הסיכום השבועי של הפורום

הסיכום השבועי של הפורום../images/Emo9.gif

אז מה היה לנו השבוע... צחקנו
בכינו
אהבנו
שמחנו
התעצבנו
התרגשנו
התדיינו
בעיקר קשקשנו
......
פתחנו את השבוע בהודעתו המסתורית משהו של אניגמטי ... "עכשיו כבר מותר לגלות- רעננו את קולקציית בגדי הקיץ, הורידו את 2 הקילו המיותרים מהחורף- בסוף החודש מתוכנן מפגש לילי מימי! המפגש יכלול הפתעות רבות ונמצא עדיין בשלבי גיבוש. יותר מזה לא אוכל לגלות בשלב זה [בעיקר כי אני לא ממש יודע חחח]..."
מיד אחרי ההודעה של אניגמטי סער12 "הטביע" אותנו בריכה... לצערי נבצר ממני להגיע כי לא היה לי מלווה... "והנה הגיע הרגע...הבריכה מוארת...בתאורה לילית מרשימה...השעה 2200 בלילה...והנה אנחנו מגיעים..זוגות-זוגות כמו בתיבת נח...חחחחחחחחחח בכניסה לבריכה יושבת שיר..בבגד ים של פלפלא צ'ומא...חחחחחחחחחח אחראית על הקופה הציבורית...מייקי המציל כבר יושב למעלה על המקפצה..בבגד ים טנגה...שמבליט את חבילת ההפתעות שלו...קיסמי נכנסת עם מחשוףשלא מותיר מקום לספקות..שאלוהים היה לארג'..:) שחר כבר מסדר את בימת התקליטן...שם את הדיסק החביב עליו..."להקת העוד עושה רימיקס לאליפות של מכבי"...חנל'ה התבלבלה מה פתאום המשחק ברמת-גן...והיא עודנה בחללא..:) מרי-לו נכנסת עוטה לגופה ביקיני חוטיני...מייקי קופץ ראש מלמעלה..חחחחחח וצועק ברמקול.."לא להיכנס יש כרישיםםםםםםםםםםם"..איזה כרישים מהרהר האניגמטי...זו בריכה לא האוקיינוס השקט.....מה יש לו המציל הזה????? חחחחחחחחחחחח.......בירור קצר העלה..שהמציל אחרי 7 בריזרים...:) ניש יושבת..ומורחת את גופה בד"ר פישר מספר 15...שמסנן קרינה ומונע קמטים....גרי ניגש אליה עם חיוך של רבי שלום שבזי..."למרוח לך את הגב???" נייטי משתגעת...מה למרוח???אין בכלל שמש!!! השעה 2200 בלילה....!חחחחחח אה נכון, מתנצל גרי....ודופק שחיית פרפר...לכיוון הבריכה של הקטנים... שם יושב פנטום..ועל פניו חיוך של הנאה צרופה...אחחחחחחחחחחחחחח... (ככה זה שעושים פיפי במים)חחחחחחחחח.....לפתע רואים בועות,בועות... מנשק נפלא שצולל כבר שעה...התחיל להשתעל ולבעוט עם הסנפירים... פשוט הוא ראה את הבזז'ים של שולילי..במים...חחחחחחחחחח ולחשוב שמים עוד מגדילים...כל צוללן היה טובע!חחחחחחחחחחח......תמי סולמית עם ביקיני נועז...+כובע+חולצה ארוכה+חצאית+גרביונים+מעילרחצה+פראו...חחחחחחחח מנופפת בידיה לאניהו מרחוק...שיושב ומקריא את פרשת קריעת ים סוף למייקי המציל......לפתע שחר מתחיל לרעוד על הבמה בכל הגוף...>>><<<>>><<< הצופה...קם מעל האבוב...חחחחחח...."יופי! הוא התחשמל..ברוך שפטרנו" חחחחחחחחחחח.....האניגמטי מבקש סיגרייה מעינת ההיא...והם מתחילים לריב.. "זה אירוע??" פיגוע?? מה זה??????חחחחחחח...בסוף מתפשרים ומעשנים באנג..:)...הפיקטיבית נכנסת עם המכנסיים למיים...ואוספת את שיערה הדליל בכובע מים שגנבה למרי-לו....שלעולם לא מרטיבה שיער מטעמי דת ומצפון....חחחחחח מושיקו מילא בקבוק מהבריכה ורץ..רץ..רץ....האניגמטי השתאה..לאן הוא רץ הסיני הזה??? ואז מושיקו צעק....."מים גנובים ימתקו"...חחחחחחחחחחחחחח"

המשך 1...

