המטרה למשוך את דיוני דעת הקהל לפני הבחירות ממה שחשוב באמת .
המחבלים ראויים לשמש אוכל לתנינים גם אם הם לא מנסים לברוח, במקום התלייה של בן גביר עדיף לתת אותם חיים לתנינים או לכרישים שלא תהיה למשפחות שלהם גם גופה לקבור.
יהודי חם(*)המחבלים ראויים לשמש אוכל לתנינים גם אם הם לא מנסים לברוח, במקום התלייה של בן גביר עדיף לתת אותם חיים לתנינים או לכרישים שלא תהיה למשפחות שלהם גם גופה לקבור.
מה לך וליהודים ולעניניהם?יהודי חם(*)
(*) חם - מבני נח
מה לחלאות הימניות וליהדות?מה לך וליהודים ולעניניהם?
אתה שמאלני ווקי, עסוק בעניינך
...ואתה עמלקי אידיוט 24 שעות ביממה...מה לך וליהודים ולעניניהם?
אין לך מונופול על הקונספט. אדם יהודי מעצם זה שנולד כך.מה לך וליהודים ולעניניהם?
יהודי אמור לשמור תורה ומצוות או לפחות להשתדל, יהודי שמלכתחילה מתנגד לזה ומסית נגד זה יש לו ביהדות מעמד של מומר שאין לצרף אותו לקהל ישראל עד שיעשה תשובהאין לך מונופול על הקונספט. אדם יהודי מעצם זה שנולד כך.
אתה יודע זאת.
ורק להזכירך - יהודים מהביוב שאתה שורץ בו לא מזמן איחלו לחייל צה"ל להפוך שניצל בעזה.
אז לאחר כבוד: חזור למלונה ודאג להתקין שם מזוזה.
כשפרודיה הופכת למציאות, בחיי. זכור לי מערכון עתיק של הגשש החיוור מהתוכנית בעבור חופן דולרים בזמן המהפך הכלכלי, שבה הציעו למשהו להצמיד את הדולרים לדב על מנת לשמור עליהם מגניבה.
המטרה למשוך את דיוני דעת הקהל לפני הבחירות ממה שחשוב באמת .
אין אחריות יש בגידה.המטרה למשוך את דיוני דעת הקהל לפני הבחירות ממה שחשוב באמת .
תניני יאור לא מעניינים את סוס היאור בן גביר.
למשל, אחריות הממשלה לטבח ה-07/10.
לולא הבריחה מהכלא לפני 7 שנים לא היה צורך לדון בזה כלל, כי בכלל לא הגיוני שמחבלים ירצו לברוח מהכלא, למרות החמרת התנאים של בן גביר בעזה ובאיו"ש חייהם הרבה יותר בסכנה מאשר בכלא הישראלי שהוא המקום הכי בטוח בשבילם.הרי זה רעיון מטומטם. אפילו לדון על
כך מראה כמה הם ברמה שכלית ירודה.
אז מדוע לא להטיל את ההרתעה על אריות(*)?לולא הבריחה מהכלא לפני 7 שנים לא היה צורך לדון בזה כלל, כי בכלל לא הגיוני שמחבלים ירצו לברוח מהכלא, למרות החמרת התנאים של בן גביר בעזה ובאיו"ש חייהם הרבה יותר בסכנה מאשר בכלא הישראלי שהוא המקום הכי בטוח בשבילם.
אתה מתדרדר. נסה לחשוב רגע. על מנת להפעיל פרויקט שכזה צריך לסדר לתנינים מקור מים היקפי סביב בית הכלא. זה אומר :המחבלים ראויים לשמש אוכל לתנינים גם אם הם לא מנסים לברוח, במקום התלייה של בן גביר עדיף לתת אותם חיים לתנינים או לכרישים שלא תהיה למשפחות שלהם גם גופה לקבור.
יכול להיות כמובן שאני טועה, אבל על פניו ההתנגדות נשמעת לי כמו 'ואי, כמה חבל שאנחנו לא חשבנו על זה' או אם תרצה: 'יוווו, 'הצד השני' העלה רעיון כלשהו, הבה נכין רשימת נקודות להתנגדות והגחכה'.אתה מתדרדר. נסה לחשוב רגע. על מנת להפעיל פרויקט שכזה צריך לסדר לתנינים מקור מים היקפי סביב בית הכלא. זה אומר :
1. להוציא אותם ממקום טבעי - סכנה למחלות ומוות מצדם.
