הסכם התחלת עבודה

מצב
הנושא נעול.

shlomob12

New member
הסכם התחלת עבודה

הסכם התחלת עבודה
האם אמור המעביד להחתים אותי על הסכם התחלת עבודה שבו מתואר נוהלי החברה זמני התחלה וסיום העבודה והסכם השכר? זה חוק החדש,לא ? ואם התחלתי ללא הסכם ויש נהלים שלא ניראים לי כגון : - שעות גלובליים. - שעות עבודה מעל לחוק א'-ה' מ-07:30 ע-17:00 ויום שישי 5 שעות. - השכר שולם ללא שכר עבור נסיעות. תודה מראש

שיר ורד

New member
המעביד לא חייב להחתים אותך על אף

הסכם התחלת עבודה
האם אמור המעביד להחתים אותי על הסכם התחלת עבודה שבו מתואר נוהלי החברה זמני התחלה וסיום העבודה והסכם השכר? זה חוק החדש,לא ? ואם התחלתי ללא הסכם ויש נהלים שלא ניראים לי כגון : - שעות גלובליים. - שעות עבודה מעל לחוק א'-ה' מ-07:30 ע-17:00 ויום שישי 5 שעות. - השכר שולם ללא שכר עבור נסיעות. תודה מראש
המעביד לא חייב להחתים אותך על אף
הסכם , רק על טופס 101 המיועד לצורך חישוב ניכווי מס. המעביד מחויב לתת לך תוך 30 יום מתחילת עבודתך הודעה לעובד על תנאי עובדתו בהתאם לחוק שבקישור. המעביד רשאי להחתים אותך על חוזה עבודה כתנאי להתחלת עבודתך. אם יש תנאים בנהלי העבודה שאינם נראים לך, אתה יכול להתפטר ממקום העבודה (בהודעה מראש של יום כנגד כל חודש עבודה בחצי השנה הראשונה). אם התחחיבת לשלם קנס במקרה של התפטרות , עקב אכשרה שכבר עברת אותה, אתה בבעיה. א ישנם נוהלים בלתי חוקיים, תהיה רשאי להגיש תביעה כאשר יופעלו לגביך נהלים אלו. (אפשר גם להגיש תביעה מראש שהנוהל לא יופעל לגביך , אבל זה מסובך ומיותר).

מצב
הנושא נעול.
למעלה