הנה שרטוט הקטר מנהריים: הנה שרטוט הקטר מנהריים:
S shapira meir New member 13/5/04 #2 נחטף מיד, תודה נכתב ע"י אביתר777777777777777: הנה שרטוט הקטר מנהריים: לחץ כדי להרחיב... נחטף מיד, תודה
נחטף מיד, תודה נכתב ע"י אביתר777777777777777: הנה שרטוט הקטר מנהריים: לחץ כדי להרחיב... נחטף מיד, תודה
י יהוושע New member 13/5/04 #3 שפירא,שלחתי לך מייל אישי לפני כחודש נכתב ע"י shapira meir: נחטף מיד, תודה לחץ כדי להרחיב... שפירא,שלחתי לך מייל אישי לפני כחודש האם קיבלת?
שפירא,שלחתי לך מייל אישי לפני כחודש נכתב ע"י shapira meir: נחטף מיד, תודה לחץ כדי להרחיב... שפירא,שלחתי לך מייל אישי לפני כחודש האם קיבלת?
S shapira meir New member 13/5/04 #4 אני נוהג לענות מיד אם אני לא בחו"ל נכתב ע"י יהוושע: שפירא,שלחתי לך מייל אישי לפני כחודש האם קיבלת? לחץ כדי להרחיב... אני נוהג לענות מיד אם אני לא בחו"ל ואם לא עניתי יש להניח שמשהו קרה להודעה בדרך
אני נוהג לענות מיד אם אני לא בחו"ל נכתב ע"י יהוושע: שפירא,שלחתי לך מייל אישי לפני כחודש האם קיבלת? לחץ כדי להרחיב... אני נוהג לענות מיד אם אני לא בחו"ל ואם לא עניתי יש להניח שמשהו קרה להודעה בדרך
י יהוושע New member 14/5/04 #5 תוכל לבדוק אם קיבלת ההודעה? נכתב ע"י shapira meir: אני נוהג לענות מיד אם אני לא בחו"ל ואם לא עניתי יש להניח שמשהו קרה להודעה בדרך לחץ כדי להרחיב... תוכל לבדוק אם קיבלת ההודעה?
תוכל לבדוק אם קיבלת ההודעה? נכתב ע"י shapira meir: אני נוהג לענות מיד אם אני לא בחו"ל ואם לא עניתי יש להניח שמשהו קרה להודעה בדרך לחץ כדי להרחיב... תוכל לבדוק אם קיבלת ההודעה?