הנה שיר חמוד בלי שם !

קרקדילה

New member
הנה שיר חמוד בלי שם !

אם תילמד לתת כמו שאתה לוקח , אם תידע להקשיב ליפני שאתה מתוכח , אם תשקל שנית בטרם תתרח .... אם לעיתים תוותר ותהיה זה שסולח , אם תשתדל מעט גם אחרים לשמח , אם תזכור שהסבלנות עוזרת לנצח ... אז תדע סוף סוף וידעו כולם שגדלתה באמת ובגרתה , בן אדם . כותבת לך מהלב והנשמה קרקדילה (עדי) !

קרקדילה

New member
היי לכולם אני חדשה ../images/Emo187.gif

וזה לא בדיוק שיר ולא בדיוק מיכתב זה פשוט משהו יפה ! אני ישמח לקבל תגובות בקשר למה שכתבתי ?!

קרקדילה

New member
הנה עוד משהו חמוד !

אישה זקנה פעם אמרה לי , שלא כותבים כשטוב . אני , לא כותבת שטוב . אני לא מפחדת להתייצב מול הרע וללעוג לו בפנים גם בשעה שטוב לי . אך עדיין שאלת השאלות מהדהדת בי למה , לכל הרוחות למה ? שלכם לתמיד עדי (קרקדילה)

קרקדילה

New member
זיבלתי לכם תשכל ? אבל הנה עוד .....

בבוקר אחרי שהלכת ! אחרי שהלכת צילצלתי לכל המכרים שלך , שאלתי את כל מי שהיה עלול לדעת היכן אתה נימצא , בכל העיר חיפשתי אחריך בכל פינה בארץ , בעולם וביקום כולו כדי לומר לך שאני לא רוצה בשום אופן לא רוצה שתחזור !!!!! השיר נישמע טיפשי מאוד אבל הסיפור שמאחוריו לא , השיר ניכתב על ידי נערה הגיל ההתבגרות המבוגר יותר אשר מצאה את אהבת חייה וניכנסה להריון הבחור ברח ליבה נישבר ואת ההריון היא גילתה רק אחרי שרשמה את השיר הזה ולצערנו הרב אחרי שיברון לב והכחשת המציאות ( שהיא עדיין אוהבת אותו למרות שעזב אותה) וגילוי הריון בילטי רצוי היא ניכנסה לדיכאון לא קיבלה עזרה והתאבדה וכך היא , התינוק והכישרון כתיבה ניקברו איתה , מיכתב זה שכתב במכוון לנישמתו של אהובה נימצא בביתה לאחר אובדנה וזה אחד המיכתבים שלעולם לא נישלח ולא ישלח !!!!

קרקדילה

New member
זה סיפור עצוב קשה להבנה אבל מומלץ

ליקרא אותו !!!! ולא הרבה מזדהים איתו אני עד היום לא הזדהתי איתו וחשבתי שהוא טיפשי עד לתחילת שנה זו !!!!!!

קרקדילה.... ../images/Emo140.gif

".... אם תשתדל מעט גם אחרים לשמח...." הנה לך
היי שמחה! שבת שלום

קרקדילה

New member
חה חה חה ?!?!

העולם לא תמיד שמח והאנשים לא כולם שמחים לכן יש לי בשורה בשבילך יש יאוש בעולם והרבה אז טוק טוק תתעורר(י) מהחלומות הטובים למציאות המרה !!! תחשוב (י) טוב ליפני שאת(ה) כותב(ת) משהו נשמה !!!!

קרקדילה

New member
ועוד משהו בסיסי !

יש לך תזכות להעיר על כתיבה של אחרים מה אהבתה מה לא אבל רק מצד דעתך ולעשות זאת בכבוד ובהערכה איך הייתה מרגיש עם הייתה רושם משהו מעומק ליבך משהו שאתה מבין ואולי אחרים לא ואז גורם זר בא ומנפנף זאת מול פניך לאחר שחלקתה הרגשתך עם האחרים יש לי דבר אחד להגיד לך תעבוד על הנימוסים ועל הכבוד לאחרים אם אתה רוצה שיתנו אותו גם לך !!!!

ה מוזה

New member
קרקדיליה ../images/Emo142.gif

לפני הברכות להצטרפותך ולפני שאגיב על ההודעות ברשותך ..לדעתי אין יאוש התכוונה לשמח אותך , לתת לך מעט שמחה בלב הגישה לך פרח מחוות ברוכה הבאה ורצון להאיר לך עם מעט שמחה את השבת .. בואי נאמר שזו אי הבנה /תקלת תקשורת קטנה .. אז תרשי לי גם לברך אותך בברכת שמחה שהצטרפת לפורום
ברוכה הבאה קראתי את הכתיבה שלך .. קראתי את המכתב האחרון שנכתב ע"י מי שאיבדה דבר כה יקר .. עצוב וכואב , אינני יודעת מי כתבה את המכתב הזה שלא ישלח אך הייתי רוצה לומר לה .. שיש קושי בעולם , ויש דמעות כאב, ויש אובדן וכן ...רגעי יאוש אבל חשוב לא לאבד אמונה ותקווה שאחרי החושך זורחת השמש שאחרי הגשם פורחים פרחים מדהימים - שאחרי הרע ולמרות הרע יש טוב , בדברים קטנים .. מביטים בדברים הטובים הקטנים וככל שמביטים בהם יותר הם הופכים להמון ..המוני דברים קטנים טובים . שתהיה לנו שבת רגועה ושמחה

yakul

New member
האם את מוכנה לוותר ולסלוח קרוקודילה

לעצמך? יפה כתבת: "הסבלנות עוזרת לנצח".

למעלה