הסיפור שלי ארוך, אשתדל לתמצת.

MISTER GO

New member
הסיפור שלי ארוך, אשתדל לתמצת.

התחתנתי לפני כשנה. כחודש לאחר החתונה התחילה אשתי לסבול מפצעים בנרתיק וסביבותיו. תחילה לא ייחסנו חשיבות רבה כיוון שהפעם האחרונה שאשתי סבלה מפטריה היתה לפני כמה שנים. אז קנינו אגיסטן, היא שמה יוגורט וחשבנו ששלום על ישראל. כאן החלה מסכת ארוכה של סבל ארוך ומתיש שאני לא מאחל לאף אחד. פצעים בלתי פוסקים, מייסרים, משתקים, חיצוניים, תת עוריים, מה לא? רופא עור מריץ לרופא נשים ולהיפך וארון התרופות שלנו עמוס לעייפה במשחות שונות ומשונות. המשך בתגובה.

MISTER GO

New member
המשך...

אין צורך להרחיב על הקושי בקיום יחסים בצורה שכזו כאשר ימי החסד שהמקום רגוע ולא כואב, הם ספורים. התבלבלנו מרוב מינוחים רפואיים. פעם אחת רופא אומר שזה פטרייה, פעם שנייה, פצעי חלב תת עוריים. רופאה אחת אמרה אפילו הרפס (אמנם, בלי משטח). השתגענו כבר. לפני 3 חודשים, נתן רופא עור גדול אנטיביוטיקה שגמרה את זה לחודשיים אבל לפני חודש זה חזר והפעם בעוצמה. גם בתוך הנרתיק וגם מעליו. פשוט כאב הלב. כאן מגיע החלק ההומאופטי בסיפור כפי שאפרט בתגובה הבאה.

MISTER GO

New member
המשך...

במקרה שמענו על הומאופט מסוים, ונאמרו לנו עליו דברים גדולים, שיש לו מחשב שיש כמוהו עשרה בארץ שבודק ועולה על בעיות ואף נותן את הפתרונות. יצויין שעד עכשיו לא היה לנו שום נסיון הומאופטי בחיינו. קבענו תור והגענו. היו לו מגירות מלאות בקבוקונים וחוט עם שני ראשים שקצה אחד דקר בידה של אשתי וגלגל שהסתובב סימל אם זה קיים ע"י שעבר את ה 50. בהמשך הוא מצא את הדבר. הוא קרא לזה "גיאוטריכום" (מישהו כאן שמע ע"ז?) ואמר שזה נובע מטראומה. המשך בתגובה.

MISTER GO

New member
המשך...

כברק חלף בנו הזיכרון שאכן כל הסיפור החל אחרי טראומה מסוימת! הוא גם גילה רגישות לגלוטן ואמר ששבועיים לא לאכול גלוטן ואח"כ הוא ירפא את זה. הפצעים בתוך הנרתיק נעלמו ואשתי נכנסה לשבוע של שפעת קשה כשבשבת האחרונה הופיעו הפצעים מעל הנרתיק בכאבי תופת. רצנו אליו והוא אמר אחרי בדיקה שזה "מייקופלאסמה" ושזה טבעי אחרי טיפול הומאופטי שכל הפסולת תצא, כלשונו. הוא נתן טיפול במקום ע"י ברזלים משונים ואכן למוחרת הכאב חלף. נס ממש! שאלתי היא האם זו אחיזת עיניים או שזה מוכר לכם שכבר שנים בנושא.

לא אחיזת עיניים

לפחות לא מה שנראה לי אני לא מטפלת אלטרנטיבית ----------------------- אלא מטופלת שעברה דברים דומים למה שעברה אשתך אני שנים היתי אצל רופאי נשים כשגרתי בתל אביב זה היה בקופת החולים במרפאת הנשים הגדולה והמפוארת כשעברתי לגור בנגב אז ביליתי בבדיקות בבית החולים בבאר שבע וכשחזרתי לגור בגליל אז המשיכו להטביע את הכבד שלי באנטיביוטיקות ובטריקאנים שעלו הון והרסו את הכבד שלי ואז הלכתי להומאופתית שגם ציינה את המילה טראומה אני הלכתי לטיפול בטראומה ואחר כך חזרתי להומאופתית - ותמו ימי האנטיביוטיקות והטריקנים ושאר התרופות שלא עזרו אני גם עברתי מסכת של יוגורטים, מים עם שמן עץ התה, מים מעורבבים בכדורי אצידופולוס מומסים, מים עם חומץ, מים עם יוד ומה לא!!!

