גועל נפש....
סיפור דומה קרה לידיד טוב שלי.... האמת היא,אנחנו היינו חברים קצת זמן,ואז נפרדנו,והמשכנו להיות ידידים.בכל אופן,אחרי שהוא הספיק להתאושש מהפרידה,הוא מצא לעצמו חברה מטומטמת,דפוקה על כל הראש...מישהי שהעריצה אותו...כמו שחבר אחר שלי אמר:``יש בנות שמעריצות את היי פייב,ככה היא מעריצה אותו....``וזה היה ממש ככה...מכתבי אהבה,מה לא...בעיניו זה סתם היה עוד זיון...בכל אופן,הזמן עבר,והם לא נפרדו.אף אחד לא הבין למה הוא נשאר איתה,היא הייתה דפוקה בשכל..כולם ידעו את זה,ומשום מה,רק הוא לא שם לב,במקום זה,הוא הלך והתאהב בה...הקשר הזה הפך להיות מאד לא בריא,ומאד אובססיבי.מה שקרה בסוף,המצב התהפך,החבר שלי התאהב בה עד מעל הראש,והיא מצידה,החלה להתעשע בו,וכל מה שכלול בזה...הוא אפילו הגיע למצב שניסה להתאבד....בכל אופן,אחרי הרבה יותר מדי זמן,הוא הבין שהקשר הזה לא טוב,ועזב... לא שמעו ממנה כמה חודשים,הכל היה טוב ויפה.... ואז,ביום בהיר אחד,באה אליו לעבודה ניידת משטרה,ועצרה אותו...ככה סתם,בלי כלום...מסתבר שהבת זונה הזאת האשימה אותו באונס!!!אתם קולטים?ולא זאת בלבד,אלא גם בהתעללות ובמעשי סדום....היא אמרה שבמשך כל השמונה חודשים שהם היו ביחד,הוא אנס אותה,התעלל בה,איים עליה,ומה לא..(אפילו המציאה עדות של אחותה...)בכל אופן,הבחור היה במעצר שלושה או ארבעה ימים.אח``כ הוא ``שוחרר``למעצר בית של שבועיים....עברו השבועיים,לא שמעו כלום ממנה...ועד עכשיו,עדיין לא הודיעו על סגירת התיק... ההאשמה הזאת,גם הוא לא הורשע בה,היא כתם לכל החיים...אין מה לעשות..הבחורה הזאת הרסה לבן אדם את החיים,סתם מתוך נקמה. נכון,הוא דפוק...אבל אם זה לא רוע לב לשמו,אז אני לא יודעת מה כן....