הנפצה או אמת?

kamad

New member
קיצור שירות

אני ממש לא יודעת לגבי זה אבל לפעמים לבנות שמתגיסות בחודשים יולי אוגוסט מקצרים בערך בחודש

im mitzi

New member
לא בדיוק

כולם מקבלים קיצור שירות, לבנות זה בערך שבוע שבועיים, לבנים זה משהו כמו חודש. הסיבה לקיצור לבנות זה שאם בנות התגייסו בתחילת חודש אני אתן לכן את הדוגמא שלי, אני התגייסתי ב4.4.01 בתחילת חודש במקום לשחרר אותי ב4.1.03 שיחררו אותי ב26.12.02 כדי לא לשלם על החודש הזה, אם גייסו בנות באמצע חודש מקצרים להן את השירות בשבועיים ומשחררים אותן בסוף חודש לפני. זה פשוט נקרא חיסכון. גם אני שמעתי את השמועה שאומרת שמי שמתגייס בחופש הגדול מקצרים לו בחודש, זה שטויות! לא היה ולא נברא, בסופו של דבר בנות שהתגייסו לשרות של שנה ו9 שירתו שנה ו8, בנות שמתגייסות לשירות של 24 חודשים משרתות 23. ואל תשכחו את החפש"ש (חופשת שיחרור), בכל מקום זה שונה, אני קיבלתי חפש"ש של חודש...

אושר מ

New member
ושוב (זה הופך להרגל) תיקון

נכון שאחת מהסיבות לקיצורים זה הכסף, אבל יש גם קיצור שירות נוסף... אני יודעת על מישהי שקיצרו לה אכן את השירות בחודש שלם והיא מגיוס יולי.... למה? לא יודעת. בכל קמרה זה משתנה משנה לשנה ומאחת לשניה. בקיצור אל תבני על זה.

im mitzi

New member
לא בדיוק

אל תהפוך מקרה של חיילת אחת למשהו שהצבא מרבה לעשות, הרבה חברות שלי מהגדוד התגייסו ביולי קיצרו להן רק בשבוע... כנראה שהיא מקרה קיצוני, לך תדע את הסיבה.

kamad

New member
דיוק

חוץ מהסיבה של החיסכון שצינת אני מכירה הרבה בנות ששירותן קוצר,נראה לי שההודעה שלי היתה מספיק זהירה בכדי שיבנו שזה לא דבר קבוע.

im mitzi

New member
תראי גם אני שמעתי על מקרים כאלה

אחת מהגדוד שלי שהתגייסה אחרי שנכנס השירות החדש של בנות (שירות שנתיים) התגייסה לשנה ו9 בגלל שהיא עשתה שנת שירות, יכול להיות שזו מהסיבה הזאת...

kamad

New member
זה לא ממש משנה

יש ויש זה לא דבר שצריך לבזבז עליו כל כך אנרגיה אם יקצרו לה את השירות תהיה לה הפתעה טובה.

snoway

New member
טוף, זה הולך ככה

עד לפני שנה (ובמשך 5 שנים) מחזורים מסויימים של מתגייסות יולי-אוגוסט ששירתו בתפקידים מנהלתיים בעיקר (פקידות וכו') זכו לקיצור של חודשיים בשירות. לפני שנה הפסיקו עם זה. כל מי שמקצרים לה היום זה רק בשל ויסות שחרורים וחסכון. בד"כ זה עד שבועיים מהתאריך המקורי.

למעלה