למחרת שמחנו והתנשקנו עם נעמי 1 "איזה יום שמח לי היום... איזה יום. אני אוהבת את הימים האלה שמספיקים לעשות בהם המון דברים חשובים. שהכל הולך חלק. שהמנהל הראשי במשרד הממשלתי נותן לי נשיקה על המצח ת'אמת, הוא "עשה" לי את היום (ולא בגלל הנשיקה). אוח, והמיטה ההיא ששכבתי עליה... וואוו... איזה איכות חיים. זהו... ועכשיו שעת השלוף שלי." זה המקום לאחל לך רוב בריאות, נעמי... עבודתך קודש
ועוד באותו היום הזלנו דימעה עם האניגמטי במות סבו והדלקנו נר לזכרו...
"מה אתה רואה עכשיו סבא? מה אתה רואה עכשיו סבא? אתאיסט מאמין שכמוך, נצמד לארון הקודש בדבקות של מי שכבר אינו מצפה לישועה. האם כבר אינך מרגיש כאב? לא על כאב הזונדה הקורעת את גרונך אני מדבר, סבא, לא על כאב צינורות ההנשמה, לא על מחטי האינפוזיות. על כאב החוסר אני מדבר, על כאב הקריעה, אין גדול ממנו. אפילו אברהם אבינו, שעלה להקריב את בנו יחידו זכה לשרף שעצר בו, עצר בו סבא. אותך, לא איש ולא אלוה, לא נשאלת סבא. בנך בכורך נעקד עת הגיע למצוות, שמו ילווה אותי כל חיי. צלקת מאדימה ראשונה, עמוקה ומכוערת, כואבת כמו כל כאבי אש הגיהנום, רק הורה יוכל לשער את גודל הכאב של אובדן בן, נחרטה על לבך. אך כמו לא די בכך, עוד זה מדבר וזה בא. על מיטת חוליו השקית את בנך השני, אבי, במיץ אבטיחים, אדום ככאב הצלקת הראשונה, המאיימת להכפיל את עצמה. כמו חשבת שברפואת אליל זו, שמהלת בה את תמצית האהבה שנותרה בך, תצליח לגרור את בנך השני הרחק ממלתעות המוות. ולא יכולת לו, סבא, איש לא יכול למוות. צלקת שניה, עמוקה ומכוערת כראשונה נחרטה שוב על ליבך. מה אתה רואה עכשיו סבא? חודשים של ייסורים ולא הרפית מהחיים. את רצונך למות הבעת כבר לפני שנים, אבל חודשים ארוכים, ארוכים מאד, ארוכים מדי, של סבל ולא הרפית מהחיים. בעקשנות של מי שעבר את כל החיים עם שתי צלקות לא ויתרת הפעם למוות, הכרזת מלחמה. לא, הוא לא ינצח אותך, אותו מוות ארור שלקח ממך את בניך, אותו בן בליעל. 4 פעמים הרגו אותך הרופאים ואתה המשכת לנשום בעקשנות, בכאב, בהתמדה. אתמול בלילה החלטת שניצחת את המוות. וויתרת. אני יודע סבא, נשימתך האחרונה היתה נשימה של בוז למוות, נשימה של ניצחון. ראה את החיים שבאו ללוות אותך סבא, הם הנצחון שלך. המוות לא ניצח סבא, החיים הם שניצחו. זכר ילדיך וזכרך צרוב בנו, מהגדול ועד הקטן, ואנו נוביל אותו קדימה,כמשפחה סבא. מה אתה רואה עכשיו סבא? העברת כבר את שערי גן העדן? שהרי תמים דרך כמוך יוכל להגיע רק לשם. מצניעות הדרך, אהבת האדם, התום והרכות לא נותר הרבה בעולמנו. וכולכם, כל המתים, הייתם כאלה. אני יודע מה אתה רואה עכשיו סבא- אתה רואה את שני בניך ומאמץ אותם אל ליבך. שוב לא ייקחו אותם ממך סבא, אתם שוב ביחד. חבק אותם, חבק את אשתך, הצלקות כבר לא יכאיבו לך יותר סבא, עכשיו הם יכאיבו רק לנו." אניג, אל תשכח כי... "כי בעת שאנו נותנים - אנו מקבלים וכשאנו סולחים - יסלח לנו וכאשר אנו מתים, אנו נולדים לחיי נצח".
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים...

