הנה הצעה למשהו בין סלט לממרח (עם גירסת מתאבן)
הבעיה היא שאני יכול לבלוע מזה כמויות מפחידות וזה קצת משמין (קצת הרבה).
מתכון לסלט עגבניות ביצים ומיונז.
דרושה קערה.
אני הולך על כמות של 4 עגבניות גדולות (גדולות באמת ועם הנוזלים שלהן). לעגבניות בינוניות וקטנות תתאימו את המספר. לקצוץ דק מאד.
שמונה ביצים קשות. לקצוץ דק מאד. אני לוקח אותן ביד ומעביר דרך גיטרה של ביצים כמה פעמים עד שהן מפוררות כדבעי ורק אז משחרר לקערה.
פלפל וחצי אדום. לקצוץ דק דק. הכי דק שדק יכול להיות דק כשהוא דק (לא למעוך במועך שום).
3 כפות גדושות (גדושות) של מיונז.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אפשר קצת (אבל קצת) חרדל אמיתי חריף.
מערבבים טוב טוב ונהנים.
אל דאגה - זה אמור לצאת קצת מימי. אחרי חצי שעה זה קצת פחות מימי אם כי דליל. זה בסדר. ככה צריך להיות.
אני רק חושב על לטבול בתוך זה לחמניה טריה וכבר הריר מצטבר בפה.
מי שרוצה יכול להשתמש בזה כמצע לביצים ממולאות. טוב כמנה ראשונה / מתאבן.
ואיך מכינים ביצים ממולאות (לאלה שכמוני שלא באמת מבינים מה עושים במטבח).
לוקחים ביצים קשות חצויות.
לוקחים את כל החלמונים (החלק הצהוב) ולכל 7 עד 8 ביצים - גם חלבון אחד של ביצה קשה (אני נוהג להשתמש בחלבונים שהתפצלחו בשעת החיצוי). מכינים מחית עם מיונז וחרדל, מלח ופלפל שחור.
בעזרת מזרק זילוף (או שקית זילוף) עם פייה משוננת, ממלאים במעגלים את השקעים של חצאי הביצים. מתחילים מתחתית השקע ובתנועות סיבוביות יוצרים נחש מגולגל על עצמו ויוצרים כמו כדור (שנראה כמו גלידה אמריקאית שיצאה ממכונה) שחציו בתוך השקע וחציו בולט מהשקע.
את זה מניחים על המצע שבמתכון העליון.
זהירות. סכנה.
אחרי דבר כזה - אני רעב. פותח את התאבון - משהו משהו.
תהנו.
הבעיה היא שאני יכול לבלוע מזה כמויות מפחידות וזה קצת משמין (קצת הרבה).
מתכון לסלט עגבניות ביצים ומיונז.
דרושה קערה.
אני הולך על כמות של 4 עגבניות גדולות (גדולות באמת ועם הנוזלים שלהן). לעגבניות בינוניות וקטנות תתאימו את המספר. לקצוץ דק מאד.
שמונה ביצים קשות. לקצוץ דק מאד. אני לוקח אותן ביד ומעביר דרך גיטרה של ביצים כמה פעמים עד שהן מפוררות כדבעי ורק אז משחרר לקערה.
פלפל וחצי אדום. לקצוץ דק דק. הכי דק שדק יכול להיות דק כשהוא דק (לא למעוך במועך שום).
3 כפות גדושות (גדושות) של מיונז.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אפשר קצת (אבל קצת) חרדל אמיתי חריף.
מערבבים טוב טוב ונהנים.
אל דאגה - זה אמור לצאת קצת מימי. אחרי חצי שעה זה קצת פחות מימי אם כי דליל. זה בסדר. ככה צריך להיות.
אני רק חושב על לטבול בתוך זה לחמניה טריה וכבר הריר מצטבר בפה.
מי שרוצה יכול להשתמש בזה כמצע לביצים ממולאות. טוב כמנה ראשונה / מתאבן.
ואיך מכינים ביצים ממולאות (לאלה שכמוני שלא באמת מבינים מה עושים במטבח).
לוקחים ביצים קשות חצויות.
לוקחים את כל החלמונים (החלק הצהוב) ולכל 7 עד 8 ביצים - גם חלבון אחד של ביצה קשה (אני נוהג להשתמש בחלבונים שהתפצלחו בשעת החיצוי). מכינים מחית עם מיונז וחרדל, מלח ופלפל שחור.
בעזרת מזרק זילוף (או שקית זילוף) עם פייה משוננת, ממלאים במעגלים את השקעים של חצאי הביצים. מתחילים מתחתית השקע ובתנועות סיבוביות יוצרים נחש מגולגל על עצמו ויוצרים כמו כדור (שנראה כמו גלידה אמריקאית שיצאה ממכונה) שחציו בתוך השקע וחציו בולט מהשקע.
את זה מניחים על המצע שבמתכון העליון.
זהירות. סכנה.
אחרי דבר כזה - אני רעב. פותח את התאבון - משהו משהו.
תהנו.