הנחייה.
|מיוחדת|

מצב
הנושא נעול.

buffgirl

New member
הנחייה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הנחייה.
|מיוחדת|
שלום
אני צריכה להגיע מהתחנה המרכזית החדשה למועדון המוסד הנמצא ברחוב קיבוץ גלויות 49. אני יודעת שצריך לפרסם הודעות 24 שעות לפני, אבל לא ראיתי את זה עד עכשיו וזה ממש חשוב לי. לא אכפת לי איזה אוטובוס מגיע, או אם אגד, דן, קווים או לא יודעת מה. זה פשוט ממש חשוב. וכמו כן-, אם מישהו יודע גם איך מגיעים לאותו המקום מעזריאלי, גם זה יכול לעזור. תודה!

אני יודע רק על דבר אחד לעזור לך

הנחייה.
|מיוחדת|
שלום
אני צריכה להגיע מהתחנה המרכזית החדשה למועדון המוסד הנמצא ברחוב קיבוץ גלויות 49. אני יודעת שצריך לפרסם הודעות 24 שעות לפני, אבל לא ראיתי את זה עד עכשיו וזה ממש חשוב לי. לא אכפת לי איזה אוטובוס מגיע, או אם אגד, דן, קווים או לא יודעת מה. זה פשוט ממש חשוב. וכמו כן-, אם מישהו יודע גם איך מגיעים לאותו המקום מעזריאלי, גם זה יכול לעזור. תודה!
מהתחנה המרכזית החדשה של תל אביב לכי לתחנת הרכבת תל אביב הגנה (5 דקות משם) וקחי רכבת לתלאביב השלום - עזריאלי.

ישראל ב

New member
מתחנה מרכזית לעזריאלי

מהתחנה המרכזית החדשה של תל אביב לכי לתחנת הרכבת תל אביב הגנה (5 דקות משם) וקחי רכבת לתלאביב השלום - עזריאלי.
מתחנה מרכזית לעזריאלי
בשביל מה ללכת לרכבת ההגנה ולנסוע ברכבת אם יש בתחנה המרכזית מלא אוטובוסים שמגיעים לעזריאלי? 51.54.60.68.69 ועוד ועוד.

ישראל ב

New member
שכחתי משהו

מתחנה מרכזית לעזריאלי
בשביל מה ללכת לרכבת ההגנה ולנסוע ברכבת אם יש בתחנה המרכזית מלא אוטובוסים שמגיעים לעזריאלי? 51.54.60.68.69 ועוד ועוד.
שכחתי משהו
לרחוב קיבוץ גלויות את יכולה לקחת מתחנה מרכזית קו 17 או קו 26 .

אוהד11

New member
לקיבוץ גלויות 49 יש לקחת קו 26 מרח'

שכחתי משהו
לרחוב קיבוץ גלויות את יכולה לקחת מתחנה מרכזית קו 17 או קו 26 .
לקיבוץ גלויות 49 יש לקחת קו 26 מרח'
הר ציון. מקיבוץ גלויות לעזריאלי צריך לקחת קו 42 ברחוב סלמה.

NewName

New member
היא לא שאלה איך..

מתחנה מרכזית לעזריאלי
היא לא שאלה איך..
מגיעים מהמרכזית לעזריאלי! היא שאלה איך מגיעים מעזריאלי למועדון.

אוהד11

New member
מעזריאלי למועדון עם קו 42 עד סלמה

היא לא שאלה איך..
מגיעים מהמרכזית לעזריאלי! היא שאלה איך מגיעים מעזריאלי למועדון.
מעזריאלי למועדון עם קו 42 עד סלמה
פינת קיבוץ גלויות או פינת אליפלט

מצב
הנושא נעול.
למעלה