הני, איים הום!

איתנים3

New member
היי זואילי../images/Emo140.gif

טוב שחזרת, היית חסרה, תרגישי טוב, החלמה מהירה מהירה וקלילה

שלום גם לך ../images/Emo24.gif

וסליחה על האיחור, בזמן האחרון אני מאחרת לכל מקום, גם לעבודה
אז אחרי כל האורך הזה...... אני מאחלת לך בקרוב פרידה נירגשת מהשקית (בלי דמעות בבקשה, צריך לחסוך במים) בינתיים את יכולה להגיד שאת מרגישה חרא ('צטערת, זאת המציאות, לא?
) וברגע זה אני ממנה אותך למלא את מקומי בצוות הבידור של הפורום
אני בדרך לפוצץ מכות מישהו (מישהי, אני כבר יודעת מי, רק צריכה לתלות אותה לפני כן, בתור שק איגרוף היא יכולה להיות טובה) וכבר כמעט חודש אין לי מצב רוח לכלום, גם לא לאוכל... תרגישי טוב!

יפתי זואילי ../images/Emo24.gif

איזה מסע מפרך את עוברת
ההתמודדות שלך עם הקשיים ראויה להערצה
והנה,למרות הכל את שוב כאן בפורום,תורמת מהידע שלך על מנת לעזור לאחרות, להסביר להן ולדאוג ל"הפיץ את הבשורה" - לעשות את כל הבדיקות החיוניות על מנת לא להגיע למצב חרומי כמו שלך. שאפו זואילי! את זן נדיר ואני נושאת תפילה ומחזיקה אצבעות שהיום שלך יגיע ואמא חדשה תיוולד בפורום שלנו
מקוה לראותך (שוב) בקרוב (עם מרק עוף )
תחזיקי מעמד יקרה

זואילי../images/Emo24.gif ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוי ואבוי
מה שעברת ומה שאת עוד עוברת
.... קודם כל
החלמה מהירה
איזו התמחות עשית לד"ר סוריאנו
(על בשרך
) ולד"ר רוזין , הם בטח יודעים עכשיו יותר ממקודם
(ועל הדרך עשית גם לעצמך התמחות מלאה כולל הכל
). ולאחר שהוציאו לך את האיברים ה-
מקווה שלעולם לא תצטרכי לעבור שוב כאלה דברים. מקווה שתחלימי מהר והשקית
תצא בקרוב (ושלום לה ולא להתראות!). מאחלת בכל ליבי שבאמת ההודעה הבאה שתנסי לנסח ולחשוב אכן תהיה הודעת הריון
איזה פיצוי הולם מגיע לך
חוץ מזה,
ענקית לך ולאחד האיברים הכי חשובים שלך, שעובדים שעות נוספות, ה-
כמובן
(נ.ב.: מקווה שלא הפרעתי מידי באותו יום
בהזדמנות נדבר
)

tiltnit

New member
זואילי כמה כוחות באישה אחת. את בסדר.

מאמינה שהכל יעבור ותרגישי בהרבה יותר טוב.... לא ממש מכירה את עברך אבל את אישה עם כוחות חזקים מאוד. כל הכבוד. החלמה מהירה וחיוך על השפתיים

asat1

New member
וואוו אמיצה!!!

כל הכבוד על האופטימיות... אני גאה בך!! החלמה מהירה

kululu2B

New member
זוזו, אין לי מילים ../images/Emo24.gif

קצת התנתקתי אז לא הייתי מודעת לניתוח ולאשפוז, סליחה.. קראתי את מה שכתבת ואני פשוט מורידה בפנייך את הכובע הותרת אותי לגמרי המומה. איזו ראייה חיובית! כמה כוחות. זהו, סופית את הגורו שלי
תרגישי טוב ופרידה מהירה מהשקית!

