הנה זה מגיע... "יומן מסע" .

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
אחלה מחכה כבר לתמונות משם../images/Emo45.gif

הנה זה מגיע... "יומן מסע" .
כזכור לכם טסתי עם ההורים שלי ביום חמישי 11/12 לשוויץ לרגל אירוע משפחתי שהתקיים שם. במהלך שמונת הימים מ- 11/12 עד 18/12 צילמנו המון תמונות. (מעל 1000) שחלק נכבד מהן הן תמונות של תחבורה ציבורית שצילמתי במיוחד עבור החברים היקרים כאן. מלבד התמונות יש לי גם כמה "קליפים" (סרטונים) בגדלים שונים בקבצי MPG רגילים וגם בקבצי MOV של "קוויק-טיים". מי שמעוניין לקבל את הסרטונים האלה מתבקש לשלוח לי מסר עם כתובת EMAIL שמסוגלת לקבל קבצים גדולים. לכן אין טעם בכלל שתשלחו לי כתובות בהוטמייל ויאהו. לתשומת לבכם: יש אתר חדש www.intermail.co.il שמאפשר קבלת תיבת מיילים בחינם עד 25 MB !!! כך שכל אחד יכול להרשם ולקבל שם תיבה. (אני ממליץ !). מאחר וכאמור יש לי המון תמונות, ואני רוצה כמובן שכולם יהנו ממה שאני נהניתי, אתחיל מייד להעלות לכאן חלק מהתמונות עם "הסיפור היומי" כשאני מתכוון לשרשר את התמונות לפי ימים, כך שלכולם יהיה יותר קל. אני רוצה לציין שעדיין לא סיימתי את הכנת התמונות ולכן אתחיל בינתיים בסיפורו של היום הראשון לטיול, ובהמשך, כשאצליח להכין את כל התמונות אעלה את ההמשכים. מלבד התמונות שאעלה לפורום נפתחה ע"י מנהלי הפורום גלריה מיוחדת לתמונות מהטיול הזה. (ברגע זה הגלריה עדיין ריקה והיא תתמלא לאט לאט...). אז הנה מיד זה מתחיל...
אחלה מחכה כבר לתמונות משם

צחקן2

New member
ג'בה.. תגיד,

עד עכשיו לא ראית ?
אז הנה בבקשה עוד רכבת בתחנת שדה התעופה של ג'נבה. הרכבת שלנו צריכה להגיע עוד מעט... אז בינתיים נצלם את הרכבות האחרות...
ג'בה.. תגיד,
ב"ה פגשת שם את יוסי בילין ועבד רבו ? .וגם את החוברת הזו? .

ארזS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ג'בה.. תגיד,
ב"ה פגשת שם את יוסי בילין ועבד רבו ? .וגם את החוברת הזו? .

לא, אבל ראיתי שם את המטוס של ממשלת פלשתין ! (רק שלא נתנו לי לצלם אותו) וגם את קופי ענאן !

צחקן2

New member
ממממה!!

לא, אבל ראיתי שם את המטוס של ממשלת פלשתין ! (רק שלא נתנו לי לצלם אותו) וגם את קופי ענאן !
ממממה!!
ב"ה הם סיכמו עוד פעם הקוף הזה ואבו עלא/רבו/איזה אבו יש להם עכשיו... שחכתי... . ויוסי בילין? היה? . מה עם ערפאת? אבו ג'ידה? אבל מה שבטוח שהאנשים שם ראואת הבן של אבו ארז.... !.

קטר 0-004 465

ועכשיו קטר מספר 004
קטר 0-004 465
למעשה, אם מסתכלים עלך התמונה מקרוב ניתן לראות את מספרו המלא של הקטר - 0-004 465 (כלומר, הקטר הרביעי מסדרה 465) והוא אכן של החברה BLS (Bern-Lotschberg-Simplon Bahn) קטרים רבים כמעט זהים נמכרו לרכבת השויצרית הלאומית SBB, כסדרה 460 שלהם, והמותג של היצרן הוא Lok2000. ניתן לראות שניים כאלו אפילו בהונג קונג, וגרסאות מאוד דומות נמכרו גם לנורווגיה. לדעתי האישי, זהו אחד מהקטרים המודרניים המושכים ביותר חזותית (אפילו שהעיצוב כבר בן יותר מעשר) וה לא פלא, היות ואם אני זוכר נכון, פינינפארינה הגדול בכבודו ובעצמו אחראי על העיצוב. דרך אגב, קרונות ה-'מו-דו' שמופעלים ביחד עם קטרים ברכבת השוויצרית SBB זכו לעיצוב זהה לתא הנהג, וגם תאי הנהג של רכבות הקומותיים המרשימות שמצולמות בשרשור זה.

