הנה המרשם למילוי ההוא בבצק העלים
חבילת בצק עלים מופשרת קצת ונוחה לעבודה.. מילוי ----- מחבת גדולה או ווק[אני אוהב את הווק] בצל מטוגן בווק בקצת שמןזית.. ומוסיף גם קצת חתיכות שום קצוץ מוסיף בשר טחון למחבת..פלפל אדום,מלח,פלפל לבן,והוספת פטריות קצוצות מקופסא קופסונת קטנה של רסק עגבניות ונותן ערבוב טוב כמה דקות.. מצננים ויאלה לעבודה.. חותכים בסכין רצועה של 15 סנטימטר לערך עם הניילון העוטף ככה אני קצת מרדד ומתחיל להניח בכף את חומר המילוי..ואט אט מסיר תוך כדי קיפול את הניילון העוטף..עד שהמילוי מכוסה שם בקיפול של בצק העלים.נותן קבץ'[לחיצה וצביטות]על החיבור אבל...מניח את זה הפוך על נייר הפרגמנט המשומן שבתבנית,זאת אומרת שקו החיבור יהיה למטה בתחתית. וכמו שראית בתמונה יוצאים בערך ארבעה או חמישה גלילים. כשאני מניח את זה בתבנית אני נותן קצת מתיחה כזאת שיתארכו קמעה וככה אני מניח אותם בתבנית. נו...אז מחכים שישחימו קצת בתנור במאה וחמישים מעלות עד שמזהיב ונראה אפוי כנדרש. [אני גם מורח חלמון ומפזר שומשום ממעל] הסבר מפורט בסורק..
חבילת בצק עלים מופשרת קצת ונוחה לעבודה.. מילוי ----- מחבת גדולה או ווק[אני אוהב את הווק] בצל מטוגן בווק בקצת שמןזית.. ומוסיף גם קצת חתיכות שום קצוץ מוסיף בשר טחון למחבת..פלפל אדום,מלח,פלפל לבן,והוספת פטריות קצוצות מקופסא קופסונת קטנה של רסק עגבניות ונותן ערבוב טוב כמה דקות.. מצננים ויאלה לעבודה.. חותכים בסכין רצועה של 15 סנטימטר לערך עם הניילון העוטף ככה אני קצת מרדד ומתחיל להניח בכף את חומר המילוי..ואט אט מסיר תוך כדי קיפול את הניילון העוטף..עד שהמילוי מכוסה שם בקיפול של בצק העלים.נותן קבץ'[לחיצה וצביטות]על החיבור אבל...מניח את זה הפוך על נייר הפרגמנט המשומן שבתבנית,זאת אומרת שקו החיבור יהיה למטה בתחתית. וכמו שראית בתמונה יוצאים בערך ארבעה או חמישה גלילים. כשאני מניח את זה בתבנית אני נותן קצת מתיחה כזאת שיתארכו קמעה וככה אני מניח אותם בתבנית. נו...אז מחכים שישחימו קצת בתנור במאה וחמישים מעלות עד שמזהיב ונראה אפוי כנדרש. [אני גם מורח חלמון ומפזר שומשום ממעל] הסבר מפורט בסורק..