הנה כמה שאלות טריוויה בשבילכם...

הנה כמה שאלות טריוויה בשבילכם...

1) איזה קבוצה אנגלית מכונה "אנשי הרכבת" The Railwaymen 2) סטנלי מתיוס האגדי התחיל את הקריירה איפה? 3) אנדריי שבצ´נקו היה במבחנים בקבוצה אנגלית לפני שעבר למילאן והתפרסם. איזו קבוצה זו הייתה? 4) איזו נבחרת אפריקאית מכונה "העקרבים"? 5) מי אמר את המשפט המפורסם "I´ll luv it, just luv it if we beat them"? 6) מי אימן את מנצ´סטר יונייטד במשך מספר חודשים בלבד בסוף שנות ה-50 ולמה? 7) לאיזו קבוצה אנגלית היה את ההזדמנות להחתים את לואיס פיגו כששיחק בספורטינג ליסבון אך החליטה לוותר עליו כי חשבה שהוא לא טוב מספיק? 8) רק 2 שחקנים אנגלים משחקים היום בספרד. האחד הוא מקמנמן. מי הוא השני ואיפה הוא משחק?

בקשר לשאלה האחרונה

גיל (אוהד ליבר) אומר ויני סאמואייז (מאיפה המציאו לו תשם ?)..אז שיהיה

תשובות:

1) קרו אלכסנדרה 2) סטוק סיטי 4) סנגל ? 5( קיגן על יונייטד 8) ויני סאמואייז בלאס פאלמס כמובן

האדמירל זה אני :) אגב בעונה האחרונה

שיחקו בספרד גם מארק דרייפר שהושאל לראיו וסטן קולימור שאחרי 3 שבועות בערך נמאס לו באובידו.

kirk hammet

New member
ונמאס לו מכדורגל

עד להרפתקה הבאה. באיזה קבוצה סוג ז´ הוא עכשיו , אחריי הפרישה הזאתי שלו ?

kirk hammet

New member
טוב

2. סטנלי מתיוס אני אנחש בלקפול. 3. טוטנהאם ? החליטו שהוא לא טוב אז הביאו את רברוב ? 8. את זה אני יודע ! סוף סוף ! וינסנט סאמוייס מלאס פאלמס , קשר הגנתי לא צעיר כבר. הוא היה באברטון אבל עכשיו הוא כבר לא מעט זמן בלאס פאלמס. בהחלט התקדמות.

התשובות:

1) קרו אלכסנדריה 2) סטוק סיטי 3) שבצ´נקו היה במבחנים אצל ווסט האם יונייטד אבל הארי רדנאפ המעפן החליט שהוא לא מספיק טוב... 4) גאמביה.... 5) קווין קיגן על יונייטד אחרי שפרגי אמר לו שהוא מתעסק יותר ביונייטד מאשר בקבוצה שלו עצמו... 6) ג´ימי מרפי אימן את יונייטד למשך מספר חודשים בסוף שנות ה-50 לאחר אסון מינכן. כשבאזבי החלים מרפי שב להיות עוזר המאמן שלו. 7) מנצ´סטר סיטי, קבוצת הענק, החליטה שלואיס פיגו לא מספיק טוב לה...אז היא הלכה על שון גואטר האגדי.. 8) ויני סאמווייס

kirk hammet

New member
אבל למה להרוס

תן עוד חצי שעה , לחטט , לחפש , אולי אנשים היו מוצאים. אני לא , הם אולי כן.

למעלה