הספריה מאוכלוסת!

yuvaleitan

New member
הספריה מאוכלוסת!

אנחנו מאוד מרוצים. נותן המון צבע ואופי לבית. ובינתיים שום דבר לא נפל...

yuvaleitan

New member
אחרון ודי

יש עוד כמה חפצי וינטאג' שיתפסו את מקומם למעלה - רדיו של פעם, סיפולוקס, עששית, כאלה. אבל לא התאפקתי...

yuvaleitan

New member
מסילות אלומיניום של חלונות - window aluminum

השתמשתי במסילות אלומיניום של חלונות, בפרופיל U, שנחתכו לפי אורך וזווית פנימית/חיצונית, בהתאם למיקום, כולל סביב עמוד שבולט בצד שמאל. המסילות חוברו לקיר בעזרת דיבלים פשוטים וברגים. היה מאתגר מאוד ליישר את המסילות במדויק, אבל קשה לא אומר בלתי אפשרי. המדפים הושחלו פנימה – בהתחלה בקלות, אח"כ בדפיקות אגרוף, ולבסוף עם פטיש. זה מאוד יציב – נשענתי עם כל המשקל שלי, ולא קרסנו...

I Used U Profile window aluminum rails cut to length and to internal / external angle, depending on location, including around the pillar which stands out on the left. Rails were attached to the wall using simple plastic plugs and screws. It was very challenging to accurately align the rails, but difficult does not mean impossible. The shelves were pushed inside - easily at first, then by pounding a fist, and finally with a hammer. It's very stable - I leaned with all my weight, and didn’t go tumbling down…

יובל תודה על ההסבר והתרגום. אני

יודע כמה קשה הוא ליישר את הפסים, כל כבוד, זה נראה נהדר

Rambo75

New member
יפה מאוד ויש גם מקום לספרים נוספים!!

איזה כיף זה ספריות??!!

bpnini

New member
מדהים

Matthew N

New member
תשמע...

זה נראה פשוט מעלף יובל. ממש ממש אהבתי.
התמונה האחרונה יכולה להיות דף בקטלוג של איקאה (איפה שהדברים נראים טוב) תחת הקטגוריה "ביתי ואלגנטי"

aliner

New member
משובחת! ניסיתי לראות אם יש לך

גם טעם טוב בספרים...התמונה קטנה מדי
.
בכל מקרה, אהבתי ואכן מוסיף אופי ונשמה לבית.

yuvaleitan

New member
תודה על הפרגון חברות וחברים!!

אלינור, הספרים הם רק לקישוט...

aliner

New member
ברור שלקישוט בלבד. ממך לא הייתי מצפה

למשהו אחר

למעלה