הני, איים הום!

זואילי

New member
הני, איים הום!

שלום אהובותיי. אני בבית.
לא להאמין, אבל מאז התאשפזתי,עברו להם פאקינג 14 ימים בהם שהיתי בבי"ח. ראשית, אני רוצה להודות מכל הלב לכל חברותיי היקרות, גם הוירטואליות וכמובן להכי אמיתיות - על התמיכה הגדולה, העזרה, הטלפונים והסמסים (מסרים טרם פתחתי) ועל אהובות לבי שביקרו אותי, נענעו לי את המיטה
והנעימו את זמני.
הגעתי היום לפנות ערב הבייתה אחרי שחיכיתי טרוטת עצבים וכוחות מהצהריים
למכתב שיחרור ממח' כירורגית, אליה עברתי לפני 4 או חמישה ימים (כבר לא זוכרת). כנראה שממחלקות מפחידות לוקח יותר זמן להיפרד. נראה לי שזה הולך להיות ממש מבולבל. למרות שהיה לי המון זמן לחשוב על ההודעה הזאת. כמו שמתכננים את הודעת ההריון... ואז ברגע האמת הכל יוצא כזה מבולבל ונרגש. היום עשיתי לעצמי - צינתור - עצמי
של שלפוחית השתן. מי אמרה שאני צריכה להיות אחות?
אז - רק שתדעו שהאחיות במח' אורולוגיה ( שם יושבת גם סאלי המקסימה מזכירת מרפאת האנדו) - הן האחיות הכי מהממות שנתקלתי בהן
למה צינתור עצמי? כי אחרי הניתוח השלפוחית הגם ככה בעייתית שלי - החליטה שלא בא לה להשתין לבד. 4 פעמים ניסו לגמול אותי מקטטר באישפוז בגניקולוגיה, אבל זה לא הצליח. בואו נגיד שגם נסיון הגמילה החמישי והאחרון (בכירורגית) לא הצליח... אבל מאז הגעתי הבייתה, השלפוחית בסדר. אני הולכת כל שעה לשירותים ומטילה זרזיפים עדינים וחלושים
, אבל שולטת בשלפוחית. יודעת שאנצח גם אותה. העיקר הוא - שהגעתי הבייתה נטולת קטטר, וזו הייתה בהחלט אופציה שהוצעה לי. ובכן, בנות הפורום הסובלות משלפוחית וכל מיני ענייני אורולוגיה
- יש כתובת וזה כמובן
בתה"ש...מח' אורולוגיה. רק תחשבו על זה... המזכירות (סאלי), האחיות (יעקובה והרצליה המלאכיות) ואחד רופא ד"ר ווינקלר - זו מרפאת אורולוגיה שהשם אנדומטריוזיס איננו זר להם, היחס לאנדואית הוא מהמעלה הראשונה, הטיפול/הדרכה מעולה וסבלני לעילא, ובהמשך - בהחלט אשמח לדווח אם אזדקק לעזרתם/בדיקות. אז כמו שיש שם אחד ויחיד לענייני גסטרו, אני בהחלט ממליצה בחום, למי מהבנות שזקוקות לעזרה בתחום האינסטלציה על רקע אנדו. למה עברתי לכירורגית? כי הניתוח שלי הסתבך. הרי מדובר בי.. ואני תמיד חייבת לעשות הכל בגדול
והרי תמיד תמיד אני נופלת על הצד הרע של הסטטיסטיקה (כן, כן, לא צריך להגיד לי אוי איך את מדברת, זה פשוט ככה...). כ 5 ימים אחרי הניתוח גילו כי יש לי אי אלו סיבוכים ואחרי כמה התקפי היסטריה וימים נעימים יותר או פחות במח' גניקולוגיה (נעימות כזו או אחרת שקשורה במצבי..) עברתי, בוכה וחרדה למח' כירורגית להשגחה. לשמחתי הוחלט לאחר CT ודיונים רבים של מס' צוותים כירורגיים כי אין צורך בניתוח דחוף לתיקון הסיבוכים, ואיך אגדיר את זה עכשיו? אמנם אני אחרי הניתוח הגדול. אבל הוא לא הסתיים. אני בסוג של אתנחתא החלמתית ובהמשך אדלג שוב בחדר ניתוח לפחות פעמיים במקרה הממש טוב. אבל בקטנה. עוד חזון למועד. תובנות מאוד גדולות נחתו עלי עם תחילת הסיבוכים. אני לא אכנס לכולן כרגע כי אני עייפה וממילא זה טו מאץ', אבל בטח תוך כדי שירשורים שונים זה יגיע ואשתף. אחת מהן היא, שאם חשבתי שאני מבינה דבר או שניים במחלה /במצבי - אז טעיתי ובגדול. לא הבנתי