MISTER GO

New member
נשמע מוכר התיאורים הללו...

כנראה שעברנו אותם דברים... בכל זאת שאלה: במוצאי שבת כשבאנו אליו עם כאבים נוראים שלה שהוגדרו על ידו כ"מייקופלאזמה", איך ייתכן שהוא הוציא את זה מיד. זאת אומרת, הוא בדק וראה שיש את זה ואז עשה משהו עם ברזלים כמה דקות ובדק שוב ואמר: עכשיו אתם רואים במציאות שהמחוג כבר לא עובר את ה 50, ז"א שהוצאתי את זה. הוא עצמו אמר שאין הוקוס פוקוס ויקח קצת זמן אבל מציאות שכבר ביציאה ממנו פחות כאב ולמוחרת בכלל לא ועבר לגמרי אם כי נפיחות נשארה? מה כבר בסך הכל הוא עשה עם הברזלים האלה?

לא מכירה את הברזלים הללו

אבל כשאני באתי עם דלקת בסינוסים שנורא כאבה אז ההומאופתית נתנה לי כדור מתחת ללשון וחזבתי שיקח בטח שבועיים עד שהכאבים יעלמו אבל תוך 24 שעות בול הכל נעלם כלא היה ספר מה זה הברזלים הללו

MISTER GO

New member
קשה לתאר אבל אנסה.

זה נראה כמו מחצלת קטנה מברזלים או מתכת או משהו דומה שיוצא מהם כבל שמתחבר למשהו שמתחבר למחשב או משהו דומה שהוא אמר לה להניח את זה מול הנרתיק (אפי` על בגד, בלי צורך להתפשט) כמה דקות. כמו"כ הוא טיפל בה בכדורי זהב כאלה שהיא החזיקה בשני ידיה. אל תתפסי אותי על המילה או על המשפט כי אני עצמי לא הצלחתי לתפוס מה קורה שם מרוב פריטים ובקבוקונים. אבל פחות או יותר כך זה היה נראה.

ואוו, מקווה שזה אכן מטפל

ולא מתחזה מצטערת אם מיהרתי להסיק מסקנות שהוא רופא אלטרנטיבי מלומד הוא אמר לכם איפה למד? היתם בקשר עם מטופלים אחרים? איך שמעתם עליו?

MISTER GO

New member
שמענו עליו

ממספר מכרים שטיפלו אצלו בכל מיני בעיות ולא גמרו להלל אותו. יש לו שם מאוד טוב והוא טיפוס שמשדר אמינות. שלא תביני אותי לא נכון. הוא משדר אמינות אלא שהפעולות האלה נשמעות לי משונות כאחד שמכיר רק דברים קונבנציונליים. בנוסף לכך, ב מ צ י א ו ת הוא עזר. ייתכן גם שלא שמתי לב ולא הברזלים הם עיקר הטיפול אלא דברים אחרים שהיו מוכרים. תביני, פשוט המושגים האלה חדשים לי לחלוטין.

פרם שי

New member
רוילט, יכול להיות גם

שמיסטר גו לא ממש הבין מה הוא רואה (ולא הוסבר לו ולאשתו כראוי), וזה היה משהו פשוט ומקובל כמו מגנטים של ניקן. קשה להסיק מהסיפור הנ"ל, אבל בכל מקרה זה עזר וזה מה שחשוב.

MISTER GO

New member
נשמע הגיוני.

תוכל להסביר לעם הארץ שכמוני מה זה מגנטים של ניקן? אגב, אתה מאוד צודק שמרוב פרטים לא ידעתי מה אני רואה ועל מה להסתכל קודם ובהחלט לא הוסבר לי כראוי מהלך הענינים. אשמח אם תסביר מהם המגנטים.

פרם שי

New member
מיסטר

על זה אני לא אוכל לענות לך מהם המגנטים, כי םא הוא כן השתמש באיזו שיטה איזוטרית, אז זה דברים שאני אישית לא מתעסק איתם ממש. לגבי ניקן, פשוט כנס לאתר שלהם ותתבונןwww.nikkenil.com

זהירות מגנטים!

המגנטים אינם מטפלים אלא מדכאים, לא רק ספטומים כואבים אלא מדכאים את האיזון של השדה האלקטרומגנטי סביב הגוף וכך יוצרים התמכרות במגנטים (לא מיידית אלא אם משתמשים לאורך זמן) התמכרות אשר גורמת להתחזקות התופעות כאשר מפסיקים בשימוש במגנטים וגם אפשרות לקריסת מערכות. חשוב לא למהר ולאפס את השדות האלקטרומגנטים - המגנטים אינם ברכה אלא בת היענה של העידן המודרני. זהירות ממגנטים MISTER GO!

טאוֹ

New member
אסתיה, שאלה

אני באמת לא מבין בתחום, ולכן אני שואל: האם מה שאת אומרת, בעצם, הוא שכל תחום רפואת המגנטים הוא פסול ואסור להיעזר בו?

לא, זה לא מה שאני אומרת

לדוגמה אם אדם סובל מכאבים בעמוד השדרה ולרפואה המדעית אין מה לעשות, הרפואה המשלימה לא הצליחה לעזור לאדם לעזור לעצמו אז ההתמכרות למגנטים והבעיות הנובעות מכך אינן משנות דבר, עדיף לאדם לדעתי לאבד את האיזון ברמה מסוימת אבל להשתחרר מהכאב המתמיד שגורם לו לרצות להפסיק את חייו. כאשר אנשים מאד מבוגרים והמגנטים ישפרו את איכות חייהם אז אם ישארו מכורים לעד למגנטים זה לא ישנה הרבה, נכון? יש דוגמאות דומות לכך שהמגנטים עשויים לעזור. לאמא שלי הסובלת משריר שנתפס לה באגן הירכיים ויצר משוב כאבי תופת איני נותנת לה את המגנטים של ניקן שיש לי מהתקופה שלמדתי אלא בנוסף לעבודה אחרת אני נותנת לה גביש בוז'י (תדר מגנוט של כוכב ארץ) כדי להניח אתו מדי פעם על אזור כואב במיוחד ולפוגג את הכאב אך גם זאת למשך זמן שאינו עולה על חצי שעה, לסירוגין - כדי שלא תאבד אתיכולת הריפוי הטבעי. אני מצאתי מהתבוננות באנשים שחלו והיו עם מגנטים כי תהליך ההתאוששות שלהם איננו מהיר, מאחר ולא עשיתי מחקר השואתי אינני יכולה לצאת בהכרזה חד משמעית אבל כדוגמה כאשר אין סכרת או מחלות מסוג זה שמאטות השתחררות מפצעים מוגלתיים ואדם הצמוד למגנטים כמה שנים שוכב יותר מחודש בבית חולים והפצע לא נרפא אני אומרת שמשהו דפוק במערכת החיסון - לא בגלל שהיא לא בדר אלא בגלל שלוקח לה זמן להשתחרר מהאיפוס ולהתחיל לפעול ביעילות. כאשר אנשים רוצים להתפתח ברמות ההגשמה - רוחניות ולא ברמה שכיום קוראים לה רוחניות אך לא בהכרח מתכוונים להיבט האוניברסלי אלא יותר המיסטי והתקשורי שלה - כדי להגיע לרמה האוניברסלית חשוב לעדן את הדחיסות של תדרי שדות האנרגיה - מה שאנו קוראים לו רפואת תדרים או ריפוי באור (צליל, צבע, צורה) וברפואה הסינית 'להזרים אנרגיות' כדי שהמצב יהיה מאוזן ומתפתח יש לאפשר את הפעילות והסנכרוניזציה בין שדות האנרגיה לבין עצמם, עם ההיבט הפיזי ועם כוכב ארץ. השימוש במגנטים אינו מאפשר זאת כי הוא מאפס את התדרים (איפוס - מאפס). יום טוב אסתיה

