הנה נוק אוט לבג"ץ ליועמ"שיות ולפרקליט המדינה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הוא נקרא, חסינות לאנשי הביטחון אשר יעבירו ידיעות בטחוניות לראש הממשלה.
זה יטרפד את "שומרי הסף" מלעצור ככה סתם אנשים בסביבה של רוה"מ.
כאילו ממתי אסור להעביר ידיעות לראש הממשלה?
מי המציא את הטירוף הזה?
עכשיו כשזה הולך להיות מעוגן בחוק זה יוביל לסופו של סיפור הבלהות המכוער הזה.
השרים יצביעו על "חוק פלדשטיין": חסינות לאנשי מערכת הביטחון שיעבירו מידע חסוי לרה"מ

certified.woke

Well-known member
בקליפת-אגוז:
פלדשטיין תכנן מניפולציה על דעת הקהל, בהשראת נתניהו, בסיוע המסמך שהועבר על ידי הנגד.
הצנזורה לא אשרה פרסום.
פלדשטיין הדליף ל- Bild.
הבעיה - המסמך חשף שיטת איסוף מודיעיני חסויה, או מקורות מקורות איסוף מודיעיניים חסויים...

דיברגנט חדש

Well-known member
בקליפת-אגוז:
פלדשטיין תכנן מניפולציה על דעת הקהל, בהשראת נתניהו, בסיוע המסמך שהועבר על ידי הנגד.
הצנזורה לא אשרה פרסום.
פלדשטיין הדליף ל- Bild.
הבעיה - המסמך חשף שיטת איסוף מודיעיני חסויה, או מקורות מקורות איסוף מודיעיניים חסויים...
מדוע אתה כותב בפורום שקטלגת אותו כ-certified morons (תגובה #4 שלך)? מה זה אומר עליך?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בקליפת-אגוז:
הצנזורה לא אשרה פרסום.
פלדשטיין הדליף ל- Bild.
פדלשטיין שבר לדיפ סטייט את התיזה השקרית שאומרת שנתניהו אינו מעוניין בעסקת חטופים.
ברגע שהוא הציג את המסמך, השקר הגדול נחשף והתגלה.
הטעות שלכם היא שהשב"כ והפרקליטות התעללו בסרן הצעיר שהוא למעשה מלח הארץ, לדעתי מתוך מקום של להכניס לו בחזרה.
עשיתם רעש וטררם כזה גדול, מה שגרם שהשקר נחשף לעוד ועוד קהל של אזרחים הגונים.
עכשיו כל העם וכל העולם יודעים שנתניהו רצה עיסקה. מי שניטרל את זה היה סינואר והחמאס.
אני משוכנע לחלוטין שאתם תראו את התוצאות בבחירות הבאות.

שחר 676

Well-known member
פדלשטיין שבר לדיפ סטייט את התיזה השקרית שאומרת שנתניהו אינו מעוניין בעסקת חטופים.
ברגע שהוא הציג את המסמך, השקר הגדול נחשף והתגלה.
הטעות שלכם היא שהשב"כ והפרקליטות התעללו בסרן הצעיר שהוא למעשה מלח הארץ, לדעתי מתוך מקום של להכניס לו בחזרה.
עשיתם רעש וטררם כזה גדול, מה שגרם שהשקר נחשף לעוד ועוד קהל של אזרחים הגונים.
עכשיו כל העם וכל העולם יודעים שנתניהו רצה עיסקה. מי שניטרל את זה היה סינואר והחמאס.
אני משוכנע לחלוטין שאתם תראו את התוצאות בבחירות הבאות.
הבה ננסח זאת אחרת.

מטכ"ל השמאלנים הצה"לי רתח מזעם על כי לראש ממשלת ישראל הוצג מסמך שהם לא רצו להציג לו אותו וזאת מפני שהוא נגד את הלך הרוח התבוסתני המייחל לעסקת חטופים בכל מחיר ולכן הם הפעילו את ראש השב"כ בכדי שיהלך אימים על כל מי שיעז להעביר לראש ממשלת ישראל מסמך שמטכ"ל השמאלנים הצה"לי לא רוצה שיראה. לכן הודבקה לפלדשטיין תדמית של בוגד , מניעת ייצוג משפטי לאורך ימים ארוכים , מניעת ביקורי משפחה ועוד.....הכל בכדי להעביר מסר מאיים לכל אלה שאולי יחשבו להעביר למנהיג המדינה מידע ללא צנזורת האינטרסים של מטכ"ל השמאלנים הצה"לי.

