הסופשבוע כבר פה(כמעט)
סיכום שבוע

הסופשבוע כבר פה(כמעט)../images/Emo20.gif סיכום שבוע

ספרו על הטוב,הרע והלא נורא בשבוע שלכם.
מה מתכננים לסופשבוע הקרוב

השבוע שהיה

הטוב - הייתי עם חברה במופע פלייבק אתמול בערב. היה מקסים ומרגש כתמיד, וגם ניצלתי את ההזדמנות בסוף המופע לגשת לבמאית ולהגיד לה שהם פשוט נפלאים. כיף לפרגן למי שמגיע. הרע - שלשולים מטורפים שהיו לי הלילה, אחרי שאכלתי גלידת סויה אתמול בערב. נראה לי שאני אפרד לשלום מהגלידה. הלא נורא - שבוע קצת עמוס בעבודה אבל עוד מעט חגים ויהיה זמן לנוח. תכנון לסופשבוע: להיות בבית רוב הזמן, מחר בערב הרצאה מעניינת במרכז ליוגה.

סופסוף בבית../images/Emo20.gif עכשיו רשמית הסופשבוע פה../images/Emo70.gif

הטוב- התחלתי לעבוד רשמית בגן החדש עם הקבוצה שלי,לא קל אבל יש כימיה טובה עם מרבית ההורים ועם הילדים וזה נהדר
. הרע- הגוף שלי כואב בטירוף וחסרות לי שעות שינה-מתכוונת לנוח הרבה בסופ"ש
הלא נורא- הרבה דברים בגן שונים ממה שרגילה מבחינת ההתנהלות והניהול,ולא קל לי עם זה.

ובסוף היה סופשבוע עמוס אבל כיף ../images/Emo9.gif

קמתי מוקדם אז הכנתי דברים לגן על הבוקר,ואז ניקיתי את הבית ואחרי זה הלכנו לארוחת בוקר ב"מקס ברנר",השתמשנו ב"נפשונית" שקיבלנו מהעבודה של הבחור. ואחרי זה קנינו לי נעלי עקב נורמליות כי מצאתי נעליים במחיר מצחיק שהן ממש נוחות ויפות. ואז הלכנו לסרט "זוהי סדום" ואכלנו ארוחת ערב ב"בלאק",כך שיש לי אוכל גם למחר,כי כרגיל אכלתי קצת והתמלאתי
.

סיכום סופ"ש

סוף השבוע התחיל בצורה מוזרה ביותר. חברה שלא הייתי איתה בקשר שנים רבות (רק בחודשים האחרונים התחברנו דרך פייסבוק אבל לא נפגשנו ואפילו לא דיברנו בטלפון) התקשרה אליי. היא מאושפזת באיכילוב, אחרי אירוע מוחי. מקרה שעורר אצלי המון רגשות מעורבים. וככה יצא שאת הפגישה הראשונה שלנו אחרי אולי 9 שנים שלא נפגשנו, עשינו בבית חולים, כשהגעתי מאוחר יותר לבקר אותה. במהלך השבת רוב הזמן השתעממתי אך הספקתי לעשות דברים שרציתי, כמו לנקות ולבשל. אתמול בערב הייתה הרצאה מעניינת ומעוררת השראה במרכז ליוגה. זהו, שיהיה שבוע נהדר (וקצר).

למעלה