הנערה בת ה14 בדתה את סיפור האונס!

הנערה בת ה14 בדתה את סיפור האונס!

פשוט בושה!!! היא דפקה חיים של כמה אנשים! הילדה הזאת היא זונה במלוא מובן המילה! תקראו ידיעות אחרורות או הארץ ותראו מה שהיא עשתה. צריכים להכניס אותה למאסר שתלמד קצת לא לעשות כאלה דברים!

שני16

New member
גועל נפש....

סיפור דומה קרה לידיד טוב שלי.... האמת היא,אנחנו היינו חברים קצת זמן,ואז נפרדנו,והמשכנו להיות ידידים.בכל אופן,אחרי שהוא הספיק להתאושש מהפרידה,הוא מצא לעצמו חברה מטומטמת,דפוקה על כל הראש...מישהי שהעריצה אותו...כמו שחבר אחר שלי אמר:``יש בנות שמעריצות את היי פייב,ככה היא מעריצה אותו....``וזה היה ממש ככה...מכתבי אהבה,מה לא...בעיניו זה סתם היה עוד זיון...בכל אופן,הזמן עבר,והם לא נפרדו.אף אחד לא הבין למה הוא נשאר איתה,היא הייתה דפוקה בשכל..כולם ידעו את זה,ומשום מה,רק הוא לא שם לב,במקום זה,הוא הלך והתאהב בה...הקשר הזה הפך להיות מאד לא בריא,ומאד אובססיבי.מה שקרה בסוף,המצב התהפך,החבר שלי התאהב בה עד מעל הראש,והיא מצידה,החלה להתעשע בו,וכל מה שכלול בזה...הוא אפילו הגיע למצב שניסה להתאבד....בכל אופן,אחרי הרבה יותר מדי זמן,הוא הבין שהקשר הזה לא טוב,ועזב... לא שמעו ממנה כמה חודשים,הכל היה טוב ויפה.... ואז,ביום בהיר אחד,באה אליו לעבודה ניידת משטרה,ועצרה אותו...ככה סתם,בלי כלום...מסתבר שהבת זונה הזאת האשימה אותו באונס!!!אתם קולטים?ולא זאת בלבד,אלא גם בהתעללות ובמעשי סדום....היא אמרה שבמשך כל השמונה חודשים שהם היו ביחד,הוא אנס אותה,התעלל בה,איים עליה,ומה לא..(אפילו המציאה עדות של אחותה...)בכל אופן,הבחור היה במעצר שלושה או ארבעה ימים.אח``כ הוא ``שוחרר``למעצר בית של שבועיים....עברו השבועיים,לא שמעו כלום ממנה...ועד עכשיו,עדיין לא הודיעו על סגירת התיק... ההאשמה הזאת,גם הוא לא הורשע בה,היא כתם לכל החיים...אין מה לעשות..הבחורה הזאת הרסה לבן אדם את החיים,סתם מתוך נקמה. נכון,הוא דפוק...אבל אם זה לא רוע לב לשמו,אז אני לא יודעת מה כן....

yad

New member
היא כל כך כל כך שווה! גם כל הבנות באקס מן

שני16

New member
איך אתם מגיעים לנושאים המטומטמים האלה?

ומה הקשר לבנות של אקס מן(שהן באמת שוות.....)???אתם כאלה בנים.......חחח בכל אופן,זה בכלל לא כמו בסרט,אבל נניח...נגיד... שני

yad

New member
הלו!

עד הבנות של אקס מן. וחוצמזה, מה עדיף? לדבר על תיאומי צבעים בין השפתון לנעליים או על כמה שאתן יפות?

שון 17

New member
מחפש בחורה ``אותך``

שני אני מקווה שאת פנויה כי אני מחפש חברה ואני מקווה שגם את מחפשת חבר אז תחזירי לי תשובה טוב חמודה אז יאללה ביייייי. ודרך אגב יש לי אופנוע עם תירצי אני יעשה לך סיבוב.

לדעתי משולש פראי זה סרט..

דפוק העלילה שלו בכלל מפגרת ומזה לא מתאים לנב קמבל לשחק תפקיד כזה כי היא משחקת אותו גרוע לאללה שתישאר בשולחן לחמישה ושתשב בשקט

MajoR_ToM

New member
לא נכון

העלילה נחמדה הצסנה של נב קמפבל ודניס ריצ`רדס - גם , איך לאמר , נעימה לצפייה . חוץ מזה הסוף - פשוט מעולה - מעניין - ומשעשע ...

luna

New member
החלק הכי גרוע

שבגלל המקרה שמניאקית מטומטמת אחת עשתה, פחות אנשים יאמינו לבנות שנאנסו וצריכות את זה באמת. זה ניצול ציני ומגעיל של טרגדיות אמיתיות שקורות לאנשים, בשביל לנקום בצורה מכוערת במיוחד במישהו. אני רק חוששת שהיא לא תקבל עונש יותר רציני מאשר על הטעיה ועדות שקר, ואם היא קטינה אז בכלל. יש פשעים שהנזק שהם גורמים צריך עונש קצת יותר רציני. אני, באופן אישי, חושבת שהזסיכון שכמה אנשים יואשמו לשווא (אל תבינו לא נכון, אני חושבת שזה נורא להיות מואשם במשהו שלא עשית) שווה את זה שיותר אנסים יכנסו לכלא, עם כל הבעתיות שבעניין.

yad

New member
ככה זה עם כל חוק

או מערכת. אין מה לעשות. כמו שיש אנשים שעשו פשעים ומצליחים לתמרן את המערכת לטובתם. ולא חסר כאלה ברוך השם. אז יש כאלה שמצליחים לתמרן לרעת מישהו אחר. וככה נשפטת מערכת טובה או לא, כזו שמצליחה לסנן את המקרים האלה. יכול להיות יותר מעניין מערכת חוק כזו, שהמאשים יהיה חייב לקבל על עצמו את העונש של הנאשם (יעני אם הוא מפסיד). אם מישהו מאשים מישהו אחר בבגידה במדינה, הוא יצטרך להיות מוכן למות בשביל זה...

