עדיין...
אני לא חושבת שצריך בכלל לבצע סיאנסים. והמאמר שלך רק מעודד אנשים לבצע אותם, זה גרוע מאוד, כי בלי לזלזל באף אחד, רוב הכותבים בפורום הזה, עד כמה שנית ןלראות הם בני נוער סקרנים וחסרי ניסיון...
נכון, זה מעניין ומסקרן, ואפשר לקבל ככה תשובות לשאלות, אבל בינינו- למה צריך את זה? אתה מטריד את מנוחתו של המת. אני גם עשיתי סיאנסים בעבר, אחרי שקראתי הרבה על הנושא, והסתקנתי והחלטתי גם לנסות עם כמה חברים שהיו גם הם בעניין, אבל כשחושבים על זה, זה היה נורא מיותר ומסוכן מאוד. יש לי ידיד שעבר תאונה ונכנס למצב של מוות קליני חצי שנה לאחר אותו סיאנס. כשהוא יצא מזה סוף סוף, הוא סיפר לי שהוא מאמין שזה בגלל הסיאנס, וכל אותו הזמן שהוא היה שרוי בתרדמת, הוא היה במעין הזיה/חלום/ מה שזה לא יהיה, שבו הוא שמע וראה את הרוחות, וזה נורא הפחיד אותו. לדבריו, הוא היה בגיהנום וחזר.
אני אישית לא יכולה לאשר אם הדברים שהוא מספר אכן נכונים, כי אלו חוויות אישיות שהוא עצמו עבר, אבל למה לכם להתעסק בלא ידוע?? בשביל הריגוש? בשביל הסקרנות? אתה יודע מה אומרים- "הסקרנות הרגה את החתול". וריגושים אחרים לא חסר... לכו לצניחה חופשית או באנג'י. האדרנלין יציף אתכם באותה מידה. יש לא מעט סיפורים על סיאנסים שלא עלו יפה, בלשון המעטה, ושכחת לציין גם שבסיאנס ייתכן גם תיקשור שקרי. לא כל מה שנאמר בסיאנס הוא אכן נכון. בקיצור- אני הייתי מדגישה שזה לא מומלץ ואפילו מסוכן, כדי שאנשים יחשבו פעמיים אם להשתתף בסיאנס או לערוך אחד בעצמם. שיהיה לך יום טוב. חן.