הרבה. קיבלתי החלטות על דעת עצמי ובעצמי, ורובן נבעו מתוך פחדים נוראיים והרבה אי ידיעה ובורות (שלי, כן שלי). המעורבות הרבה שלי בצורת הטיפול בי, אמנם שירתה אותי יפה כדי להתחמק מהפחדים, אבל... הניתוח הזה, היה הצלת חיים. אני היום עם פחות 10 ס"מ שנכרתו מהמעי הגס. ועם... סטומה בבטן. אבל.. וואלה, אני בסדר עם זה. אני בסדר. למרות שמחוברת לי שקית חרא לבטן. הפחד הכי הכי גדול שלי (גדול יותר מסרטן, גדול יותר ממוות. כן! ככה פחדתי מסטומה) - מתנדנד לו על הבטן המחלימה שלי, וזה בסדר. מי היה מאמין שאני אגיד את זה? טוב נו, אני רק שבועיים איתה. אולי זה עוד יחזור לי שוב ויכה בי. כי לא ממש היה לי זמן לעכל את זה עת נחתו עלי אחד אחרי השני הסיבוכים. והשקית קקי שלי הפכה ל - פשוט - שקית האוכל...
אמרתי ניתוח מציל חיים? כן. כי הייתי על הקשקש לחסימת מעיים מלאה. בעצם, זה הניתוח שהייתי צריכה לעשות כבר מזמן. כשהמצב היה גרוע, אבל פחות. וכך גם הסיבוכים הם אחרים. אבל את זה לומדים בדרך הקשה. ובדיעבד. ככה אני למדתי. לצערי. מקווה שאף אחת מכן לא תגיע למצב הזה, כי כל מי שנמצאת בבית הזה, פעילה או סמוייה וקוראת כאן - צריכה לדעת שהפחד לא יקדם אותה לשום מקום. אולי לעבר פי - פחת... והיה כמובן גם כל הניתוח הגניקולוגי. העפת החצוצרות הרקובות והשנואות שלי, הפרדת הידבקויות, הסרת אלכסנדר מוקדון הידוע לשימצה שישב לי בתחת ופעם לי בנשמה, ועוד כל מיני "כאלה", של אנדו בדרגה גבוהה
. העוסקים במלאכה - ד"ר סוריאנו וד"ר רוזין. אין לי מילים בכלל שיצליחו להלל ולשבח את המקצועיות, הידע, האמנות, מתת האל ששני אלה קיבלו בקצות אצבעותיהם. רופאים מדהימים ואנשים קשובים, שבאנושיות רבה הצליחו גם להתמודד עם התקפי הזעם והבכי שלי. אני חייבת להדגיש יקירותיי - כאבים בקושי היו לי. ואם הם היו, הם סתמיים ומשתווים נגיד לאיזה יום חול בתקופה רעה של מחלה פעילה... מה שכן היה לי - זה בכל הפן הרגשי - נפשי. כי עברתי המון בזמן קצר ובלית ברירה נלחמתי בכל פעם מחדש להתרומם ולנצח. וד"ר סוריאנו וד"ר רוזין תמיד היו שם. אלופים.
ואיתם, כל צוות מחלקת נשים - ד"ר שיינמן שאני חייבת לו תודה גדולה על שלא פחד מהפחדים שלי ובזכות ה"פימפום" העדין שלו - עשיתי בדיוק בזמן את החוקן בריום, נפגשתי עם רוזין ובום - הטיסו אותי לניתוח. וכן, הוא דיבר איתי על מעיים וסטומה לפני הניתוח למרות שעיניי הוצפו דמעות בכל פעם מחדש שהנושא עלה, ולא ויתר וסיפר לי שהגישה שלי, לבוא כל שני וחמישי לניתוח היא פשוט לא הדרך.. ושאין שום סיבה שאעשה 5 ניתוחים כמו שתמיד "צחקתי" שאעשה. תודה גם לד"ר שטוקהיים וזולטי שיצא לי להכירם רק שם. והאחיות... איזו מחלקה מתוקתקת ואיזה אחיות מקסימות. טיפלו בי במסירות עד אין קץ. מרגיש כמו חממה, המחלקה הזאת. בנות, יש צוות ברמה עולמית במרפאת האנדו בתה"ש. הכי מקצוענים שיש בארץ. עם הכי הרבה נסיון. לא צריך להתחתן עם אף אחד מהרופאים האלה. פשוט צריך להיות מטופלת אצלהם. כי אני יודעת שבשום בי"ח אחר בארץ לא הייתי עושה ניתוח כזה. או תה"ש או חו"ל. כריתת מעיים בלפרוסקופיה, כולל נקיון של אנדו מהבטן - הכל תחת אותה קורת גג. בלי פתיחת בטן. זה מה שעשו לי במשך 8 שעות, לפני 13 ימים. אני ושקיתי הולכים לישון.