ארזS

New member
והנה קרונוע יפה

אחלה מחכה כבר לתמונות משם
והנה קרונוע יפה
שימו לב: מחלקה שניה למעשנים. וגם יש מקום לאופניים ! (אני זוכר שדיברו כאן על נושא רכבות ואופניים. בשוויץ זה מסודר העניין הזה).

tp535

New member
זהו אינו קורנוע אהובי ..

והנה קרונוע יפה
שימו לב: מחלקה שניה למעשנים. וגם יש מקום לאופניים ! (אני זוכר שדיברו כאן על נושא רכבות ואופניים. בשוויץ זה מסודר העניין הזה).
זהו אינו קורנוע אהובי ..
זו רכבת בין עירונית חדשה IC (INTER CITY היא רכבת חדישה מאוד ודיי חדשה בשוויץ דמוה לרכבת ה ICE הגרמנית ארז תמונות מעולות מזכירות לי את הטיול שלי מלפני כחודשיים בערך שוויץ פשוא מהממת והרכבות שלם משהו

ארזS

New member
תודה גם לך על התיקון ועל הקומפלימנט

זהו אינו קורנוע אהובי ..
זו רכבת בין עירונית חדשה IC (INTER CITY היא רכבת חדישה מאוד ודיי חדשה בשוויץ דמוה לרכבת ה ICE הגרמנית ארז תמונות מעולות מזכירות לי את הטיול שלי מלפני כחודשיים בערך שוויץ פשוא מהממת והרכבות שלם משהו
תודה גם לך על התיקון ועל הקומפלימנט
מה לעשות שאני לא הכי מבין בדברים האלה... ולכן "מכל מלמדי השכלתי" וכל תיקון והסבר מתקבלים בתודה ובברכה.

זה דווקא כן קרונוע

זהו אינו קורנוע אהובי ..
זה דווקא כן קרונוע
מדובר ברכבת קרונועי רכינה ('טילטינג') מסדרה RABDe500 של הרכבת השוויצרית הלאומית SBB, שמוכרת יותר טוב בכינוי ICN (קיצור בגרמנית ל-'רכבת בין עירונית רוכנת'). מבחינה טכנית אני לא חושב שיש איזשהו קשר הדוק ל-ICE הגרמנית, ואם אני זוכר נכון, הרי הרכבות האלו הן בכלל פיתוח איטלקי (לשעבר פיאט, היום אלסטום) בעוד שה-ICE הן בעלות שורשים גרמניים מובהקים. בכל מקרה, תמונות נוספות של הרכבות האלו ניתן למצוא בקישור הזה

ארזS

New member
תודה גם לך, חן .

זה דווקא כן קרונוע
מדובר ברכבת קרונועי רכינה ('טילטינג') מסדרה RABDe500 של הרכבת השוויצרית הלאומית SBB, שמוכרת יותר טוב בכינוי ICN (קיצור בגרמנית ל-'רכבת בין עירונית רוכנת'). מבחינה טכנית אני לא חושב שיש איזשהו קשר הדוק ל-ICE הגרמנית, ואם אני זוכר נכון, הרי הרכבות האלו הן בכלל פיתוח איטלקי (לשעבר פיאט, היום אלסטום) בעוד שה-ICE הן בעלות שורשים גרמניים מובהקים. בכל מקרה, תמונות נוספות של הרכבות האלו ניתן למצוא בקישור הזה
תודה גם לך, חן .

david80

Active member
שימו ../images/Emo23.gif, גיליתי הרגע שיש ברכבת...

דאבל דק !!!
במציאות הוא פשוט מדהים !!! ושימו לב לשלט של התחנה.
שימו
, גיליתי הרגע שיש ברכבת...
הקומתיים מעלית!!! רכבת זו מכונת - IC2000, הרכבת הושאלה פעם עבור הרכבת הדנית לנסיעת מבחן, לפני שהדנים החליטו לרכוש לבסוף את הקומתיים הזהים לאלו של רכבת ישראל! לתמונות נוספות הקישו כאן, מומלץ ב-
לילה טוב,
השעה כבר 23:30
אני חייב ללכת לישון, אסור לי לאחר ל'מופע' של פול קוטלר במוזיאון מחר! אז, ביי...

ארזS

New member
היי דוד ! כמה שחיפשתי את האתר הזה

שימו
, גיליתי הרגע שיש ברכבת...
הקומתיים מעלית!!! רכבת זו מכונת - IC2000, הרכבת הושאלה פעם עבור הרכבת הדנית לנסיעת מבחן, לפני שהדנים החליטו לרכוש לבסוף את הקומתיים הזהים לאלו של רכבת ישראל! לתמונות נוספות הקישו כאן, מומלץ ב-
לילה טוב,
השעה כבר 23:30
אני חייב ללכת לישון, אסור לי לאחר ל'מופע' של פול קוטלר במוזיאון מחר! אז, ביי...
היי דוד ! כמה שחיפשתי את האתר הזה
ולא מצאתי אותו משום מה. נדמה לי שגם סופרמן1 ידידנו חיפש אותו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה