הספירה לאחור
כדור שלג ענק דוהר לעברנו

הספירה לאחור../images/Emo7.gifכדור שלג ענק דוהר לעברנו

גמרנו עם התותחים. החוקנים מאבדים מערכם. הודיה התחילה להקיא מהנובולקס ואני כמעט בטוחה שזה מיזה. עוצרת הכל. ב 25.04 אנחנו בתל השומר למונוטריה ריקלית/אנלית. צריך לעשות חוקנים לפני. נטוס מאילת בבוקר. נשאר שם עד מתי שנצטרך. הבעל יעלה עם הרכב. מוריה תשאר אצל אחותי. אתמול הייתי בדאון רציני שפשוט נקמתי בבית. קירצפתי עד כלות נשמתי. בכיתי עד אובדן ראייה ממש. הודיה הייתה צריכה לעבור חוקן , הכל נשפך החוצה וכלום לא יצא. היא בכתה מכאבי בטן , הייתי חסרת אונים. ניסינו שוב, הודיה התפתלה וצרחה מכאב. עברנו טראומה ממש קשה. נמאס לייייייייייייייייייייייי אני מיואשת. הילדה שלי סובלת. אבדתי כוח רצון לחיים האלה, הן הדבר היחיד שמחזיק אותי, הבנות שלי. לא יודעת מה לעשות עם עצמי, חייבת לגשת לשיחות עם פסיכולוג. חייבת להתחזק בשבילה. חייבת לעבור את התקופה הנוראית הזאת בשבילה. צריך להתנהל מול עו"ד, לעשות עוד מלאן בדיקות, לפגוש נרולוג מומחה. מאיפה אני יביא את הכוח הזה לעזעזעל?

מחבקת אותך חזק חזק ושולחת לך את כל הכוחות

שאפשר בכדי לחזק אותך . מחזיקה אצבעות חזק חזק שימצא פיתרון לבעיה ושלא תסבלו כל כך .

מה דעתכם בנושא "טיפול היפנוטי"?

כדאי? לא כדאי? עוזר? לא עוזר? מישהו מכיר , מבין , יודע.?????????????????????????????

מכירה ומבינה בהיפנוזה

למען האמת יש לי רשיון להיפנוזה ממשרד הבריאות. ממליצה בחום, אך זה מאד תלוי במי עושה (כמו כל דבר) , צריך מישהו שמבין בהיפנוזה בילדים, ומנוסה בתחום.

בבקשה, תאירי את עניי, בבקשה מימך

אפילו בנסר, תני לי טלפון אני אתקשר או שתכתבי לי אם זה מפריע ע"ג הפורום. אני מיואשת, חוששת, חרדה על סף התמוטטות עצבים. אני רוצה לבדוק, לראות אולי זה מלווה במשהו טראומטי מהעבר של הודיה. אני אעשה כל דבר בשביל הילדה שלי. אני רוצה להבין מה הדבר הזה והאם יכול להועיל ובמידה ויש אחוז אחד של נזק אני רוצה לדעת כי אז אוותר. מספיק מה שיש עד עכשיו.

צריך להבדיל....

בין היפנוזה שמעלה דברים מן העבר , לבין היפנוזה לצורך טיפול בסימפטום מסוים בשימוש של הכוחות הפנימיים של המטופל. אני לא חושבת שבגילה של הודיה האופציה הראשונה מתאימה. אבל... ללמד אותה לשחרר את השרירים הנכונים,להרפות וכו, זה יכול מאד לעזור. בכל מקרה זה לא במקום הבדיקות הרפואיות אלא בנוסף...

בוודאי שבנוסף, אנא הרחיבי על הרפייה

בהיפנוזה, יש לך משהו, מישהו להמליץ לי?

ממליצה בחום על היפנוזה רפואית

בהריון עם איתן עברתי היפנוזה, שעזרה לי להפחית לחצים. העדפתי את זה מאשר לקחת עוד כדור בנוסף לשלל הזריקות והטיפולים שקיבלתי. השתמשתי בהיפנוזה גם ככלי להגברת תפוקת החלב בפגייה. וטל של אשחר' לא דעתי שיש לך רשיון להיפנוזה.תוסיפי עוד
. סיגליהיא- בהצלחה לכם.

ולזרוק אותו לאן שהוא ?אני מוכנה

הייתי גם מבקשת וכך אני עושה תמיד כשבנותיי חולות, מחבקת ומבקשת מהן להעביר את כלללללללללללללללל המחלות אליי! אני עוד מסוגלת, הן מה מבינות?

סיגל- מהר להרים אותך מהריצפה!

ומה שצריך לעשות בשביל זה- תעשי! לא רק שיש שתי ילדות שצריכות אותך, יש גם ילדה אחת שסובלת מאוד שזקוקה לך. אני לא חושב שכרגע יש לך פנאי לשאלות כגון "מאיפה אני אביא כוחות" או "אין לי חשק לחיות". זה טוב לפורום ולנו בשביל שניתן כתף ונחבק- אבל זה לא בשביל החיים שלך עכשיו. עכשיו- זה פרקטי- איך לעזור לה, מה הרופא יגיד ויציע- זה מה שמענין. כל השאר- בטל כרגע בשישים. אבל.... את צריכה כוחות בשביל זה- לכן אם התחלה של טיפול עכשיו תעזור- אז תתחילי. אם תרצי ממני עזרה לכל מאבק בירוקרטי, עיצות וכל מה שצריך- אני לשרותך. אבל סיגל- אם זה בשביל הפורום- סבבה. אבל אם את באמת חושבת שאין לך טעם לחיות וכו'- מהר לקבל עזרה, ולא רק מאיתנו, מהר לטפל בזה... ושוב- אני כאן בשבילך לכל מה שצריך...(כמעט...)

אין לי כוח לחיים האלה - ממש כך!!!!!!

כל יום זה יום ארוך ומתיש הכל סובב סביב אני מרגישה סחרחוררת בלתי פוסקת.

אז עכשיו להרים טלפון לקופת חולים

ולקבוע פגישה דחופה אצל פסיכולוג. אחרת אני מסוגל לבוא לאילת ולהכריח אותך. יש אפשרות לברוח- אולי לא כמו פעם ולא כמו שאת חושבת- אבל אפשר למצוא את הפינה שלך, את גניבת 5 הדקות כאן לכוס קפה ועוד. את חייבת למצוא איך לשלב את החיים שלך בחיים של הילדים למען שלום כולכם- ואת צריכה (לדעתי) פסיכולוג שידע איך לכוון אותך. אנא- תעשי את זה...

רק פרטי, לא דרך הקופה , יקח להם שנה

רק בכדי לאשר לי, למי יש כוחות. אני שולית, אפס הכי חשוב זאת היא בלבד.

sheep1972

New member
באיזו קופה את?

אני יודעת שבמכבי זה מאושר אוטומטית, פשוט נותנים לך רשימה של פסיכולוגים שעובדים איתם ולוקחים מחיר מוזל. אל תוותרי כל כך מהר. תרימי טלפון לקופה שלך ותשאלי. יכול להיות שזה קל יותר מכפי שאת חושבת.

למעלה