הנה שירשור פיקים חדש...

הנה שירשור פיקים חדש...

ואני מצרפת את פרק 6.. ונא להגיב לי ^^(גם אתה רייסטלין..) אגב לכל מי שיש פרק חדש שיפרסם אותו או משהו..השירשור מוקדש לפיקים של כולם ^^

אנשים??

אני רואה שלא מגיבים לי....ho well אז תשימו פיקים שלכם..תשמשו את השירשור הזה למשהו.. או שפשוט תהיו נחמדים ותגיבו לפיק שלי ^^

humi

New member
חביב ביותר

מאוד נחמד הפרק אבל לדעתי קצת אירוני איך שהם השלימו לא נורא... היה פרק מאוד יפה ודי מצחיק בכל זאת

Light woman

New member
פרק מאוד יפה... אבל...

אם את לא לפרסם עוד פרק פיצוי על איחור שלושה ימים לייט לרצוח אותך כן? (מבטא ויקינגי)

יש../images/Emo70.gif שמוליק וניקו הגיעו סוף סוף../images/Emo70.gif

ועכשיו ביקורת: דבר ראשון, הקטע עם לאנץ' וטין היה אצלי, אבל לא נורא שהשתמשת בזה. כנראה התת-מודע שלך "שמר" את הקטע הזה וכשחיפשת רעיונות נזכרת בזה. דבר שני, אמנם פיקולו הוא הדמות האהובה עליך, כמו שאני אוהב את טין, אבל אני לא נותן לו "להנהיג" את החבורה כמו שאת עושה עם פיקולו. נסי בבקשה לתת לגיבור הראשי (גוקו) להיות גם המנהיג. וזה הכל, פרק טוב מאוד, אהבתי את התיאור של קאמרון כשסו פגשה אותו בפעם הראשונה ואהבתי גם את התיאור של שמוליק. כל הכבוד

יש../images/Emo70.gif שמוליק וניקו הגיעו סוף סוף../images/Emo70.gif

ועכשיו ביקורת: דבר ראשון, הקטע עם לאנץ' וטין היה אצלי, אבל לא נורא שהשתמשת בזה. כנראה התת-מודע שלך "שמר" את הקטע הזה וכשחיפשת רעיונות נזכרת בזה. דבר שני, אמנם פיקולו הוא הדמות האהובה עליך, כמו שאני אוהב את טין, אבל אני לא נותן לו "להנהיג" את החבורה כמו שאת עושה עם פיקולו. נסי בבקשה לתת לגיבור הראשי (גוקו) להיות גם המנהיג. וזה הכל, פרק טוב מאוד, אהבתי את התיאור של קאמרון כשסו פגשה אותו בפעם הראשונה ואהבתי גם את התיאור של שמוליק. כל הכבוד, המשיכי כך
אני עצמי כרגע כותב את פרק 39.

יפה מאוד ^^

אהבתי את הקטע עם שמוליק ^^ בהחלט אהבתי הכל..גם את הקטע עם יאמצ'ה,במיוחד שהוא מאריך שיער כי אני גם שונאת אותו עם שיער קצר ^^

KeNNy7

New member
אני קראתי את זה

וחוץ מ'זה שלח לי את ההמשכים באימייל

../images/Emo7.gifהפיק עומד להסתיים בקרוב

כרגע גמרתי לכתוב את פרק 40 ואין לי שום רעיון לאויב חדש.
מצטער, אלא אם כן יש לכם הצעות? נ.ב. אני לא שולח לאף-אחד שום דבר באימייל, כי המטרה הייתה לפרסם את הפיק פה בפורום, ולא לתת אותו לכל אחד באופן אישי.

Light woman

New member
בקרוב עלק... ולי יש רעיון לאויב חדש

אבל אני אגיד לך רק אם תשלח לי לאי מייל!!!זה יהיה אויב מזה יפה...

לא צריך

אני לא שולח לך, את לא אומרת לי, אין פיק! לי אים בעיה עם זה, במילא התחלתי כבר סיפור אחר.

Light woman

New member
אה את הרעיון של קני אתה רוצה

ואת שלי לא? רשע! לא מדברים איתך יותר! העיקר לגוגל אתה שולח את הפיק כל הזמן!!! וגם לווילו!

אז ככה:

אני לא שולח את הפיק לגוגל. מי הביא לך את הרעיון הזה? האדם היחיד שקרא את הפיק שלי עד פרק 38, זאת ווילו, והיא עוזרת לי ונותנת לי לקרוא את שלה. דבר שני, לא אמרתי שאני רוצה את הרעיון של קני ואת שלך לא, אמרתי שאני רק צריך רעיון, ולאו דווקא אויב מוכן. וחוץ מזה, תכננתי טרנספורמציה לפיקולו, אבל כנראה שהיא לא תתממש כי אין אויב.

למעלה