הסאב שלי נבהל בהתקפה על פרל הרבור

Elisra

New member
הסאב שלי נבהל בהתקפה על פרל הרבור../images/Emo53.gif

בזמן ההתקפה על פארל הארבור , לאחר נפילת פצצת השהייה , הסאב חירחר מספר פעמים, נשמע רעש כאילו שהממברנה נקרעה. היתכן כי הסאב בן החודש שלי כבר "נקרע" מדובר בסאב של YAMAHA NS-P 220 שמחובר ל: YAMAHA RX-V 596 בזמן הסרט הפוטנציומטר היה במצב אמצע. האם לדעתכם יש עלי לקחת אותו לבדיקה במעבדת היבואן. או שניתן לבצע בדיקה לבד בבית. סביר להניח שיהיו מבינכם שיגידו אמרנו לך לקנות רמקולים "אמיתיים"
|

האם הסאב ממוקם ליד מכשיר הטלוויזיה?

אם כן, מאוד יתכן שאחת הפצצות מהסרט נפלה ישירות על הסאב... וזה מה שנקרא להרגיש את הקולנוע בבית
ועעשיו ברצינות: אם אתה ממשיך לשמוע את הסאב כרגיל ללא שום בעייה זה מראה שהתופעה שחווית היא פשוט הסאב הגיע לקצה יכולת הפעולה שלו, מה שמראה ששמעת כנראה חזק מאוד ו/או כוון עוצמת הסאב אצלך הוא חזק מידי. אם הסאב חדל מלתפקד, יהיה עליך לצערי לקחת אותו לשרות.. אבל לפני כן, בדוק שנית את החיבורים, מי יודע, אולי הסאב ניצל והפצצה מהסרט פגעה רק בחיוט.. זה נכתב גם בצחוק-(פצצה) וגם ברצינות (בדוק את החיווט)..

Elisra

New member
יש לי מקרן, כך שהפצצה נפלה במרכז ה../images/Emo124.gif

החדר, התופעה חזרה שוב פעם אחת בעת שמיעה בעוצמה גבוה את פארק היורה 3 (DTS) . יתכן כי הסאב של ה: NSP-220 קטן מידי עבור העוצמות שאני מבקש לשמוע.

למעלה