הסעת ילדים בלי מושבים - הייתם מדווחים?

hag70

New member
הסעת ילדים בלי מושבים - הייתם מדווחים?

נסעתי היום בבאר שבע ולפני נסעה מכונית משפחתית גדולה מאד (אאלט זה היה מזדה MPV) שמהחלון האחורי הביט אלי ילד בן 3 בערך. מיד זה נראה לי מוזר, כי ילד בגיל כזה צריך להסתכל קדימה כשהוא חגור לכסא. חשבתי שמדובר בהורה חסר אחריות, אבל כשעקפתי ראיתי שמדובר בהסעה של ילדים בני 3 בערך שחוץ מזה שיושב ליד הנהגת אף אחד לא חגור
. אין לי מושג אם מספר הילדים התאימה לכמות המושבים ברכב כי הם זזו כל הזמן, אבל לא נראה לי
. אותי זה הרתיח כמובן. הייתם עושים משהו? חשבתי שצריך, אבל לא היה שמץ של מושג מה (לא היה למשל שום מספר טלפון או שלט של חברת הסעות).

kaparu

New member
הייתי מדווחת

אבל לפי מה שאתה אומר לא היה שלט ולא טלפון....

hag70

New member
חשבתי לנסוע אחריה ולצלם את לוחית הזיהוי

בעזרת הנייד שלי. אין לי מושג למה לא עשיתי את זה. זה כל כך הרתיח אותי

kaparu

New member
מבינה אותך לאללה...

מה אני אגיד, שחברה שלי סיפרה לי (פעם אחת, אחרי הצעקות שהיא חטפה ממני היא כבר לא מספרת לי יותר, למרות שאני לא בטוחה שהיא לא חוזרת על זה) שבגלל שהיא ריחמה על הילד שלה (שהיה אז בן כמה חודשים) ולא רצתה להעיר אותו, היא פשוט ישבה במושב האחרוי של האוטו עם ה"אמבטיה" של העגלה ובתוכה התינוק בנסיעה.

shno

New member
בוודאי שבטח שלדווח

ואגב - מתקשרים 100, מדווחים לפי מספר לוחית הרישוי, מסבירים איפה הרכב נמצא בדיוק כרגע - והם מנסים לאתר אותו באמצעות ניידת או שתיים שיש להם באזור. ככה לפחות היה כשאנחנו דיווחנו על נהג שהחליט שאינדי500 זה כאן באיילון וכמעט שלח אותנו לעזאזל.

דינגומט

New member
לא רוצה להישמע גזענית

אבל לבדואים בב"ש יש חוקי נהיגה משל עצמם. המשטרה באיזור דיי התיאשה מלנסות לחנך אותם. ואם לא מדובר בבדואים, עם הבדואים סליחה. בכל מקרה - עם הבדואים שומרי החוק סליחה.

למעלה