הסבר קצרצר למה אני ממשיך לרכב...

mikisi

New member
הסבר קצרצר למה אני ממשיך לרכב...

גם אחרי שפתחתי את עצמי: כל פרי ריידר מוצא את עצמו מתוסכל להכנס למוזה זה לא דבר קל. אם זה עצלך בדם מעבר לתחביב ולמען פרי רייד את עצמך אתה מקריב זה עצלך לא פסה זה מידיבן זה אופי ברוך הבא למחלה אתה נידבקת יופי. השלב הראשוני בוא ניקרא לו שלב החלומות אתה עוד ילד מתבגר לומד את הסגולות רוצה על ביג איט או על איטי ללתת בראש להרשים את הבחורות ולהתחיל כבר לז.....מבר יש לך מזל כי להורים זה בא קל כי כסף יש לך וגם חוג תירגול דחיפה אתה נישאב נישאב פנימה רוצה מהר קדימה להראות לכולם שאתה תיתן להם באמאמא מסיבת לכבוד המנסטר למדת נו פוטר אפילו קיבלת מחמאה זה לא מזיז לך כאילו.... נישאר רק לדפוק פוזות מול המראה לדמיין את ההצלחה לחלום לכבוש את המדינה והופ הגעת לשלב התפרים המעצבנים כי רוב הפרי ריידרים אוכלים בצהל וואחד ריספקט אל תגידו לא לא אתם רוצים אותו דבר אל תגידו די די כי מאמא את זה שמעתם כבר אסור לשים סוף סוף סוף לקפיצות כל פרי ריידר מוצא עצמו מתוסכל להתפרנס לפרי רייד זה לא דבר קל יצאת מהצבא אתה רוצה להתפתח ממעגל הנפילות לצאת ולנצח כי ניצחון היה תמיד עינין של טעם וריח עם ההצלחה שלך כבר אי אפשר להתווכח כל מה שתעשה סביר להניח שלא עשו כבר קודם החלומות לכבוש את העולם כבר ישנות כיום המטרה היא הגלקסיה הגדולה אבל לפעמים שקשה מידי חושב "אולי להתפרנס? וניגש לסף הבור: אומר עזוב את הפרי רייד ותן לחיים לזרום" אתה לא בחור טיפש אבל גם לא אחד שממהר להתייאש מזה שוואלה כבר סגור מיהיה אלה. מנסה להשאר פיכח וליהיות מודע אבל אתה כבר לא כל כך יודע מה יהיה בשלב הבא. יא מר פרי רייד אין יותר שלבים בדרך! הבחירה שלך לא ליהות מוכר קפה כבר לא כול כך נחשבת כי אין הרבה שיתכילו לפרי ריידר במקום ליצור קפה כי זאת לא מטרה שיתחית. אל תחשבו רק אל ליהות כוכבים ליהות איקונים על פלאפון לקפוץ קפיצות עולמיות . אז תיזכרו טוב טוב מה שאמרתי כי אם אתם בדרך הזאת אז אתם בדרך לתותחנים!!!

mikisi

New member
תנסו למצוא את השיר של - הדג נחש

כאפה מצלצלת תקשיבו ותיקראו את המילים

הימנון הפרי רייד!!../images/Emo45.gif

הייתי מלכין קצב ועושה איזה קליפ!! ככה קפיצות בלגנים... נפילות...

mikisi

New member
אני רוצה שתעזרו לי בזה !! כנסו דחוף

משעמם לי רצח עם בתפרים והיד החצי רדומה. אז תנסו למי שיש תוכנה, לבודד את המנגינה מהמילים בשיר הזה : הדג נחש- כפאה מצלצלת. יש לך תוכנה ואתה לא רוצה לעזור? אבל למה ? כולנו יהודים! (שלא נדבר אל זה שכולנו פרי ריידרים)....

למעלה