הניתן להעביר נתונים מ-VB ל-WORD ?

tgefen

New member
הניתן להעביר נתונים מ-VB ל-WORD ?

שלום! רציתי לדעת האם ניתן להעביר נתונים מ-VB לקובץ מוכן ב-WORD , למשל לקובץ מוכן ובו טבלה, כך שהנתונים יכנסו ישר לתוך הטבלה. בתודה, תמיר

shaykan

New member
מנסיון שלי...

לא ניסיתי להעביר נתונים לטבלה ב Word מה VB אך כן ערכתי מסמכים ביצעתי בהם חיפוש וכו. תעבוד עם פקד RichTextBox תמשוך אליו קובץ Word עם סיומת RTF (כלומר בפורמט RTF) שמכיל טבלה ריקה, משיכה לפקד מתבצעת ע``י שורת קוד זו. RichTextBox1.LoadFile ``c:\TableText.trf``, rtfRTF TableText זה שם הקובץ כך שתשים איזה קובץ שאתה רוצה. לאחר שטענת את הפקד בקובץ הזה תתן למשתמש לבצע בו שינויים כלומר להכניס לטבלה נתונים ולאחר שסיים תשמור את הקובץ החדש בצורה הזו. RichTextBox1.SaveFile ``c:\NewTableText.rtf``, True NewTableText יהיה שם הקובץ החדש שייוצר עם הנתונים החדשים בטבלה. והדגל True אומר שבעת השמירה אם יש קובץ כזה באותו שם הקובץ החדש ידרוס אותו ויכתוב עליו. זאת הדרך הקלה ישנה דרך נוספת, אם לא תצליח בדרך הזאת אני אסביר לך את הדרך הנוספת שהיא קצת יותר מסובכת. בהצלחה Shaykan

gokoby

New member
אני מעוניין בפתרון נוסף....

שלום לכולם, הפתרון שהוצג הוא פתרון קצת עוקף מידי. אני מעוניין בפתרון שיקשר בין WORD ל-VB6 דרך ה REFERENCE , ואני בטוח שאפשר רק לא זוכר כיצד. אני מעוניין לחבר בין מידע שנמצא באוביקט מסוג DATA (מידע שנשלף ממסד נתונים ACCESS) ולקשר אותו לתוויות בWORD לשם הדפסת מדבקות לדוגמא. בתודה מראש.

tgefen

New member
תודה על התשובה, אבל..

אני מתכוון לכך שהמשתמש לא יצטרך להכניס נתונים בעצמו (ידנית) לטבלה, אלא יהיה קובץ של WORD מוכן ובו טבלה ריקה, והנתונים לתוך הטבלה יוזנו מתוך נתונים שהמשתמש כבר הקליד על המסך, כלומר כיצד ניתן להגדיר שנתון X שעל המסך יוכנס לתוך תא Y בטבלה? תודה שוב

יש כמה דרכים...

דרך אחת היא להעביר נתונים ל-IMAG דרך שנייה היא בתמונה (לא ניסיתי -שאלה מעניינת) בברכה, וחד שמח מ... VB-Hakcer-Boy-daniel

למעלה