הנה המתכון של המלבי שאוטוטו מוכן!!!

תוכי

New member
הנה המתכון של המלבי שאוטוטו מוכן!!!

מלבי / שף אבי שטייניץ מלון קינד דיוויד ירושלים מהספר אירוח בלבן קינוח מנצח בכל מסיבה. אפשר להגיש בספלוני קפה, בקעריות זכוכית או בכלי הגשה מרכזי. (אני מכינה בכוסות נמוכות או בקופסאות קטנות עגולות מפלסטיק) חומרים ל-6 כוסות גבוהות: * 1/3 4 כוסות מים + כוס נוספת * 1/4 1 כוסות סוכר * 1 מקל וניל חצוי * 10 כפות קורנפלור * 1 מיכל שמנת מתוקה * מי ורדים לפי הטעם להגשה: קוקוס טחון, בוטנים קלויים קצוצים ללא מלח, גרנדין (סירופ רימונים) או סירופ שמוכרים מיוחד למלבי - אני קונה בתבליני הכפר אופן ההכנה: 1. שמים בסיר 1/3 4 כוסות מים, סוכר ומקל וניל ומביאים לרתיחה. 2. ממיסים לחוד קורנפלור בכוס המים הנוספת, מוסיפים לסיר, ומערבבים היטב. מבשלים עד לרתיחה. 3. מסירים את הסיר מן האש ומוסיפים שמנת ומי ורדים. 4. יוצקים את התערובת לכלי הגשה ומקררים במקרר 12 שעות לפחות (לא להתפתות לפני) לפני ההגשה מפזקים קוקוס, בוטנים וגרנדין. בתיאבון, מתכון מומלץ מאוד בכל פעם שאני מכינה אותו מקבל המון מחמאות זהבית
 

נירהמ1

New member
תודה על המתכון - נשמע נפלא../images/Emo140.gif

בלי צבע מאכל - עם גרנדין. סירופ נהדר.
 

תוכי

New member
ועכשיו

הכנתי בשר מס' 5 ברוטב - לא יודעת מה השם המקצועי אבל הנה התוצאה
 

satr

New member
תוכי המלבי נראה ממש מעולה ../images/Emo3.gif

והתבשיל נראה מעולה, איך יצא הטעם? ואשמח למתכון ורד
 

תוכי

New member
אמממ הטעם אוישש חבל"ז

אז ככה המרכיבים: בשר מס' 5 כוסברה פיטרוזליה רסק עגבניות גראם מסלה פילדלפיה כורכום בצל 1 קופסא פיטריות משומרות חתוכות 1 כף מרק עוף אמיתי ההכנה את הבשר אני מבשלת בסיר לחץ כ- 3/4 שעה עם כמה עלי דפנה בסיר נפרד מזהיבה בצל קצוץ מוסיפה את הכוסברה והפיטרוזליה חתוך מוסיפה 1 רסק עגבניות קטן 3 מצקות מהמים שהבשר בושל מתבלת מוסיפה את הבשר ואת הפיטריות ומבשלת עוד כחצי שעה את המים שבושל הבשר סיננתי והקפאתי בתאבון
 

yifatushc

New member
תוכי...הכל נראה חבל"ז!!

ו...אפשר את המתכון לפאי התפוחים?
יפעת
 

satr

New member
תוכיייייי איזה פאי משגע רוצה ביסססס

בדיוק היום הייתי עם בתי הגדולה בבית קפה והזמנתי פאי תפוחים
ממש לא נהנתי. שלך נראה ממש
אפשר משלוחה??????????? ** במתכון שנתת לבשר רשום פילדלפיה ( מה זה ) ורד
 

אילנית12

New member
תוכי,או מישהי/ו אחר,איך "עובדים"

עם הצורה של העוגה, אני חושבת "מטריצה" רוצה לקנות,אבל ניראה לי מסובך.
 

hogo26

New member
ממש לא מסובך אילנית

אולי בפעם הראשונה אבל פשוט וקל
 
למעלה