זה רק מראה מדוע חייבים לשבור ולאזן מחדש את מטכ"ל השמאלנים הצה"לי שבמקום להיות כפוף לחלוטין לדרג המדיני פועל על פי אג'נדות הנחשדות כפוליטיות.

הרי אין שום מסמך שראש ממשלת ישראל אינו אמור לראות אך מסתבר שהדרג המקצועי הסתיר ממנו מידע בכוונת מכוון וראש השב"כ השמאלני גויס למען שימור יכולת מטכ"ל השמאלנים הצה"לי להמשיך לחרבן על הדרג המדיני הממונה עליו.

פלדשטיין או הנגד אינם בוגדים הם פטריוטים שביקשו לחשוף בפני ראש ממשלת ישראל מידע שנסתר מעיניו בכוונת מכוון. השניים הללו הם קורבן לשנאת נתניהו ומענישים אותם בכדי להראות לתואמיהם העתידיים מה קורה למי אשר יעז להעביר מידע לראש הדרג המדיני שאינו מאושר על ידי מטכ"ל השמאלנים הצה"לי.

הגיע הזמן לרסן את החונטה השמאלנית ולשבור ולאזן מחדש את מעוזי הכח שלה גם במטכ"ל צה"ל , בשב"כ , בפרקליטות , בג"צ , פקידות בכירה ועוד.

רק כך הדמוקרטיה הישראלית תשוב לתחיה.

לגבי ההדלפה : כל כך הרבה הדלפות ורק ההדלפה הזאת נחקרת ? |יעני|. זכרו ידידי , אכיפה סלקטיבית היא האמאמא של השחיתות.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הבה ננסח זאת אחרת.

מטכ"ל השמאלנים הצה"לי רתח מזעם על כי לראש ממשלת ישראל הוצג מסמך שהם לא רצו להציג לו אותו וזאת מפני שהוא נגד את הלך הרוח התבוסתני המייחל לעסקת חטופים בכל מחיר ולכן הם הפעילו את ראש השב"כ בכדי שיהלך אימים על כל מי שיעז להעביר לראש ממשלת ישראל מסמך שמטכ"ל השמאלנים הצה"לי לא רוצה שיראה. לכן הודבקה לפלדשטיין תדמית של בוגד , מניעת ייצוג משפטי לאורך ימים ארוכים , מניעת ביקורי משפחה ועוד.....הכל בכדי להעביר מסר מאיים לכל אלה שאולי יחשבו להעביר למנהיג המדינה מידע ללא צנזורת האינטרסים של מטכ"ל השמאלנים הצה"לי.

זה רק מראה מדוע חייבים לשבור ולאזן מחדש את מטכ"ל השמאלנים הצה"לי שבמקום להיות כפוף לחלוטין לדרג המדיני פועל על פי אג'נדות הנחשדות כפוליטיות.

הרי אין שום מסמך שראש ממשלת ישראל אינו אמור לראות אך מסתבר שהדרג המקצועי הסתיר ממנו מידע בכוונת מכוון וראש השב"כ השמאלני גויס למען שימור יכולת מטכ"ל השמאלנים הצה"לי להמשיך לחרבן על הדרג המדיני הממונה עליו.

פלדשטיין או הנגד אינם בוגדים הם פטריוטים שביקשו לחשוף בפני ראש ממשלת ישראל מידע שנסתר מעיניו בכוונת מכוון. השניים הללו הם קורבן לשנאת נתניהו ומענישים אותם בכדי להראות לתואמיהם העתידיים מה קורה למי אשר יעז להעביר מידע לראש הדרג המדיני שאינו מאושר על ידי מטכ"ל השמאלנים הצה"לי.

הגיע הזמן לרסן את החונטה השמאלנית ולשבור ולאזן מחדש את מעוזי הכח שלה גם במטכ"ל צה"ל , בשב"כ , בפרקליטות , בג"צ , פקידות בכירה ועוד.

רק כך הדמוקרטיה הישראלית תשוב לתחיה.