נעל

New member
לא ילך

יש כל כך הרבה מקרים (יחסית לסיכון) שבהם לא מוצאים מספיק ראיות ושופטים ``זכאי`` גם כשלא צריך (ובעצם אי אפשר לדעת). הסיכון ימנע מרוב העדים להסכים להעיד, בייחוד במשפטים קשים כמו רצח, שוחד רציני, בגידה במדינה וכו`. הרי עדי מדינה בד``כ מקבלים הטבות ואפילו מחילות קטנות רק בשביל להעיד - אז להרתיע אותם?

yad

New member
לא...

רק התובע. וחוצמזה, זה היה סתם רעיון. תן לו קצת זמן להתפתח. נוסיף כמה סעיפים, שיעבור כמה ועדות בכנסת, רק אז תקטול אותו. ועוד חוצמזה. בכל המקרים המדינה תובעת ככה שזה ממילא לא קורה. בכלל- היחס בין הקושי של ביצוע פשע לבין להרשיע מישהו בפשע ממש לא טוב. נורא קל לרצוח מישהו. נורא קשה להרשיע מישהו בזה.

area 51

New member
למה היא עשתה את זה?

אני לא מבין כלום! בנות, מה יוצא לכם מזה שאתן מאשימות נער חף-מפשע במעשה שהוא לא ביצע. קרה לי משהו אמנם לא כל כך רציני אבל את זאת בתור דוגמא. שנה שעברה היה לי סטוץ עם מישהי, באיזה מסיבה שהיא עשתה, לא זיון או משהו רציני שכזה אבל... (תבינו לבד). בימים לאחר מכן היא שיחקה אותה כלום לא קרה, עד שיום שישי אחרי זה שישבנו בגן איזה עשרים איש, היא התחילה לבכות שהיא לא רצתה בכלל, ושאני הכרחתי אותה ושאם היא לא הייתה בורחת משם הייתי אונס אותה. למזלי המוניטין של הילדה הזאת לא היה לגמרי יציב... אז יצאתי מזה. אבל מה יוצא לכן מזה? במה אנחנו, המין הגברי, פשענו? הנערה טענה שקבוצת אנשים (לפי ידעתי) אנסה אותה לאחר המסיבה. הדבר היחיד שעולה לי בראש היא ההשפלה שגילו את שקרך. אני לא מסוגל לתאר מה יעשו לאותה נערה עכשיו. ואני לא מרחם עליה! עכשיו בגללה, נערה שתאנס באמת תאלץ להיבד שוב ושוב ואף אחד לא יאמין לה! אני חושב שצריך לשים את הנערה בכלא. ולתת לנערים צל``ש! מגיע להם! (למרות שלדעתי אין עשן בלי אש...)

e-shfiyut

New member
אני לא יודעת....

היא לא רצתה לספר להורים שלה שהיא השתכרה... וחברות שלה מצאו אותה ישנה שם... אני מניחה שלא עלה לה משהו אחר בראש.... מטומטמת!!!!!! למה להרוס לאנשים ת`חיים... מזל שגילו שהיא המציאה את זה ועוד על החברים שלה לא היה יותר קל להגיד ת`אמת.... מגיע לה שיצאה כזאת אבלה... ונגיד לא רצתה להגיד להורים שלה יש מליון סיפורים אחרים... אבל אונס??!!!!!!! אני לא מבינה אותה.... לירן

בלאונט

New member
יש עשן בלי אש

בטח שיש. נשים, הן עם מדוכא. או כך לפחות רובן מרגישות. מפריע להן שן לא יכולות להתגייס לכל היחידות - אבל הן מתעלמות לחלוטין בהרבה מאד הפליה מתקנת שנעשת (כמו אותה חיילת שעברה קורס חובלים - ``עם הקלות רק בתחום הגופני`` - אמר דובר צה``ל). ולכן, הדרך היחידה של הטפשות שביניהן לפרוק את הדיכוי שמצטבר בתוכן, בלי לדבר עליו עם איש, הינה לצעוק - אימפולסיבית. זאת המחלה, כאן הטעות. לחלק מהנשים יש יותר מידי אסטרוגן והן לא מפעילות טיפת הגיון - דווקא מתי שזה הכי חשוב! אההההה, יש לי פיפי.

חשוב מאוד!!!

טוב זה לא עד כדי כך חשוב...ואני יודעת שאין לזה קשר למה שאתם מדברים וגם בטוחה שזה לא מעניין אותכם אבל רק לידע כללי ביום חמישי יש לי יום הולדת!!!!!!!!!!!

למעלה