2. מכיוון שלא בכל יום אסיר ינסה לברוח, צריך יהיה להאכיל אותם. ברגע שיתרגלו לכך , לא יהיו רעבים כמו בטבע. ואז כמו במקרה שראיתי פעם בחמת גדר, לא יתנפלו על כל לוף בשר שנזרק לעברם, ויש מצב שגם יוותרו על אסיר שינסה לברוח.
3. אסירים יזהו את המצב ויחשבו על תוכניות חליפיות, סירה מבחוץ, AND WHAT HAVE YOU.
4. לא מספיק לכם שם בימין הנזק שעשיתם עם הפה המלוכלך שלכם , שבעקבותיו כל העולם מאשים את ישראל במדיניות ג'נוסייד שעלולה להוביל לחרם כלכלי, אז אתם רוצים להוסיף עוד פרובוקציה מטופשת שלא תועיל בשיט ורק תוסיף שמן למדורה של המוניטין הבעייתי שהימין יצר לישראל בעולם.
אין שכל, אין דאגות.
ההתנגדות היא אישית שלי ומטעמים פרקטיים לתפיסתי. אם הסעיפים מגוחכים בעינך , אתה ראשי להיות ענייני לשם שינוי ולנמק מדוע.יכול להיות כמובן שאני טועה, אבל על פניו ההתנגדות נשמעת לי כמו 'ואי, כמה חבל שאנחנו לא חשבנו על זה' או אם תרצה: 'יוווו, 'הצד השני' העלה רעיון כלשהו, הבה נכין רשימת נקודות להתנגדות והגחכה'.
לגבי הארגונים המקצועיים, דעתם כמובן צריכה להישמע ומשם צריכה להתקיים הידברות בינם להוגי הרעיון והמבקשים לממשו. סביר להניח שאת רוב הבעיות שהועלו (חלקן אגב, פשוט מגוחכות וחסרות כל רלוונטיות לכתחילה) ניתן יהיה לפתור בהידברות כזאת. אם לא, מן הסתם נצפה בעתירה לבג"צ שכהרגלו בקודש בשנים האחרונות יכניס עצמו לנעלי המחוקק ויקבע מה וכיצד צריך להיעשות במדינה. אגב, עתירה כזאת צפויה כמובן גם אם כן תיווצר תמיכה של הארגונים המקצועיים, כאשר ארגונים למיניהם שכל עניינם בחיים זה דאגה לרוות הג'ינג'ים בישראל, כבר תמצא על מה להגיש אותה (אמנם הנסיון מלמד שהם נוהגים להגיש עתירות גם בלי שמצאו משהו כזה).
מה שייך cruel and unusual punishment (וממתי בתיהמ"ש בישראל פוסקים ע"פ הנהוג בסדרות טמבליזיה אמריקאיות?)? התנינים אינם עונש לאסירים. רק כלי למניעת בריחתם. אסיר שלא מנסה לברוח (בניגוד לחוק מיותר לומר), לא צפוי להיתקל באף תנין כל ימי חייו (זולת בנופשים שייצא עם ילדיו בזמן שאינו שוהה בבתי כלא בשל רצונו לרצוח יהודים).ההתנגדות היא אישית שלי ומטעמים פרקטיים לתפיסתי. אם הסעיפים מגוחכים בעינך , אתה ראשי להיות ענייני לשם שינוי ולנמק מדוע.
מכל הדרכים להגביר אבטחת בתי כלא, תנינים? אני רוצה לראות את איש המקצוע שיצדיק זאת גם כן עם נימוק . עתירה לבג"צ , אם תהיה , אז על בסיס CRUEL AND UNASUAL PUNISHMENT. בכל מקרה, העניין אינו באמת אקטואלי. ההצעה הזו תיזרק לפח האשפה של ההיסטוריה , יחד עם סילמן , שכן הכנסת גמרה לחוקק עד לאחר הבחירות. ואז תהיה פה ממשלה שפויה שלא תתעסק עם שטויות שכאלה.
טמבלויזיה? בדוק את המקור, בדוק מי יושב בהרכב , אולי תבין.בסדרות טמבליזיה אמריקאיות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.