הנייד שלי לא מפסיק לצפצף כשאני מקליד עליו

• פותח הנושא gesus
  • פורסם בתאריך

gesus

New member
הנייד שלי לא מפסיק לצפצף כשאני מקליד עליו

מאז אתמול המחשב שלי מוציא צפצוף מטאלי כאילו קרבתי אליו מתכת כשלמעשה אלו רק הידיים שלי שנמצאות בקרבתו. ניסיתי להעביר אותו לשימוש משטח אחר ועדיין הצפצופים האלו. איך אני מפסיק את זה? כרגע המחשב מושתק אבל אני לא יכול לעשות שום דבר שכרוך בסאונד.

gesus

New member
קיוויתי לתשובה קצת פחות דיפולטית

ברור שאני יכול להכניס אותו למעבדה, בשביל זה אני לא צריך את הפורום. חשבתי שאולי יש איזו דרך לפתור את זה לפני שאני הולך על הפתרון הדיפולטי.

kitt

New member
קח פטיש 5 ק"ג ותשבור את הרמקולים ואז תכניס

למעבדה. אם היתה תשובה שלא היתה כרוכה בכניסה למעבדה היית מקבל אותה. אם התשובה היחידה שקיבלת היא להיכנס למעבדה אז כנראה שזה הכיוון היחיד.

RoyBO

New member
ציפצופים זה לרוב מעיד על תקלות חומרה

לא משהו שאפשר לפתוח לבדך.

ypm

New member
זה נשמע לי כבעיית הגדרות קול, יש לך אקו

תבדוק את כל הגדרות המיקרופון, בהשמעה ובהקלטה (בחלונות 7)

gesus

New member
עם אוזניות לא שומעים צפצוף, אבל שומעים סאונד

זה נשמע כאילו יש מיקרופון שמחובר למחשב. אני אמור לאפס או לנטרל את המיקרופון? מה בדיוק הבעיה פה? נ.ב. הבעיה התחילה כשהפעלתי סקייפ. אני משתמש במערכת הפעלה ווינדוס ויסטה.

gesus

New member
איפה אני מוצא את זה?

נכנסתי ל: control panel ->sounds -> recording devices צרפתי תמונה למה שמופיע לי שם

RoyBO

New member
דאבל קליק על המיקרופון (השני בתמונה)

בלשונית LEVELS אתה יכול לעשות MUTE (לחיצה על אייקון הרמקול שם).

gesus

New member
זה לא עוזר

וגם כל החיפושים שלי בגוגל מניבים תוצאות לא רלוונטיות.

RoyBO

New member
תנסה מקש ימני על מיקרופון בתמונה ו- DISABLE

אם זה עדיין לא עוזר, תסיר את סקייפ ותראה אם זה פותר את הבעיה. אם זה ממשיך כנראה דורש ביקור במעבדה.

s o l a r i s

New member
למה שפשוט את הדרייבר מחדש וזהו.

אם אין בעית חומרה, להסיר והלתקין מחדש יפתור את הבעיה. בדוק גם שלא התקנת מליון קודקים.

gesus

New member
אני לא יודע איזה דרייבר זה

הבעיה שהמיקרופון המובנה של המחשב תקוע על מצב "פועל" ואני לא מוצא איפה אני מכבה אותו. ניסיתי להסיר את סקייפ וזה לא עזר.

ypm

New member
בעייה דיי מוכרת, זה עניין של הגדרות

כך נכנסים להגדרות "קול" - לחץ פה ההגדרה המוטעת אמורה להיות או שהמיקרופון מסומן כשנמע ברמקולים או איור של כרטיס ירוק ובהגדרות שלו מסומן כנשמע ברמקולים או בהגדרות השמעה צריך לסמן V להשתיק את השמעת הרומקולים, תעבור אחד אחד, תנסה כל מיני שילובים .

ypm

New member
תיקון קל

" בהגדרות השמעה צריך לסמן V להשתיק את השמעת המיקרופון ברומקולים"

אז ככה

תיכנס להגדרות של הכרטיס קול שלך על ידי כניסה ללוח הבקרה ושם צריך להופיע הכרטיס קול שלך מן אייקון כזה בהתאם ליצרן של הכרטיס קול או הגדרות audio שלו לאחר מכן שנכנסת להגדרות של הכרטיס קול אמור להיות וזה תלוי בכרטיס קול מן בדיקה עצמית של הקול אם אתה שומע צפצופים צורמים וכל מיני ציוצים לא טובים לאחר שעשית בדיקה ועברת ובדקת את ההגדרות תנסה להתקין מחדש את הכרטיס קול מהדיסק התקנה של הכרטיס קול או של הלוח אם מחדש על ידי הסרתו מרשימת הדרייברים של המערכת לאחר מכן אם התקנת את הדרייבר מחדש ולא הסתדר אז כנראה שזו בעיית חומרה אתה יכול לנסות להסיר את הskype ולהתקין אותו מחדש אם זה קרה בעקבות זה כי משהו גורם למחשב להתנגשות במחשב יכול להיות גם שזו התנגשות בתוכנות דרייברים מערכת הפעלה דורשת אולי בדיקה תיקון או בעיית באמת בחומרה וזה כבר קשור ללוח אם עצמו ודורש בדיקה יותר יסודית או תיקון במעבדה מקצועית שבוע טוב ומקווה שעזרתי בנתיים

gesus

New member
השתקתי את המיקרופון

נכנסתי להגדרות של כרטיס הקול והשתקתי אותו. האם זה אומר שבכל פעם שאני ארצה לעשות שיחת אודיו אני אצרך להכנס להגדרות כרטיס הקול ולהסיר את ההשתקה?

למעלה