הנה המרשם למילוי ההוא בבצק העלים

אורניהו

New member
הנה המרשם למילוי ההוא בבצק העלים

חבילת בצק עלים מופשרת קצת ונוחה לעבודה.. מילוי ----- מחבת גדולה או ווק[אני אוהב את הווק] בצל מטוגן בווק בקצת שמןזית.. ומוסיף גם קצת חתיכות שום קצוץ מוסיף בשר טחון למחבת..פלפל אדום,מלח,פלפל לבן,והוספת פטריות קצוצות מקופסא קופסונת קטנה של רסק עגבניות ונותן ערבוב טוב כמה דקות.. מצננים ויאלה לעבודה.. חותכים בסכין רצועה של 15 סנטימטר לערך עם הניילון העוטף ככה אני קצת מרדד ומתחיל להניח בכף את חומר המילוי..ואט אט מסיר תוך כדי קיפול את הניילון העוטף..עד שהמילוי מכוסה שם בקיפול של בצק העלים.נותן קבץ'[לחיצה וצביטות]על החיבור אבל...מניח את זה הפוך על נייר הפרגמנט המשומן שבתבנית,זאת אומרת שקו החיבור יהיה למטה בתחתית. וכמו שראית בתמונה יוצאים בערך ארבעה או חמישה גלילים. כשאני מניח את זה בתבנית אני נותן קצת מתיחה כזאת שיתארכו קמעה וככה אני מניח אותם בתבנית. נו...אז מחכים שישחימו קצת בתנור במאה וחמישים מעלות עד שמזהיב ונראה אפוי כנדרש. [אני גם מורח חלמון ומפזר שומשום ממעל] הסבר מפורט בסורק..
 
תודה רבה רבה רבה ../images/Emo24.gif

 

גלעד#

New member
כל הכבוד ועיצה נוספת

עדיין לא ניסיתי להכין מעולם ממולאים אבל שותפתי לעבודה (פעם בשבוע, כל השאר אני עקרת בית מצויה) סיפרה לי שלא צריך להתעסק עם בצק עלים ממש, אלא לקנות את הדפים האלו של המלאווח הפשוטים הכי זולים בסופר ואפשר איתם לעשות הרבה מאוד סוגי ממולאים למינהם. רק מה זה קצת לא לעניין מבחינה קלוריאלית, קצת משמין ולא נחשב אוכל בריא לשים בצק. אבל אני מניח שמותר לנו פעם אחת להתפנק.
 

אורניהו

New member
הבצק עלים הטוב והנוח מכולם..זוגלובק

ולקראת ההכנה..אז בערב להוריד אותו למקרר שקצת יופשר ולא יהיה קפוא.. מילויים נוספים טובים..פירה עם בצל מטוגן.ועוד המצאות כיד הדמיון הטובה..החוכמה לעטוף היטב ולהצמיד כשהקפל יהיה מונח בתבנית מתחת..מריחת חלמון ופיזור שומשום או גרגירי קימל.
 
למעלה