../images/Emo140.gifהחלמה מהירה ../images/Emo24.gif

זואילי יקרה, אני קוראת את מילותייך ואני פשוט עם דמעות בגרוני ווואוו!!!! מה שאת עברת עוברת ..... אולי הרבה זמן לא עקבתי אחרי מה שקורה איתך. אבל איך המצב בגיע ש10 ס"מ מהמעיים הורידוו? נשמע שעברת ימים לא קלים בלשון המעטה אני מאחלת לך מכל הלב שתתחזקי ותחלימי התגעגתי מאד לקרוא את דברייך מי ייתן ונשמע בשורות טובות ממך ובמהרה רפואה שלמה

זואילי

New member
איך זה הגיע למצב כזה?

מאוד פשוט. האנדו אצלי אגרסיבי. תמיד היה. המוקד בתוך המעיים כבר נצפה בניתוח ב 2007, אבל זה היה החלק היחיד שלא נותח אז. מאז ליביתי את המוקד הזה ב 8 סבבים של IVF עם הרבה הורמונים ו - וסתות, וזו התוצאה. המוקד גדל עד כדי כך שחסם את אותו חלק שהוסר בניתוח הנוכחי.

פז08

New member
איזה יופי!!

יקירתי, כל כך שמחה בשבילך... גם על זה שאת בבית, וגם על זה שאת מחנכת את השלפוחית שלך.... אני צריכה ללמוד ממך, לחנך את השופכה שלי... וכן, אני מסכימה עם כל מילה שכתבת...למרות שאני לא עברתי אפילו חצי ממה שעברת עלייך, אני בהחלט מסכימה שפחד והמנעות או טמינת ראש בחול כמו בת יענה, לא מובילים לשום דבר טוב.... ומסכימה שאין כמו מחלקת נשים בתל השומר, ומודה לאלוהים שהכרתי רופאים כמו ד"ר שיינמן (אני אישית לא מכירה כל כך את סוריאנו, נפגשתי אתו רק פעם אחת...). מקווה שתמשיכי בהחלמתך בקצב מהיר ושהסיבוכים ייפתרו במהרה... מעריצה אותך!!

g a l i 2 6

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

התגעגענו... אין ספק שאחרי כזאת תכתובת ניתן רק לומר וואוו!!! אין ספק שאת גיבורה אמיתית תתחזקי לאט לאט ותמשיכי הלאה אל כל ההליכים הרפואיים שמחכים לך עד שהאחרון יהיה הפרייה אחת ומנצחת דרך אגב, גם אני עברתי ניתוח ארוך אמנם 5 שעות ולא 8 כמוך והייתי עם השקית בבטן אבל לא הסכימו לשחרר אותי איתה, מתי את אמורה להוציא אותה? היום אני בדיוק במרפאה... אעדכן בהמשך...