טאוֹ

New member
אני לא בטוח שהבנתי את עמדתך ../images/Emo4.gif

אין ספק שהתמכרות כלשהי, בין אם למגנטים ובין אם לכל דבר אחר, אינה דבר חיובי. אבל שאלתי היתה הרבה יותר כללית: האם לדעתך רפואת המגנטים היא תחום פסול, ואולי אפילו כזה שאסור להיעזר בו. את ענית שלא, אבל מההודעה שלך אני מבין אחרת; או שאני פשוט לא מבין, כמובן, ואת מוסברת להבהיר לי איפה אני טועה.
אסביר מאין נובע חוסר ההבנה שלי: כתבת, "יש דוגמאות דומות לכך שהמגנטים עשויים לעזור"; אבל אז הבאת שלל דוגמאות, ובכולן פסלת את השימוש במגנטים!
במקרה אחד כתבת שהעדפת לטפל דווקא בגבישים. במקרים אחרים תיארת איך מגנטים לא הועילו כלל - "אני מצאתי מהתבוננות באנשים שחלו והיו עם מגנטים כי תהליך ההתאוששות שלהם איננו מהיר" - או אפילו הזיקו - "ואדם הצמוד למגנטים כמה שנים שוכב יותר מחודש בבית חולים והפצע לא נרפא אני אומרת שמשהו דפוק במערכת החיסון - לא בגלל שהיא לא בסדר אלא בגלל שלוקח לה זמן להשתחרר מהאיפוס ולהתחיל לפעול ביעילות". לבסוף סיכמת: "השימוש במגנטים אינו מאפשר זאת (את הפעילות והסנכרוניזציה בין שדות האנרגיה לבין עצמם, עם ההיבט הפיזי ועם כוכב ארץ) כי הוא מאפס את התדרים". אז נשמע שאת בכל זאת פוסלת את מה שנקרא רפואת המגנטים, לא...?

הי טאו, כיצד ניתן להיות חד משמעיים?

האם אני יכולה לפסול כללית דבר שלעיתים הוא היחיד המשקיט כאב כשלא ניתן לטפל? הדבר היחיד שאני עושה כאן זה לעלות היבטים שאנשים אחרים לא מודעים להם, להעלות את הסכנות האפשריות אם יחליטו להשתמש במגנטים ולאחר מכן אני מכבדת את ההחלטה האישית של כל אדם לגבי עצמו ושמחה שיכלתי להציג גם היבט שלא בהכרח מעלים אותו שכן הפירמידה של ניקן ושל היבואן השני (שנפטר מהתקף לב, די צעיר) הם הציפו את הארץ, יצרו המון אנשים שהוציאו אלפי שקלים על חומר שיש להעביר הלאה וגם אם הם מאמינים למה שלימדו והעיניים מתנוצצות מעשרות אלפי השקלים שמקבלים כל חודש סופרוייזרים, ומהידיעה שלמדו כי המגנטיםעושים טוב, עדיין חשוב לדעת את הצד השני. תחום זה כפי שכתבי כאן לשי לפני כן הוא תחום שסיקרן אותי וחקרתי בו לפני כעשרים שנה והלאה. כשלמדתי את המגנטים של ניקן ביקשתי מאדם שהגיע מארה"ב (סטיב משהו) לקבל מידע על ההשלכות של הפסקת השמוש לאחר הרבה שנים וכן על ההשפעה על הקטבים המגנטים שבהילה - לא קיבלתי תשובה כי מחלקת המחקר של ניקן איננה עוסקת ב'לירות לעצמה ברגל'. יום טוב אסתיה

למעלה