הנה זה מגיע... "יומן מסע" .

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
../images/Emo51.gif

איזה יופי לך ארז ועכשיו שאתה חזרת
אני עושה חיים עם אשתי וזוג חברים באמריקה היינו בניו יורק ועכשיו בלוס אנג'לס

ארז, פשוט אין מילים בפי!

הנה זה מגיע... "יומן מסע" .
כזכור לכם טסתי עם ההורים שלי ביום חמישי 11/12 לשוויץ לרגל אירוע משפחתי שהתקיים שם. במהלך שמונת הימים מ- 11/12 עד 18/12 צילמנו המון תמונות. (מעל 1000) שחלק נכבד מהן הן תמונות של תחבורה ציבורית שצילמתי במיוחד עבור החברים היקרים כאן. מלבד התמונות יש לי גם כמה "קליפים" (סרטונים) בגדלים שונים בקבצי MPG רגילים וגם בקבצי MOV של "קוויק-טיים". מי שמעוניין לקבל את הסרטונים האלה מתבקש לשלוח לי מסר עם כתובת EMAIL שמסוגלת לקבל קבצים גדולים. לכן אין טעם בכלל שתשלחו לי כתובות בהוטמייל ויאהו. לתשומת לבכם: יש אתר חדש www.intermail.co.il שמאפשר קבלת תיבת מיילים בחינם עד 25 MB !!! כך שכל אחד יכול להרשם ולקבל שם תיבה. (אני ממליץ !). מאחר וכאמור יש לי המון תמונות, ואני רוצה כמובן שכולם יהנו ממה שאני נהניתי, אתחיל מייד להעלות לכאן חלק מהתמונות עם "הסיפור היומי" כשאני מתכוון לשרשר את התמונות לפי ימים, כך שלכולם יהיה יותר קל. אני רוצה לציין שעדיין לא סיימתי את הכנת התמונות ולכן אתחיל בינתיים בסיפורו של היום הראשון לטיול, ובהמשך, כשאצליח להכין את כל התמונות אעלה את ההמשכים. מלבד התמונות שאעלה לפורום נפתחה ע"י מנהלי הפורום גלריה מיוחדת לתמונות מהטיול הזה. (ברגע זה הגלריה עדיין ריקה והיא תתמלא לאט לאט...). אז הנה מיד זה מתחיל...
ארז, פשוט אין מילים בפי!
ישר כוח על התמונות! רק מתוך ההודעות שלך אפשר להבין כמה נהנית שם!

מצב
הנושא נעול.
למעלה