מעיין153

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

זוזו יקרה עברת כל כך הרבה, הסיפור שלך גרם לי ממש לבכות ולחשוב יותר קדימה בלי לפחדדדדדדדדד את אשה חזקה ואמיצה אני מורידה בפנייך את הכובע. אני מאחלת לך שמעכשיו יהיה לך רק דברים טובים, בלי שום כאב ותגיעי ליעד שלך בהמהרה שולחת לך מיליון חיבוקים ונשיקותתתתתתתתתתתתתתתתת מעיין

gui1

New member
כפרה התגעגתי אלייך

לא הבנתי עם כמה אברים ברוטו או נטו יצאת אבל עיקר שאת בחוץ וללא כאבים [ אמרתי לך אין כמו ש אהובי] אם את צריכה משהו אשמח לדבש [ עם האופנים ] עבורך נשיקות

זואילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתותי גואי

הקראתי לאבא שלי... הוא נקרע מצחוק
האמת, זה בכלל לא משנה ברוטו או נטו. מה שמשנה זה שורת הסה"כ... ובסה"כ - כל איבר גמור והרוס הוצא, וכל איבר תקין נשאר. ואין לי שום רגשי געגועים או חרטות על איברים שהיו ואינם. מה שגורם נזק בתוך הגוף וניתן להסירו - זה מה שצריך. אכן, ללא כאבים
כי לחיות עם מה שהיה לי בבטן - זה כאב גיהנום. להחלים מהניתוח - זה פינאטס מבחינת סקאלת הכאב שלי.

זואילי

New member
סטומה ../images/Emo215.gif

אינני יודעת על איזה שקית את מדברת. הסטומה שיש לי היא בעצם הוצאת הקצה של המעי הדק אל מחוץ לבטן וסביבו שקית שאוספת - חיצונית את ההפרשות. החלק הראשון במעיים הוא המעי הדק. מכיוון שניתחו לי את המעי הגס ורוצים לתת לאותו חלק מנותח להירפא - צריך למנוע מצואה להגיע לשם. לכן בעצם כרגע יש לי נתק בין המעי הדק לגס. הסטומה תישאר איתי לפחות לחודשיים הקרובים. הכל תלוי בהחלמה של הסיבוכים. רק בסוף בסוף, אחרי שאעשה בדיקות כמו CT בטן ואולי עוד חוקן בריום - ויראו שהכל תקין ועובד ופתוח, רק אז הפינאלה של הניתוח הנוכחי הוא החזרת אותו קצה מעי לתוך הבטן וסגירת הפתח בבטן.

ר ו מ י ה

New member
זואילי

קראתי את מה שכתבת מספר פעמים וכל פעם הצטמררתי מחדש. מה שאת עברת. מה שאת עדיין עוברת
. וואו יקירה, לא פשוט. החיים חילקו לך קלפים לא פשוטים,שאיתם את מתמודדת ונלחמת באופן הכי הירואי שיש וזה בהחלט לא מובן מאליו. שולחת מפה את כל החיבוקים האפשריים ומאחלת לך, מאחלת בכל העוצמות האפשריות, בריאות, בריאות ועוד פעם בריאות. ברוכה השבה

