הביאה את מד הרעש ל69 דציבל בשני המקרים ישבתי בחלקו האחורי של האוטובוס , ומכאן צריך לציין שבסקניה צריכים לעשות שעורי בית איך משקיטים את המנוע .

gen1

New member
לא עשיתי זה בסמארטפון אבל נמדדו

לא עשיתי זה בסמארטפון אבל נמדדו
שלום! לא עשיתי זה בסמארטפון אבל נמדדו שניהם באותו מכשיר באותו יום וכנראה שהשאלה מיותרת .

846

Active member
מי שצרך לתכנן מחדש את המרכב

הסקניה מרעישה יותר מהמאן
זה מרכבים, המרכב רועד מרעיש ונותן הרגשה של " עוד מעט מתפרק..." ואני נהג ואני יושב בחלק הקידמי....

nadavmos

New member
לפחות אתה יושב מקדימה..

זה מרכבים, המרכב רועד מרעיש ונותן הרגשה של " עוד מעט מתפרק..." ואני נהג ואני יושב בחלק הקידמי....
לפחות אתה יושב מקדימה..
בסקניה העירונית של מרכבים אין ולו מקום ישיבה אחד נוח! (מבחינת הרווח בין השורות) מה זה המרכב הזה??

מצב
הנושא נעול.
למעלה