הסבר על התרגדיה של אתמול בחצור:

הסבר על התרגדיה של אתמול בחצור:

בצהרים פרצה שריפה מעל לחצור סמוך לקבר חוני המעגל למקום הגיעו 2 צוותים מתחנת חצור ועוד שני צוותים מקצרין וכוחות של קק"ל בסוף האירוע לאחר שהיה במקום שליטה עבד צוות של קק"ל בצד המזרחי של השריפה ביער שלהם הצוות עבד עם קו מהידרנט שנמצא בקצה של שכונה בחצור כאשר יש כביש שמפריד ביןהיער לשכונה ככל הנראה:הם עבדו עם קו "1 מההידרנט שהיה מתוח על הכביש! עבר במקום גי'פ של תושב חצור שלא הבחין בזרנוק המתוח ופגע בו כתוצא מכך התנתק (שוב ככל הנראה)הזרנוק ביחד עם המחברים שבקצה ועף על הראש של נעים ז"ל (נהג כבאית של קק"ל)הוא פונה לבי"ח צפת ומשם לרמב"ם שם נפטר מפצעיו נעים תושב הכפר ראמה כבן 44 מועסק ע"י קק"ל נפה-גליל עבד וסייע לאיגוד גליל עליון בהמון אירועים בחור טוב לב נעים הליכות שאהב לעזור ותמיד הסתובב עם חיוך גדול הכרתי אותו אישית אני מביע צער ותנחומים על מותו ומשתתף בצער המשפחה
יהי זיכרו ברוך!

אני משער

אני לא יודע מה הסיבה שהבחור נפצע ומת מפצעיו לאחר מכן. כתבת שנהג הג'יפ לא ראה את הזרנוק על הכביש ולדעתי בלי להיות באירוע אני כמעט בטוח שהוא ראה את הזרנוק והחליט לעלות עליו על מנת לעבור. הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה זאת. בכל שריפה שיש זרנוק על הכביש נהגים עולים עליו לעיני השוטרים ולעיני הכבאים בלי לשאול אפילו ובמקרה הזה אולי הבחור נהרג מהסיבה הזאת חבל...

Shadocan

New member
תקראו מה איציק לוי כתב בדיון השני

הג'יפ עבר על הזרנוק והוא התחיל להשתולל ופגע לו בראש. אני זוכר באירוע שבשריפה במפעל למחזור ניירות כאן היו מלא זרנוקים של 3 צול פרוסים ומלאים במים יענו לא מלא אבל היו והכבאיות עברו עליהם והם זזו קצת אבל אף מצמד ולא שום דבר קרה חוץ מזה.

זה לא מה שקרה!!!

חברה לא לפרסם סתם מידיעות שאתם מקבלים מגורם שני או שלישי.הגי'פ לא עבר על הזרנוק הגי'פ עבר אל-מול הזרנוק ומשך אותו איתו ביחד עם המחברים אל הראש של נעים ז"ל!

מה מה?

אתה לא מבין קודם כל זה היה קק"ל דבר שני הם עבדו עם קו אל תוך היער ומתחו אותו בגובה למה לא יודע? תפסיקו לזרוק סתם דברים מה אתה חושב שאתה המצאת את הגלגל?

fireman

New member
מה הקשר לגשר זרנוקים

מה שקרה שם לדעתי הוא מצב שאתם יכולים לדמות להצלפה של כבל כננת שנקרע. קחו כבל או זרנוק למשל ותתחילו למתוח אותו, ברגע שהוא יקרע הוא יעוף ישר לכיוון שלכם, אם מחובר לו איזה מצמד בקצה זה יכול להגיע למצב שמהתנופה של המצמד המכה עלולה להיות קטלנית כפי שקרה לאותו יערן

יפה!

יופי סוף סוף מישהו שמבין ענין! ערן זה מה שקרה! נ.ב תקרא את המסר ששלחתי לך!

הטעות היא עצלנות לפי דעתי ואני יסבי

ר למה... לפי דעתי החברה של קק"ל משכו את הזרנוק ובגלל שהתעצלו לסגור מים ולפרוס עוד קו אז הם מתכו את הזרנוק כמה שיוכלו ואז עבר הרכב ונכנס ישירות בתוך הקו אתם מסכימים איתי שעם הקו היה על הקרקע לא היה נגרם נזק כזה!?

למעלה