הסדרה החדשה של זוגלובק

contessa

New member
|OFF|

מה זה עולש? יש לזה עוד שם? איפה משיגים כזה? זה ירוק ודומה טיפה לארטישוק?
 

NightElf

New member
למי זה היה מכוון?

*מחכה שנטוע תעלה את תמונת "אומנות השרשור"*
 

pix37

New member
לקונטסה,נייט אלף ומיקי

ובעצם לכל מי שמחרים את הקו הצמחוני בגלל שהמפעל מייצר גם בשר. על מנת להסיר ספק אני מאמין גדול בחרמות על חברות חסרות מצפון חברתי אך אני חושב שבמקרה כזה התוצאה המושגת היא הפוכה ועשויה לפגוע במטרה הסופית. דן
 

NightElf

New member
נטוע../images/Emo70.gif איפה "אומנות השרשור"?!

אני לא מחרים מוצרים שלא חברות "לא טבעוניות", תקרא שוב את השרשור ותבין.
 
../images/Emo45.gif צודק האיש הזה...

תחשבו שכול מוצרי ההמבורגר\שניצל\שווארמה הצימחוניים הללו,שבעני הרבה אנשים מאוד מתקרבים לדבר האמיתי,עוזרים להרבה צימחוניים "מתנדנדים" וככול ההקו יצור הזה יגדל,הוא גם יהפוך למשתלם יותר לחברות השונות,ובכך יהיה זול יותר ומגוון יותר לנו.
 

avizmil

New member
בהמבורגר של טבעול יש ביצים????

איפה זה רשום? אם כן למה זה "המבורגר מן הצומח"?
 

Mיקי_

New member
צמחנות ירוקה

בקצרה: צימחונות ירוקה, כוללת המינעות מצריכה מסיבית של מוצרי חלב וביצים. מעבר לחלב אורגני, (סויה; אורז; קוקוס וכ"ד במידה ומתאפשר לך) ולביצי חופש בלבד בצורותם הגולמית, ומעבר למוצרים המכילים (ואין כמעט כאלו) ביצי חופש, או אורגניים, בכוונה להפחית את השימוש במוצרים המכילים ביצי סוללה ככל הניתן. נכון זה לא קל ביחס לצימחונות "רגילה", אבל גם אם משתדלים להקפיד על צימחונות ירוקה, ההרג שאת מונעת והאלטירנטיבה שאת מייצרת הם חשובים ומוסריים מאד. ובהרחבה: הרעיון שמאחורי צימחונות ירוקה הוא יצירת אלטרנטיבה. צימחוני אשר לא מטבען מבחירה לרוב לא מסכים עם הרעיון שאסור להתשמש בתוצרת מן החי. אך עם זאת, אין סיבה שבני אדם ישתמשו בתוצרת מן החי באופן ברברי סדיסטי הגורם לחיים בלתי נסבלים לבעלי החיים מהם נלקחת התוצרת הזו. מה שצימחונות ירוקה מנסה ליצור היא אלטרנטיבה של "שיבה למקורות" באיזשהו מקום... כאשר האדם לא ממשיך את ההנדסה / עיוות גנטי של בע"ח ופוגע בהם בכך על מנת ליצור עבור עצמו רווח, מגדל את בע"ח בצורה נאותה הדואגת לרווחת בע"ח (דוגמאת ביצי חופש, שיש גם להן הרבה לאן להתקדם - למשל בעניין הבאת ביצים ממדגרות), ורוכשת כבוד. אני אישית מאמינה שצימחונות ירוקה בהחלט אפשרית באופן ישים כאופציה כלל עולמית. העולם המודרני בהחלט צועד לכיוון מזון בריא יותר ומוסרי יותר. וככל שהלחץ החברתי על מגדלים יגדל ואנשים יתבעו אוכל מוסרי על הצלחות שלהם, תנאי הגידול בהכרך ישתפרו. ואפשר להגיע למצב אופטימלי. הויכוח שלי עם טיבעונים בדר"כ אם המצב האופטימלי הוא עולם הפועל לפי צימחונות ירוקה, או עולם טיבעוני...
 

eYaL

New member
חוץ מהשניצל ..

הכל עם ביצים. ולשניצל יש מרקם שמזכיר סוליה. בתיאבון
 

סקיווקר

New member
גם סוליית שניצל ברוטב הנכון -מעדן,,

במחבת עם בצל מטוגן בקצת שמן-זית, מכינים רוטב עגבניות כמו לספגטי ,מתבלים מלח-ים,פלפל שחור,ומכניסים לרוטב שניצל טבעול, מבשלים ברוטב 5 דקות,ומעבירים אותו לצלחת ,עסיסי וריחני בתיבול, והילדים הכי בררניים יבקשו עוד . נסו ותווכחו,
 
למעלה