הספירה לאחור החלה...

JuveFan

New member
הספירה לאחור החלה...

Danger of bankruptcy!!! Your club is on the verge of being declared bankrupt because you have exceeded the amount you are allowed to go into debt (2 500 000 NIS). You have now only 4 logins left to remedy this and restore your balance to the limit. Please note that any login to a CHPP approved product that accesses Hattrick (such as a manager assistant tool) counts as a login. Once again: Restore your balance BEFORE you use your last login! If you fail in this, your team will be locked and eventually a new owner will take over your position in Hattrick. Also, keep in mind that your cash balance is only updated weekly, so if you log on 4 more times before the economic update, your team will still be locked (even if you expect enough income at that time). So, once more: Start selling players and cutting your costs immediately or you will lose your club! אז זו ההודעה שקיבלתי היום. אני לא מתכוון לוותר. הבטחתי לעצמי את המקום הראשון עם 100% ניצחונות בליגה ו 56-1 יחס שערים. אין מצב שאני נעלם. אני מתכוון להישאר על המפה. Juve Club - סרט מלחמה.

JuveFan

New member
הצלחתי!

מכרתי עכשיו שחקן ב-430,000 וכרגע אני צפוי להגיע בסוף השבוע למינוס 2,100,000 בערך. צפו להתפתחויות. Juve Club - סרט מלחמה.

Thierry Henry

New member
אחי

עד שבוע הבא אל תיכנס לקבוצה... אתה עוד תעשה 5 כניסות בלי שתשים לב ויסגרו לך את הקבוצה

JuveFan

New member
אני יודע

אני מהבוקר בהאטריק, לא נותן למחשב שלי לעשות בטעות "סשן טיימאאוט". יש לי עוד 3 כניסות. אני אשתמש בהן בתבונה.

moonch

New member
תחפש משחק ידיות ביתי

תקבע את ההרכב של משחק הידידות ושל המשחק שבוע הבא מעכשיו. תותיא למכירה שחקן שאתה יודע שהוא יימכר ביותר מ-600,000. והדבר הכי פשוט, תאזר בסבלנות ואל תכנס לקבוצה עד שישי הבא, בלילה. אנחנו נודיע לך פה בכמה הצלחת למכור את השחקן\ים שהוצאת למכירה.

JuveFan

New member
יש לי משחק ידידות השבוע בקרית מלאכי

נראה לי שאני אכנס שוב ביום שלישי לראות מה קורה וזהו. עכשיו אני מבין כמה אני מכור...

JuveFan

New member
תודה

אני מרגיש כמו בקבוצת תמיכה... "שלום, קוראים לי נמרוד ואני במינוס"...

אנרכיה

New member
חיו../images/Emo127.gif

גם אצלי זה היה כך, גם כאשר אתה יוצא מהמינוס זה לא אומר שמותר לך עד העידכון השבועי להכנס כמה שאתה רוצה...מס' הכניסות קצוב... נכבוש את השלום ולא את השטחים בואו ננסה עד שיהיה טוב עד שיהיה...

אנרכיה

New member
במלחמה כמו במלחמה?../images/Emo59.gif

אין דבר כזה שאין דבר כזה. ופעם אמר מישהו אם אין דבר כזה שאין דבר כזה,איך יכול להיות דבר כזה

למעלה