המשך 2...

וכמו תמיד <והפעם אפילו יותר...> התרגשנו מצירוף המילים המדהימות של פשוטי יש באישה הלא כל כך פשוטה הזו משהו סוחף שלא נגמר... שלא יגמר לך לעולם....
"כאילם וכעיוור כי ממרחק קראתיך לבוא אל תוך חיי בחייך, וקולי נדם אל מול לבך עת נשמתך למדה הברות שמי, כאילם הלומד את הדיבור בורר אות אחר אות נעקד בעבור צליל פעוט.... וצרבו אצבעותיך מסען על פני גופי , וגיששת תאוות האישה המוטמנת לה בתוך רחמי, כעיוור המגשש את דרכו מתוך האפלה אל האור והשלווה, כי בא אל חלצייך עונג התשוקה לאהוב את כל אשר נאסף בעדנת הנגיעה... וטעם הדעת עדיין מגלגל לשונך מטעים הברות נדירות המתדפקות בין נשימות ושאיפות על חזך...."
גם מייקי הפתיע והפעם עם מילים חדשות, מסוג אחר... "שתדעי בכל ייסורייך בכל כאבך עם כל דמעותייך ועם צערך עם כל הקשיים והלחץ ששם והבכי שלך והתחושה הקשה תהיי חזקה מול עוד רוח רעה תראי בקרוב שתגיע שעה שיתום לו הצער וימוג כאבך ועד אז אהיה כאן תמיד בשבילך"
היה כייף לאהוב
עם יהונתן נקודה "אהבה היא לשמוח בשמחת האהוב להיעצב כשהוא עצוב להיות יחד בימים טובים להיות יחד בימים רעים , אהבה היא מקור הכח . אהבה היא להיות תמיד ישר עם עצמך, להיות תמיד ישר עם אהובתך, אהבה היא לדבר, להקשיב , להבין , לקבל , לתת מתוך כבוד לאמת , לעולם לא להעמיד פנים , האהבה היא , היא מקור הכנות . אהבה היא החופש לשאוף להגשמת מאווייך לחלוק , להתחלק עם אהובתך את צמיחתך , את צמיחתו , את התקדמותה והתקדמותו , את חוסנו ואת חוסנה , זה לצד זו , אהבה היא מקור להצלחה ."
.....
ועוד הודעה משמחת של נייטי... "אתם יודעים איזה יום היום? היום האחרון היום גמרתי!!!!!!!!!!!! לא, לא בסקס, יותר טוב מסקס. הרבה הרבה יותר טוב מסקס! היום היה היום האחרון של 8 שנים שמרחתי עליהן את התואר הראשון הממש ממש עלוב שלי!!! כן, יש עוד 3 עבודות ו-2 מבחנים, אבל קטן עלי!!! ביליתי את אחה"צ בשליחת קו"ח למשרות שונות, כי עכשיו כשאני לא לומדת אני יכולה לחפש משרה מלאה... אני בהיי מטורף, שהיה יכול להיות ממש אקסטזה אם הבעל שלי היה מסכים לצאת איתי לחגוג הערב (אבל הוא העדיף ללכת אל חבר שלו, ברגישות אופיינית. שוין, לא הצליח לחרבן לי את האירוע )" בהצלחה לך סופר וומן...