אהובה מדהימה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

סופסוף האדום חוזר לככב כאן, היה משעמם בלי האדום הכ"כ ייחודי שלך.. יפה שלי, אני שמחה שאת אחרי ומקווה שזה יהיה הניתוח הגדול האחרון שתזדקקי לו ושהניתוח הבא הגדול יהיה ניתוח קיסרי והבאת אוצר קטן לעולם .. תתפנקי לך בבית עד כמה שאפשר במגבלות הקיימות ואנחנו כמובן נדאג להנעים את זמנך.. וכמו שאמרתי לך יומיים לאחר הניתוח, את בחורה חזקה, אמיצה ומדהימה ואת פשוט מהווה לי דוגמא ולמדתי מימך, שלא משנה מה עובר בחיינו צריך להסתכל קדימה עם חיוך ולדעת שעדיף שגם דברים קשים יקרו ועדיף מאוחר מאשר לעולם לא..וכל דבר בסופו של דבר מקרב אותך למטרה הכי גדולה שלך..ואני רוצה לאחל לך מכל הלב והנשמה, שהניתוח הגדול הזה, הסבל, הבכי והייסורים שעברת עכשיו, יביאו לך בסוף הרבה מאוד אושר ושתזכי בטיפול ראשון ומנצח להחזיק בידייך עולל קטן ומקסים שיהיה רק שלך...כי לך אהובה..מגיע ובגדוללללללללללל!!!! אוהבת אותך המון המון המון ומצטערת שנענעתי לך את המיטה והרגזתי אותך...הכל מאהבה...
כל מה שתרצי ..את יודעת אני חמש דקות מימך ואת תמיד יכולה להזעיק אותי אם בא לך.. נשיקות ובתקווה לימים יפים יותר..

annabell Lee

New member
ומיכוון שכבר 5 לפנות בוקר לא נרדמת..

אני מצפה לסרטי אימה של לפני,השינה שהבטחת לי. חוץ מזה!!!!! מה עם תחרות שמות לשקית שהבאת איתך הביתה????? למה רק אני????

זהבה240

New member
ברוכה הבאה

ממש לא ייאמן מה שעברת. העיקר שעברת את זה, ולמרות שנשארו עוד אי אילו שיפוצים, את העיקר ואת סכנת החיים עברת!!! ובאומץ רב מאוד!! אין מי שלא נורא מפחד , אבל את עשית את זה וניצחת את האנדו' ואת כל הסיבוכים, ועוד תראי שתהיי כמו חדשה, ואולי חדשה עוד יותר חזקה ולוחמנית ממה שהיית. העיקר שתאספי את כל כוחותייך להחלים ולהתחזק עכשיו כל טוב זהבה

galim29

New member
ברוכה הביתה והחלמה מהירה../images/Emo140.gif

מקווה שתרגישי טוב במהרה

מירית117

New member
../images/Emo207.gif וברוכה השבה

איזה יופי לראות שחזרת , עברת הרבה בשבועיים האחרונים ואת עדיין אופטימית ומדהימה כתמיד שיהיה המון בהצלחה והחלמה מהירה

shirshir22

New member
איזה כיף לראות אותך כאןןןןןןןןן

ממש התגעגעתי וגם דאגתי, שמחה שחזרת סוף סוף הבייתה, הרבה יותר מעודדת ממה שהלכת.... אכן נשמע שלא עברו עלייך שבועיים קלים, אבל אין ספק שהתמורה תהיה שווה את זה. למרות שאני מטופלת אצל סוריאנו בפרטי, שכנעת אותי להתחיל ללכת לתל השומר שם הבדיקות והטיפול יותר מקיף.... אז מה נותר חוץ מלאחל לך החלמה מהירה וקלה. וכמובן שולחת חיבוקים ונשיקות

יקירתי

לא הספקתי לחזור אליך שוב. מקווה שאת מרגישה טוב יותר מיום ליום. יום למחרת הניתוח הייתי במרפאה של סוריאנו ועל הדרך, ביקשתי שימסור לך דש חם והחלמה מהירה ממני - האם הוא זכר ?? מאחלת לך בריאות שלמה, החלמה מהירה ואיכות חיים טובה הרבה יותר...

למעלה