הסיוט שלי זה מזינזאנה

הסיוט שלי זה מזינזאנה

מאז שאני זוכרת את עצמי קטנה, כל הזמן צעקות בבית, לא בין אבא לאמא, בין ההורים לאחים, אחד יושב בכלא והשני עובד בתפקיד בכיר בכלא. האחד עובד בכיר בעיריה והשני נזקק להתייחסות העיריה. האחר הקטן מבין כולם, קורבן לכל הרעש וההמולה. כל הזמן אמא היתה אומרת לי לדבר בשקט שלא ישמעו אנשים שלא ישמעו השכנים, שהאחים לא ישמעו אותי מדברת על ההתנהגות שלהם. איך שהם נכנסים הביתה צריך שקט, אמא היתה מפחדת מהם פחד מוות. וכך למדתי להפנים הכל. היום כמה שנים אחרי, הפכתי להיות התאומה של אמא, בדיוק אותו זן, כל רשרוש מקפיץ אותי, מסתובבת כל פעם לבדוק אם מישהו מאחורי מקשיב לי כשאני לפעמים מרכלת. בדרך כלל חוששת לרכל, אמא הזהירה אותי שמי שישמע שמרכלים עליו אוי ואבוי, והכי הכי חשוב טרחה להזכיר לי מידי יום תזהרי מהאחים שלך. ההורים קשיי יום לא יכולה להתלונן עליהם, הם לא החסירו כלום זה האחים שלקחו את הפיקוד. כל פעם אחיי היו תוקפים אותי מילולית לא קללות, אבל זה גם היה מספיק, הרגשתי שאני אפס לידם. פחדתי לצאת עם בחורים, והייתי צמאה לאהבה. הכל נסבל אבל רק דבר אחד לא סולחת, אני היסטרית בדיוק כמו שאמא היתה, מתוך השקט שיש לי אני פתאום צורחת בלי סיבה, כל רשרוש קטן מפריע לי ואני רוצה שקט רק שקט, לא יכולה לשמוע רעש. הרעש של אז מהילדות הספיק לי לכל החיים. ואפילו השאיר בי פחד נורא שלא יודעת איך להתגבר ממנו בשום מצב. שלכם ירוקה

y@el

New member
קוראת אותך..

ושוב קוראת יושבת ומאזינה לך אין לי עדיין מה לומר מקשיבה לך ספרי.. תתרוקני

tairon

New member
הייי.....ירוקה...

את בחייך ראית.. דברים שלא התחברת אליהם..וכיום את מחפשת לך את ההפך את מחפשת את השקט והשלווה.. את צריכה לסלוח על העבר כי לחיות בכעסים זה לא הכי בריא ולשמור בבטן את התחושות הללו זה גם לא עושה לך טוב.. ואולי ללכת לעזרה מקצועית.. ובזה אין בושה זה רק יכול לעזור לך להבין יותר להקל עליך משמעותית... כי לחיות בפחד כל הזמן זה לא חיים.... אני מאחל לך חיים מאושרים ..ושיגיע הרגע בו תביטי על הכל וזה ישאר מאחור

שוב לשניכם יעל , טאי H-)

שוב תודה על התגובה תקראו מה כתבתי סיפור אחד יותר למטה, שפסיכולוג זה העזרה הראשונה. למנהל הפורום, למה כתבתי את ההודעה במקום אחר, את התגובה והיא יצאה למטה וההודעה המקורית תפסה מקומה למטה. מה תפסתי כותרות? B-) או שיש בעיה בפורום שלא ידועה. אה עוד משהו, ללכת לפסיכולוג כן, אני יודעת אבל אתה יודע כותבים כאן כדי להתפרק.

tairon

New member
ברוב חטאיי אני גם מנהל לפעמים..

ירוקה מה שקורה הוא שבממשק החדש כל הודעה שמקבלת תגובה אוטומטית עולה למעלה לכן ההודעה שלך ממשיכה להופיע בצורה הזו... לגבי ההתפרקות שלך פה.. אני יותר משמח על הצטרפות שלך אלינו מקבלים אותך וכל אחד שרוצה בחיבוק פורום ענקי

אה טאי מנהל הפורום

הבנתי את הרעיון של הממשק יפה יפה....אז במילים פשוטות זה מביא למצב שכל תגובה שקשורה להודעה כדאי שתרשם בשרשור לטובת הענין. תודה

y@el

New member
קראתי

את יודעת משהו..... חחחחחחחח את יותר מידי אמיתית ואיך אני יודעת?? בהודעה למטה כתבת שזה סיפור של חברה שלך ולמעלה כתבת ``אני`` הולכת לפסיכולוג אז ראשית את ממילא בעילום שם ושנית זה כל כל חמוד הטעות הזו ו----- אני מפרגנת לך ו-----מבינה כמה קשה וכואב ו----המלצה ממני.. להיתלונן עליו!!! זה יעזור לך להוציא אותו מהמחשבות מהטינה מהעבר הזה חיבוק וירטואלי לך

לשניכם H-(

תקראו קטע שלי שם למטה, כמה שורות, וראו מה כתבתי בשורה אחרונה. הולכת לפסיכולוג לא הולכת רצה, חייבת. ותודה על התגובה.

למעלה