הסכם הפריה

הסכם הפריה

הי
אנחנו רגע לפני IVF, ונתבקשנו להציג הסכם הפריה.
קראתי מלא חומרים ברשת וגם כאן באתר- כך שאפילו יש לי מסמך כללי לנושא, רק חסר לנו עו"ד שיחתום (וגם טיפה יבין, על מנת שיוכל להשיב על שאלה או שתיים אם יש).
המלצות?
אני לא זוכרת איפה ראיתי, אני מבינה שיש גם משרדים שנותנים את השירות הזה ללא תשלום? מיותר לציין שכל הנושא הזה גם כך לא יושב יפה עם יוקר המחייה בישראל, ואם נוכל לוותר על תשלום של עוד כמה אלפי ש"ח זה מאוד יעזור!

תודה מראש לעונות

עוגיונת

PAND76

New member
אם אתם צריכים לאמת חתימה בלבד,

אתם יכולים לגשת לבית משפט. בד"כ בכל בית משפט, יש עו"ד שיכול לאמת תצהירים, תמורת סכום נמוך. אבל הוא לא עונה על שאלות. רק מאמת זהויות.

PAND76

New member
היא ציינה שצריך עו"ד שיחתום

אני לא מבינה בהסכמי הפריות בין מצפים שאינם זוג, אבל אני כן עו"ד. כשאומרים שצריך שעו"ד יחתום, הכוונה זה לזיהוי ואימות חתימת החותמים על ההסכם.

בני הזוג חייבים להתקשר

בני זוג שבאים כזוג להפרייה צריכים לעגן ביניהם את הקשר בדרך כלשהיא. חוזה זוגיות....הסכם אצל עו"ד.... בית החולים לא יעשה שאיבה/החזרה ללא זה.

מישלית2

New member
צריך הסכם, אבל לא חייבים חתימה של עו"ד

מספיק ששני בני הזוג יהיו חתומים על ההסכם.

לא הצלחתי לקבל תשובה

1. בוודאות צריך חתימת עורך דין.
2. יש לנו שאלה וחצי לגבי סעיף אחד, יתר הדברים מאוד סטנדרטיים וגם מאוד ברורים.
3. מדובר בהסכם הפריה, לא הסכם הורות.. (שהוא משהו אחר לחלוטין ועמוק הרבה יותר בתכנים).
&nbsp
לא כולם נשואים. מבחינתי- מבחירה (מסרבת בתוקף להכניס רב לחיים שלי)

מישלית2

New member
אצלנו לא נדרש חתימת עו"ד

גם בן זוגי ואני לא נשואים. הצגנו הסכם קצר שעליו חתומים שנינו בלבד, התקבל לחלוטין ללא שום שאלות, בקופ"ח כללית לצורך הזרעות ובבה"ח הציבורי בו אני מטופלת ל-IVF.

למעלה