לגבי ההדלפה : כל כך הרבה הדלפות ורק ההדלפה הזאת נחקרת ? |יעני|. זכרו ידידי , אכיפה סלקטיבית היא האמאמא של השחיתות.
|כן|שאפו וגם תודה על הדברים המדוייקים.|4U|
אני לא הייתי יכול או מצליח להביא את אותם דברים לרמת הנכונות והדיוק שאתה הבאת. |גביע|

Harrington

Well-known member
מנהל
בקליפת-אגוז:
פלדשטיין תכנן מניפולציה על דעת הקהל
הפוך גוטה, הפוך.
אציין שלא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אך עיני נפלו במקרה על המשפט הזה שלך. המסמך שפלדשטיין (כן או לא) חשף מלמד אמנם על נסיון לביצוע "מניפולציה על דעת הקהל", אבל לא של פלדשטיין ולא של ראש הממשלה. המניפולציה הייתה של התשקורת הישראלית, של אנשי קפלן, ושל מקבלי ההחלטות באותה יחידה צבאית שהעלימו את המסמך, והיא בוצעה על משפחות החטופים האומללות בפרט ועל הציבור הישראלי בכלל.

פלדשטיין, ככל שעשה את המיוחס לו, רק חשף מציאות זו. הוא לא ביצע אותה בעצמו.

jackie111

Well-known member
הוא נקרא, חסינות לאנשי הביטחון אשר יעבירו ידיעות בטחוניות לראש הממשלה.
זה יטרפד את "שומרי הסף" מלעצור ככה סתם אנשים בסביבה של רוה"מ.
כאילו ממתי אסור להעביר ידיעות לראש הממשלה?
מי המציא את הטירוף הזה?
עכשיו כשזה הולך להיות מעוגן בחוק זה יוביל לסופו של סיפור הבלהות המכוער הזה.
השרים יצביעו על "חוק פלדשטיין": חסינות לאנשי מערכת הביטחון שיעבירו מידע חסוי לרה"מ
רק בישראל מחוקקים חוק שיתאים לאדם
אחרי שעבר עבירה להנצל מהכלא.

פולגאר

Well-known member
לא ידעת שבארץ רק אחרי שקורה משהו מתקנים? זה נכון בכבישים, כשיש תאונות עם הרוגים בצומת מסוימת (לרוב לא מסתפקים רק בתאונה אחת) שמים רמזור.
ככה זה גם עם מקרים, כמו בפרשה של אלאור אזריה, עכשיו זה ומנסים לתקן את המעוות.
נותר לי לייחל לו שזה יהיה רטרואקטיבי ושיספיק להנות מהשינוי של החוק.

jackie111

Well-known member
לא ידעת שבארץ רק אחרי שקורה משהו מתקנים? זה נכון בכבישים, כשיש תאונות עם הרוגים בצומת מסוימת (לרוב לא מסתפקים רק בתאונה אחת) שמים רמזור.
ככה זה גם עם מקרים, כמו בפרשה של אלאור אזריה, עכשיו זה ומנסים לתקן את המעוות.
נותר לי לייחל לו שזה יהיה רטרואקטיבי ושיספיק להנות מהשינוי של החוק.
גם אם יחוקקו חק חדש אסור לכלול בו
אנשים שעברו עברה בטרם חוקק החוק.

שחר 676

Well-known member
זה רק מראה שאתה בכלל לא מבין על מה אתה כותב. (כרגיל אצלך)

נאמר במפורש שהחוק זה לא יחול רטרואקטיבית על פלדשטיין או הנגד.

החוק הזה נועד לסייע לראש הממשלה לקבל החלטות מושכלות על ידי חשיפתו לכל מארג המידע ויצמצם מקרים בהם מטכ"ל השמאלנים הצה"לי לא חושף בפני מנהיגם מידע ממניעים פוליטים שזה בדיוק מה שהתרחש כאן עכשיו.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה רק מראה שאתה בכלל לא מבין על מה אתה כותב. (כרגיל אצלך)

נאמר במפורש שהחוק זה לא יחול רטרואקטיבית על פלדשטיין או הנגד.
לא יודע היכן זה "נאמר במפורש", אבל אם אין אזכור לעניין בהצעת החוק עצמה, הרי שחוק כזה חל רטרואקטיבית באופן אוטומטי על כל מקרה שאין בו עדיין הכרעת דין חלוטה. טוב שכך דרך אגב ומבלי שקראתי על מה אתה מגיב, לא מן הנמנע שבדיוק למטרה זו הצעת החוק הזאת מוגשת בכלל וטוב שכך אם זה המצב.

