הנחת אבן הפינה למרכז היהודי בטהרן

הנחת אבן הפינה למרכז היהודי בטהרן

בטהרן בירת איראן הונחה אבן הפינה לבניית מרכז חדש לקהילה היהודית, בעידוד ומימון מר `אחמדינג`אד`. בבניין יושקע כ30 מיליארד דולר, ויהיה בבנין מסעדות כשרות וכו` , הבנייה תושלם תוך שנתיים וחצי. . יהודי איראן מונים כיום כ20 אלף יהודים. והקהילה נחשבת לריכוז היהודי הגדול ביותר במזרח התיכון. למרות שטיפת המוח הציונית שיש סכנה לחיות שם, היהודים שם חיים בשלום, וללא פחד יום יומי כבמדינת ישראל.

הלוואי

אולם נולדתי לצערי במדינה הציונית, "אני לא באתי בגבולה היא באה בגבולי"

אתה סותר עצמך מיניה וביה

מצד אחד ``לצערי נולדתי במדינה הציונית`` מצד שני ``לא אני באתי בגבולה היא באה בגבולי``? וסתם שאלה האם אתה לא חושב שאתה תמים? האם נראה לך שמדינה שמפרסמת קריקטורות על יהודים חרדים תהיה אוהבת יהודים? באיזה עוד מקום שמענו על כזו נדיבות לב? האם באירן מעוז האיסלם הקיצוני שדוגל בשיטה רצחנית של דין מוחמד בסייף אתה חושב ששם ``יהיה מקום לכל הדתות``? אתה תמים! אירן רק עושה תרגיל להראות שהיא אינה אנטישמית, אני מבטיח לך שלא יבנה כלום. ולידיעתך ``מר`` אחמדינגאד (שליט``א?) מעונין למחוק את היצור שנקרא כלל חסידי בפיצצת אטום. הוא שונא יהודים גדול.

toxic2004

New member
אז אולי אל תספק מידע מפוברק?

אין שום מידע על הדבר הזה ברשת. ואני מאמין שגוגל וYNET הם מנועי חיפוש טובים מאד.

הוא התכוון למליארד

התמים הזה מאמין שהם יתנו לזה 30 מליארד דולר חחח ריאל אחד הם לא יתנו.

הוא מפרסם רק את הנחת אבן הפינה כי זה מפרסם

אותו טוב ואת הדיכוי שהוא מדכא את היהודים שם את זה הוא לא מפרסם וידוע שהוא לא נותן לעזוב את אירן בלי שמשאירים שם את כל הרכוש וגם כל המשפחה שם בסכנה
מי שחושב |דו-שיח| שהיהודים שם |יהודי| חיים שם בשקט ובשלוה טועה טעות מרה ונופל לידי תעמולתו של הרודן הידועה ברשעותו
ימח שמו ושם אמו ושם כל משפחתו
בשורות טובות

למעלה