הנה שיפור של הילד ששם את התמונה באי

Chomp on this

New member
טוב עכשיו די עם הזיוני שכל!

זה לא אינדי וגם אין סיכוי שזה אינדי! היחיד שאנימכיר שעושה גראבים בגבהים כאלה זה אורי סלג... וגם זה בקושי...

Hegze

New member
לא ראית אותי חמוד

סתם חחח .. לא שאני קופץ כזה גבוהה באולי... אבל לפעמים יוצא לי גראבים דיי גבוההים לא יותר מידיי אבל
ניראה לי אתה עושה יותר ממני... לא ראיתי אותך הרבה זמן אתה בת"א עוד שבועיים???... תנסה להיות שם אחי

Hegze

New member
חוצמזה

שזה באמת ניראה קצת לא טיבעי
...זה כמו שאני ישים את התמונה הזאת (מצורפת) ויגיד שזה פליפ לאינדי (התמונה הזאת היא עוד שהייתה לי הסירה... אוי הסירה.... *אהם* אביב *אהם*)

alexkagn

New member
צודק, זה באמת לא נראה כמו אינדי מפנ

זה לא אינדי כי רואים את כיוון הטשטוש והוא מתחיל מלמעלה, זאת אומרת שהוא קפץ למעלה ושם את הסקייט מתחת לרגליים... ואני לא מאמין שהוא הביא את זה בגובה 3 וחצי... זו האנליזה שלי... - אלכס.

Hegze

New member
עזוב את הטישטוש

סתכל על היד שתופסת את הקרש... אין זמן לכזה גראב... ( לא בפלאט לפחות ) זה לא הגיוני ממש.. הוא תופס את זה גם עם הבוען וממש טוב עם כל האצבעות .... והרגל שמחליקה ניראת כאילו הוא רק שם אותה באוויר לא כאילו היא עשתה איזשהי תנועה..

ילדים!

תפסיקו לזיין תשכל ולפרסם תמונות מזויפות!!!!!!!! אתם מתרוממים או מה?<< עלק כזה גובה של אינדי......רואים שהוא או שעושה איזה בונלסס במקום או שסתם קופץ ומכניס תסקט מתחת לרגליים

RodneyHawk

New member
לכל המתווכחים

יש לכם אנליזה מצוינת זה באמת בונלסס (אבל גבוה לא...)

למעלה