הסוני עושה בעיות
רציניות.

Wicked Spliff

New member
הסוני עושה בעיות ../images/Emo46.gif רציניות.

יש לי בערך שנתיים את הטלויזיה Sony KV29FX30 לאחר כמה חודשי שימוש החל להופיע פס ירוק/כחול לאורך הצד הימני במסך.. הזמנו טכנאי הוא החליף איזה חלק קטן והכל הסתדר... חלף שבוע לערך והכתם חזר... הזמנו שוב טכנאי לאחר זמן רב שראינו טלויזיה עם הכתם.. הוא הגיע ואמר שלא יכול לעשות כלום צריך להחליף PTC אין לי מושג מזה.. קיצר היום לאחר 4 ימים הגיע טכנאי נוסף ואמר שאי אפשר לעשות כלום שלטלויזיה יש רגישות!! אתם נשארתם התקווה היחידה... מה לעזעזל לעשות?

Prince Yoni

New member
פיי

מתפלא על סוני, יש לה שם לא נורמאלי וכאלה פאקים... חבל.. האחריות תקפה

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

נו אז אם היא תקפה דרוש מהחברה שיחליפו לך אותה, ותבוא בטענה שהיה טכנאי פעמיים, תיקן ותיקן ועדיין יש בעיות, ותגיע מזה שהפאק הוא בטלוויזיה ותשכנע אותם שיחליפו, כך אני עשיתי.

Prince Yoni

New member
תפנה..

לפי מה שהבנתי עכשיו יש להם קבלני משנה, אז או אליהם או לישפאר, אני לא יודע איך זה עובד בדיוק, האחריות מטעם ישפאר, תפנה אליהם עם מכתב חריף, שאחרי תיקונים ותיקונים לא עוזר! תדרוש החלפה אל תתבייש לצעוק עליהם בטלפון, אתה שילמת בשביל לקבל מוצר כמו בנאדם לא שידפקו אותך!

Wicked Spliff

New member
אבא שלי היום אמר לטכנאי..

אם אני אכתוב מכתב לסוני אז הטכנאי אמר "שהם ישלחו אותי שוב"...

Prince Yoni

New member
חח אז שהוא יגיד...

הטכנאי יכול להגיד עשיתי הכל ושום דבר לא עוזר, אז אולי הם יחליפו.

Wicked Spliff

New member
שחכתי לציין שליד הטלויזיה אין כלום.

לא רמקולים לא כלום... רק וידיאו.. שגם מכובה..

סוני עובד עים קבלני מישנה בשרות

שאין להם מושג בשרות רציני . גם אני קניתי טלויזיה 41' רמקול ימיני לא עבד אחרי שבוע . היזמנו שרות אמרו יקחו את הטלויזיה למעבדה . בסוף היחליפו לי בחדשה . לא ידע מה התקלה

למעלה