הנה משהו בשביל

tookmy

New member
הנה משהו בשביל

אושר ובשביל אורי ולא רק בשבילם.אני כבר מזמן חושבת שיש דיכוי נוראי של גברים, ושהגיע הזמן שיתמרדו. אז הנה.

Yaara77

New member
כדאי מאד

שגברים יורשו ללבוש חצאיות ושאר בגדים יפים אז אולי יקפידו על איכות התפרים וחוזקם שלא ייפרמו בקלות בגילגולי הקודם למדתי שבניגוד לבגדי גברים בבגדי נשים התפירה כשיטה רעועה יותר וכל תנועה חפוזה מפרקת אותם (טוב - חוץ מג'ינס) אולי - למען ייהרסו אלה וייקנו בגדים חדשים שיוויון רק יועיל - לכווווולם חיוכים יערה

זה מדהים איך היחס לנשים

יוצא בכל דבר כולל הבגדים. אבל זה טוב שמעלים את זה שחושבים על זה לפני 50 שנה אף אחד לא העלה בדעתו שצריך שיהיה שיוויון בשום דבר.

אורי 0

New member
לא אותו דבר

רוב הקרוס-דרסרים מחליפים שם ומגדר כשהם מתלבשים, הגברים האלה לא, הם נשארים גברים. אני גם לא (וגם לא לובש שדיים או שם פאה), אבל אני כן מנסה להראות קצת כמו אשה. כלומר אני מנסה להראות כמו איזה דוגמה נשית. אני לא "גבר בחצאית" בדיוק. כלומר אני לא לגמרי סגור על מה אני כן (ואני קצת אוהב את זה ככה). אבל אני כמובן בעד. והנה הדיון שהיה על הידיעה בפורום טרנסג'נדרס

tookmy

New member
לא, לא חשבתי שאותו הדבר

רק מרחיב את האפשרויות של כולםלהתלבש איך שרוצים בפחות סטיגמות.

זה קצת מזכיר דיונים על נשים שמעזות

ללבוש מכנסיים (לפני 50 שנה), או, לא לגלח שער-גוף - כיום. אני אוהבת את החופש הזה, שמוותר לנו על "של בנים" ו "של בנות" -בלי קשר לשום דבר אחר.

למעלה