הסוף שלא נגמר!!! שבוע 39 וחצי

galgal2

New member
הסוף שלא נגמר!!! שבוע 39 וחצי

אני משתגעת פעם קודמת ילדתי ביום הראשון של שבוע 39 מה יהיה הפעם? אין לי סבלנות לאנשים וגם לבני הקטן אני קצת מגיבה בעצבים. הכי מעצבן זה טלפונים של אנשים ששואלים מה קורה!!! לא קורה כלום!!! אין חדש!!! זהו בא לי לצרוח או להרוג מישהו. אני מתפרצת בבכי, מישהי מרגישה ככה לקראת הסוף?

אני כל שתי דקות מקבלת טלפונים מעצבנים

הגעתי למרומי שבוע 40+5 וכל יום מהבוקר מתקשרים אלי חברים/משפחה/עבודה ושואלים "נו מה קורה?". כמובן שזה מעצבן ובעיקר מייאש כי אני בעצמי כבר חסרת סבלנות. הייתי כמה ימים נורא עצבנית ואנטיפטית אבל עכשיו החלטתי לאמץ גישה חדשה - הרי הוא לא ישאר שם לנצח נכון? מה שלא יהיה עוד שבועיים גג זה ייגמר ואני אפגוש את הנסיכון, אני מנסה לאמץ את הגישה החיובית הזאת, לפעמים זה עובד ולפעמים לא... דרך אגב , מנסיון, - אל תנסי לסנן שיחות כי אז כולם בטוחים שאת בחדר לידה ומפגיזים את הבעל המסכן בטלפונים.

אמרת את התל"מ "האמיתי"? אני אמרתי לכולם

שהתל"מ הוא בסוף 42 ולכן אני מקווה ומצפה שזה יסנן את מספר הטלפונים. הקטע כשהם יודעים הוא שאם את מסננת שיחות, הם פשוט מתייצבים אצלך לברר אם את לא יולדת בבית במקרה (בטעות) וצריכה עזרה

גם אני עשיתי את זה הפעם!!!

מנסיון מר של הפעם הקודמת, גיליתי את התל"מ האמיתי. ושגעו לי את המוח. כל יום היו יציאות כמו "מה עוד לא ילדת"? ויש את ה"עדינים" שקוראים לזה המלטה... הפעם הודעתי על התאריך האחרון של שבוע 42 למרות שבטוח ינג'סו לי קודם....

בפעם הבאה אני אעבוד על כולם

פשוט לא האמנתי שאני אסחוב עד השבועות האלו, אצלי במשפחה כולן יולדות בשבוע 38...

את עוד פה../images/Emo2.gif

יקירתי עוד קצת מאחלת לך בהצלחה זה כבר לא קל בשבועות האחרונים

galgal2

New member
תודה על העידוד, מי שאמרה תאריך מאוחר יותר

עשתה בשכל

איילנד1

New member
גם אני 39 וחצי .... נו כבררררררררר

אין לי יותר מדי הטרדות .....למרות שזה גם לא כ"כ מפריע לי ... אבל אין לי סבלנותתתתתתתתתתת ולגבי העצבים - שלא נדע ......לא נרגע............ והבכי - על כל שטות ..... איזה רגישות ..... כמה עצב ...... אפשר להשתגע ...... יאללה כבר לא יכולה לחכות עוד ......צא חמודי צא .......

לי יש קטע אחר עכשיו, אחרי שכל כך

פחדתי ללדת לפני הזמן הגעתי לשבוע 35 וכבר אז קינן בי הרצון ללדת כבר, אוף נמאס היום אני 36+2 פתאום נתקפתי במן "רגע אחד, יש לי עוד הרבה דברים לעשות לפני הלידה" שיחכו עוד בבטן נגיד עד 38 , בל נשכח שזה הריון תאומים ואני ענקית שבוע 38 זה כמו שבוע 40 בעצם. אז מבחינתי כרגע אני צריכה לסיים כל מיני דברים ואז ללדת, כל הלחץ של לזרז ולחפש סימנים ללידה קרובה [ נמוגו לעת עתה.

למעלה