המשך 3 אחרון ודי...

הקשבנו ל"שיחת היום" עם הבת של קסומה... "היא (בת 4): "אבא, למה לבנים יש בולבול?" הוא (מסתכל עלי מבועת):"כי אלוהים ברא אותם ככה" (חכם בלילה....חחחח) היא:"אני מכירה בנות שמתבלבלות" הוא:"מתבלבלות??????" אני:"מה אמרת ממי?" (היא מכירה את דנה אינטרנשיונל?) היא:"לא מתבלבלות, מתפללות" אני והוא: (אנחת רווחה) היא: "נכון גם אימהות מתפללות?" אני:"כן ממי, גם ילדים מתפללים" היא:"אבל אלוהים לא שומע אותי" אני:"את יודעת, אם תשמעי לו, הוא ישמע לך......." היא:"מה הוא אומר?" אני:"הוא אומר לכבד את אבא ואמא" (חשוב, לא?) היא:"אבל אני כל הזמן מכבדת" אני (הוא כבר נכנס להתקלח):"את לא תמיד מכבדת. את יודעת מה זה לכבד?" היא:"בטח........אני כל הזמן נותנת לך ממתקים ושוקולד ובמבות" אני (מתפקעת מצחוק) :"את צודקת ממי, אנחנו עוד נדבר על זה מחר, עכשיו יאללה, חיבוק נשיקה ולמיטה" (יש לי עוד מלא דברים להכין למחר) אין כמוהם בעולם............."
עם הקשקשנית דנו.... "והוא ימשול בך... אתמול בהרצאה על זוגיות זו היתה אחת הנקודות: האישה כמהה לגבר שיהיה הקפטן בבית, אחד שתוכל להיסמך עליו, להישען עליו, אחד שיידע לקבל החלטות , שיקח קצת ת'שרביט, האישה רוצה גבר שיוביל אבל לא מתוך עריצות אלא ברוח אלגנטית, בחום, באהבה, ושיהיה לה כאב אוהב ומגונן כשצריך.בעיתות משבר יעטוף אותה בזרועותיו בחיבוק של תמיכה ולא בחיבוק מלא תאווה.ייתן לה כתף.כוון אותה, תוביל, תגונן תהיה קפטן ועשה זאת ברכות תוך כדי התעניינות מתמדת ברגשותיה, בכאביה. מה דעתכם? נכון או לא נכון? <זו רק נקודה קטנה ברצף של הרצאות מדהימות בנושא שמאירות ומחדדות דברים משמעותיים בזוגיות>
היו עוד המון מיוחדים כאלה אבל קצרה היריעה מלהכיל... מתנצלת מראש
ברכות והצלחות... בהצלחה לג'ל בבחינות המיון לכספת טיול נעים לפנטום מזל טוב לבן של ליהי בהצלחה לכל המתמודדים בתחרות האוסקר מקווה שלא שכחתי אף אחד... <ט.ל.ח.> זה הזמן לקרוא לכוכבית 42 ולדניאלה שנעלמו בזמן האחרון... שיהיה לכלנו חג שמח
ושבת שלום

../images/Emo12.gifשמן שיזוב בלילה?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח הרגת אותי. סיכום ממש יפה. אני ממליץ עלייך בחום שתמשיכי כל שבוע
אני אוהב שחיית חזה

noati

New member
הלוואי...בעצם מעדיפה אמסטרדם או

פראג....:) סוף שבוע ארוך... כולם נהנים מהקיץ המצוין שאירגנת להם... חג שמח אניגמה
<לא היה וודקה תפוזים...>

נ י ש

New member
יפה...../images/Emo140.gif

היופי הוא בפורום...והיופי הוא גם בהשקעה.

פ ש ו ט י

New member
כבר אמרתי.....

לך כמה פעמים...וכיף לי לחזור על זה בגללך.... את מדהימה, גם בפנימיות שלך וגם בחיצוניות... יפה אחת...

למעלה