נסיך.333

Well-known member
כבר בועדת אגרנט אמרו שזו חובה, רק שלא עיגנו את זה בחוק לצערי.
הייתי מוסיף, שמי שהסתיר שישפט

ריקי זו אני

Well-known member
מה הכוונה יש חוק... בזמן שהכל שפיט???
מדינת ישראל מתקיימת בשלב זה בלי חוקים, בלי מסגרות מחייבות. ה כ ל פרוץ וכל בעל זרוע עושה בשריריו מה שבא לו... או בשתי מילים - סדום ועמורה

ריקי זו אני

Well-known member
יש כאן טעות ויזואלית...
הכל מתנהל כאן לפי חוקים כאלה ואחרים... טבל זו טעות אופטית לגמרי... כי במדינת ישראל אין חוק. פשוט כ"כ ובלתי ניתפס באותו זמן. אז הכנסת יכולה להביא אלף חוקים חדשים ומעולים... ובית המשפט יכולה להעיף את החוקים כלאחר יד... בלי הסברים.
אם בית המשפט נכנס לשאלות מבצעיות ובנושאים טקטיים... אם בית משפט לא מתערב כאשר הפרקליטות פושעת, אם אין סייג לשב"כ ושופטים הם טמבלים במקרה הטוב... ועוד ועוד אז תשווה משחק כדורגל בליגת האלופות בלי שופט ראשי... בלי קוונים ובלי טלביזיה להילוכים חוזרים. היתכן? תאורטית כן...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יש כאן טעות ויזואלית...
הכל מתנהל כאן לפי חוקים כאלה ואחרים... טבל זו טעות אופטית לגמרי... כי במדינת ישראל אין חוק. פשוט כ"כ ובלתי ניתפס באותו זמן. אז הכנסת יכולה להביא אלף חוקים חדשים ומעולים... ובית המשפט יכולה להעיף את החוקים כלאחר יד... בלי הסברים.
אם בית המשפט נכנס לשאלות מבצעיות ובנושאים טקטיים... אם בית משפט לא מתערב כאשר הפרקליטות פושעת, אם אין סייג לשב"כ ושופטים הם טמבלים במקרה הטוב... ועוד ועוד אז תשווה משחק כדורגל בליגת האלופות בלי שופט ראשי... בלי קוונים ובלי טלביזיה להילוכים חוזרים. היתכן? תאורטית כן...
השר לוין מתכוון לפרק ולעקור להם מהיסוד את שיטת הסיניוריטי שבה השופטים ממנים את חבריהם.
את לא מבינה כמה שהם (בית המשפט העליון וחבריהם) משתוללים שם מזעם עליו.
הם מתנהגים כמו מכונה שהצ'יפ הראשי נשרף לה בראש.
אני משער שהם כבר בדקו את טוהר המידות שלו לאורך ולרוחב
כדי אולי למצוא בו פגם כזה שהוא לא יוכל לפטר את היועמ"שית
בדיוק כפי שעשו לדעתי לנתניהו.

jackie111

Well-known member
השר לוין מתכוון לפרק ולעקור להם מהיסוד את שיטת הסיניוריטי שבה השופטים ממנים את חבריהם.
את לא מבינה כמה שהם (בית המשפט העליון וחבריהם) משתוללים שם מזעם עליו.
הם מתנהגים כמו מכונה שהצ'יפ הראשי נשרף לה בראש.
אני משער שהם כבר בדקו את טוהר המידות שלו לאורך ולרוחב
כדי אולי למצוא בו פגם כזה שהוא לא יוכל לפטר את היועמ"שית
בדיוק כפי שעשו לדעתי לנתניהו.
אתה שוב לא מבין.
משמעות שיטת הסניוריטי היא שמאז הקמת מדינת ישראל נהוג שהשופטים הוותיקים ביותר
בבית המשפט העליון מתמנים לתפקידי נשיאים וסגני נשיאים.

הדיון צריך להיות אם זה טוב או רע.

ריקי זו אני

Well-known member
ג'קי 111 הנכבד,
לשאלה האם זה טוב או רע... אין צורך בדיון... זה ברור כמו שחם בקיץ... (לגבי החורף אני מקווה...), כי ממתי ממנים איפה שהוא מישהו לפי תאריך לידה... למה שלא יבחרו לפי גודל המה שמו שלהם? או נשים לפי משקל הבז'ז' שלהן לחילופין?

למעלה