הבה ננסח זאת אחרת.
מטכ"ל השמאלנים הצה"לי רתח מזעם על כי לראש ממשלת ישראל הוצג מסמך שהם לא רצו להציג לו אותו וזאת מפני שהוא נגד את הלך הרוח התבוסתני המייחל לעסקת חטופים בכל מחיר ולכן הם הפעילו את ראש השב"כ בכדי שיהלך אימים על כל מי שיעז להעביר לראש ממשלת ישראל מסמך שמטכ"ל השמאלנים הצה"לי לא רוצה שיראה. לכן הודבקה לפלדשטיין תדמית של בוגד , מניעת ייצוג משפטי לאורך ימים ארוכים , מניעת ביקורי משפחה ועוד.....הכל בכדי להעביר מסר מאיים לכל אלה שאולי יחשבו להעביר למנהיג המדינה מידע ללא צנזורת האינטרסים של מטכ"ל השמאלנים הצה"לי.
זה רק מראה מדוע חייבים לשבור ולאזן מחדש את מטכ"ל השמאלנים הצה"לי שבמקום להיות כפוף לחלוטין לדרג המדיני פועל על פי אג'נדות הנחשדות כפוליטיות.
הרי אין שום מסמך שראש ממשלת ישראל אינו אמור לראות אך מסתבר שהדרג המקצועי הסתיר ממנו מידע בכוונת מכוון
וראש השב"כ השמאלני גויס למען שימור יכולת מטכ"ל השמאלנים הצה"לי להמשיך לחרבן על הדרג המדיני הממונה עליו.
פלדשטיין או הנגד אינם בוגדים הם פטריוטים שביקשו לחשוף בפני ראש ממשלת ישראל מידע שנסתר מעיניו בכוונת מכוון. השניים הללו הם קורבן לשנאת נתניהו ומענישים אותם בכדי להראות לתואמיהם העתידיים מה קורה למי אשר יעז להעביר מידע לראש הדרג המדיני שאינו מאושר על ידי מטכ"ל השמאלנים הצה"לי.
הגיע הזמן לרסן את החונטה השמאלנית ולשבור ולאזן מחדש את מעוזי הכח שלה גם במטכ"ל צה"ל , בשב"כ , בפרקליטות , בג"צ , פקידות בכירה ועוד.
רק כך הדמוקרטיה הישראלית תשוב לתחיה.
לגבי ההדלפה : כל כך הרבה הדלפות ורק ההדלפה הזאת נחקרת ?
. זכרו ידידי , אכיפה סלקטיבית היא האמאמא של השחיתות.