אוי זוזו זוזו חמודה מה שהיית צריכה לעבור

מסכנונת שלי, מרחמת עלייך שהיית צריכה לעבור את הסיוט הזה.
גדולים גדולים, ואחרי כל מה שעברת לישון ולנוח זה הפתרון הכי הכי טוב נכון לעכשיו. בקשר לסיבוכים את יודעת מה דעתי נכון? גם עכשיו תעכבי ותראי שהכל בסדר ואם יש איזושהיא תגובה כמו חום או כאבים, טוסי חזרה לתל השומר כדי שחס וחלילה לא יהיה לך זיהום!מניסיון את לא רוצה להיות במצב כזה, תאמיני לי שלא. בקשר למקצועיות ולצוות של תל השומר מסכימה איתך לגמרי לגמרי, אצלי כל הבטן היתה הידבקויות וכל הזמן הייתי בטוחה שאני אגיע לפתיחה ולמזלי הרב לא הגעתי לזה, ואצל הבחורה ששכבה איתי בחדר סוריאנו היה בטוח שהניתוח שלה הולך לפתיחה ובסוף זה היה בלפרסקופיה, והוא אמר גם לה וגם לי שבמרכז רפואי אחר בשקט היו פותחים גם אצלה וגם אצלי, אז אם מישהי כאן אמרה שהם וירטואוזים כנראה שלזה היא התכוונה. רפואה שלמה, ואם באותו יום שהתקשרתי הפרעתי לך אז ממש ממש
. ממתינה שלכבודך החליטה לצאת מהקונכיה.

זואילי

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

וכדרכי, אני מחפשת ניתוחים ביוטיוב
, וככל שאני רואה כאלה, אני עוד יותר המומה ממה עשו לי בבטן ואיך עשו את זה בלפה'. מדהים.

תפסיקי לחפש ותנוחי

יופי שאת בבית ומשצף התשובות אני מבינה שאת מרגישה יותר מוצלח. איך את באמת? איך מתמודדת? אני כאן לכל שאלה בעיניין ......אל תשכחי. נשיקות

kikona126

New member
ואו

שתהיה החלמה מהירה. ועכשיו אני מבינה למה אמרת שטוב ש"חושדים" בזמן. אני אישית מטופלת אצל רופאה מתל השומר, אבל לא ממחלקת האנדו (לא חושבת לפחות). אבל גם מפגישה איתה היא מאוד יסודית. עברה על כל המסמכים שהיו לי ברצינות שלא כמו שהתיחסו לכל המצב באיכילוב או אצל הרופא הקודם שנפלתי עליו, הקשיבה לסיפור שהיה לי (חפשי בפורום...) וכשאני מגיעה אליה ללא תור, היא מכניסה פנימה בין התורים (שמנסיון שלי יש כאלו שנותנים לחכות עד סוף המשמרת, או שפשוט אומרים לקבוע תור ליום אחר). אני לא אשקר, היא מפחדיה, היא לא בין הרופאים הרגישים, אחרי הכל אצל רופא נשים צריך שהוא יהיה קצת עם אמפתיה למטופלים, אבל כאחת שעשתה סטאג' בבית חולים (במחלקת ממוגרפיה) אני יודעת איפה עומדת הרופאה (האישה) בהתמודדות עם הדברים, האפתיות, הקשיחות, החוסר השתלבות במה שמרגיש המטופל, זה בעצם דרך להגנה על ה"עצמי". גם אני הייתי שם, ובגלל זה עזבתי את הלימודים שלי. מבין כל הרופאים שעברתי אצלהם היא היתה היחידה ששלחה אותי לדופלר (כל השאר לus רגיל, שלא הצליח לבדוק הרבה) ואחרי הדופלר העבירה אותי לבדיקת דם (שדיברנו עליה, ואחריה אני צריכה לחזור אליה) ושוב דופלר בעוד 3 חודשים... תחזרי לעצמך מהר. ותדעי שאת תורמת המון לפורום, אני אומנם חדשה פה, אבל מרגישים את זה על הפורום. אני מגיעה עם הרבה חששות לבדיקה ביום ראשון, אבל כשאני שומעת אותך מדברת על הטיפול המסור, ועל כך שיש על מי לסמוך בארץ, זה נותן החשק כן להבדק ולא להשאיר את הבדיקה מאחור (כמו שחשבתי לעשות בהתחלה...)

למעלה