הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי
ה הטנדר נוסע New member 15/10/03 #1 הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי
אביתר777777777777777 New member 15/10/03 #2 יופי של לוח שנה !! תכין עוד אינגלה נכתב ע"י הטנדר נוסע: הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי לחץ כדי להרחיב... יופי של לוח שנה !! תכין עוד אינגלה לנובמבר תכין השבוע ?? אתה רשאי להשתמש בכל תמונה שלי מהארכיון ומהפורום אינגל'ה !
יופי של לוח שנה !! תכין עוד אינגלה נכתב ע"י הטנדר נוסע: הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי לחץ כדי להרחיב... יופי של לוח שנה !! תכין עוד אינגלה לנובמבר תכין השבוע ?? אתה רשאי להשתמש בכל תמונה שלי מהארכיון ומהפורום אינגל'ה !
ה הטנדר נוסע New member 16/10/03 #3 בסדר תודה רבה אבל אני החלטתי נכתב ע"י הטנדר נוסע: הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי לחץ כדי להרחיב... בסדר תודה רבה אבל אני החלטתי לעבוד עם חומר שלי וכמה שפחות אם חומר של אחרים עלמנת של יקרה מה שקרה אז אני יוצא לצלם ואני יחזור אם דברים יפים אם למישהו המלצה איפו לצלם בפתח תקוה שיכתוב
בסדר תודה רבה אבל אני החלטתי נכתב ע"י הטנדר נוסע: הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי לחץ כדי להרחיב... בסדר תודה רבה אבל אני החלטתי לעבוד עם חומר שלי וכמה שפחות אם חומר של אחרים עלמנת של יקרה מה שקרה אז אני יוצא לצלם ואני יחזור אם דברים יפים אם למישהו המלצה איפו לצלם בפתח תקוה שיכתוב
ה ה דרומי New member 16/10/03 #4 ../images/Emo91.gif איפה יש לך את התחנה נכתב ע"י הטנדר נוסע: הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי לחץ כדי להרחיב... איפה יש לך את התחנה המרכזית שם ותמיד זה נחמד לראות תמונות חדשות ד.א אם תעשה חיפוש אחורה ותמצא תמונות שאני צילמתי ותשתמש בהם אז כבר עכשיו אני שולח לך ו אין בעיה מצידי זה היה לי נחמד מאוד ואפילו שמחה ב בכול אופן צא לדרך וב
../images/Emo91.gif איפה יש לך את התחנה נכתב ע"י הטנדר נוסע: הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי לחץ כדי להרחיב... איפה יש לך את התחנה המרכזית שם ותמיד זה נחמד לראות תמונות חדשות ד.א אם תעשה חיפוש אחורה ותמצא תמונות שאני צילמתי ותשתמש בהם אז כבר עכשיו אני שולח לך ו אין בעיה מצידי זה היה לי נחמד מאוד ואפילו שמחה ב בכול אופן צא לדרך וב
ה הטנדר נוסע New member 16/10/03 #5 תודה רבה נכתב ע"י ה דרומי: איפה יש לך את התחנה המרכזית שם ותמיד זה נחמד לראות תמונות חדשות ד.א אם תעשה חיפוש אחורה ותמצא תמונות שאני צילמתי ותשתמש בהם אז כבר עכשיו אני שולח לך ו אין בעיה מצידי זה היה לי נחמד מאוד ואפילו שמחה ב בכול אופן צא לדרך וב לחץ כדי להרחיב... תודה רבה אני יעשה משהו אני יכול להכין לוח שנה שבועי חודשי ושנתי מה כדי להכין
תודה רבה נכתב ע"י ה דרומי: איפה יש לך את התחנה המרכזית שם ותמיד זה נחמד לראות תמונות חדשות ד.א אם תעשה חיפוש אחורה ותמצא תמונות שאני צילמתי ותשתמש בהם אז כבר עכשיו אני שולח לך ו אין בעיה מצידי זה היה לי נחמד מאוד ואפילו שמחה ב בכול אופן צא לדרך וב לחץ כדי להרחיב... תודה רבה אני יעשה משהו אני יכול להכין לוח שנה שבועי חודשי ושנתי מה כדי להכין
ה ה דרומי New member 16/10/03 #6 אחלה רק לא לשכוח תמונה אחת שלי נכתב ע"י הטנדר נוסע: הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי לחץ כדי להרחיב... אחלה רק לא לשכוח תמונה אחת שלי
אחלה רק לא לשכוח תמונה אחת שלי נכתב ע"י הטנדר נוסע: הנה עוד יצירת מופת שלי עם שיתוף פעולה עם טומי אז התמונה של טומי לחץ כדי להרחיב... אחלה רק לא לשכוח תמונה אחת שלי
ה הטנדר נוסע New member 16/10/03 #7 לא הבנתי אתה יכול להסביר נכתב ע"י ה דרומי: אחלה רק לא לשכוח תמונה אחת שלי לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי אתה יכול להסביר למה התקונתה במשפט אחלה רק לא לשכוח תמונה אחת שלי
לא הבנתי אתה יכול להסביר נכתב ע"י ה דרומי: אחלה רק לא לשכוח תמונה אחת שלי לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי אתה יכול להסביר למה התקונתה במשפט אחלה רק לא לשכוח תמונה אחת שלי