הנה הם באים - ימים של שקט

berr

New member
הנה הם באים - ימים של שקט

שקט לי. הרעש הגדול עבר. לא נכנעתי. לא נכנעתי לכללי המשחק. לא נכנסתי אל המשחק בכלל. אולי שיחקתי את המשחק שלי, לפי הכללים שלי. דיברתי. שיתפתי. בכיתי. כאבתי. כעסתי. חששתי. הרגשתי. שאלתי- ואז הבנתי. ועם ההבנה, אחרי פסגת הר היסורים, באה ההקלה. בא השקט. וטוב לי. עכשיו.

Aisha

New member
../images/Emo24.gif

שיחקת לפי הכללים שלך זה המון לא נכנעת לכאב כל הכבוד

berr

New member
לא נכנעתי לכאב כי -

הכאב הוא לא אוייב. כך מסתבר.

Aisha

New member
יאפ

לפעמים הכאב הוא גם קצת מורה שמלמד אותנו דרכים להתמודד ו גם על עצמנו. שוב כל הכבוד

Pure SilenCe

New member
../images/Emo9.gif בדיוק בדיוק

אני באה לשלוח לך מסר לשאול מה קורה.. אז אני מבינה שקורה טוב.. שהשקט חוזר למעונך, שאת מבינה, מרגישה הקלה.. מחבקת אותך חזק

berr

New member
כדי להפר את השקט

החלטתי שוב להיות חולה. חום. שיעולים וכלב משתולל ולא מתחשב. וכמו בכל בוקר, אני מרגישה יותר טוב, ועם תקווה ליום יותר בריא.

fatma girl

New member
מהר לרופא!

בעיקר בגלל הכלב המשתולל ולא מתחשב, זה סימפטום מדאיג מאוד!

berr

New member
../images/Emo13.gif

באורח פלא, קמתי כמו חדש היום. אולי זה הכלב המשתולל...

מיכל..~

New member
פפפפפ..

לפעמים בא לי לצרוח כשאני קוראת הודעה שהיא כל כך כלכך יפה ומחזקת :) תודע

את...

את מקרינה סביבך שקט ואהבה. את ממלאת את מי שמולך. את עשית את שהיית צריכה לעשות, למדת את שלך וכעת את ממשיכה. טוב לך עכשיו. אני מאושרת.

מכירה ת'שיר

"כל כך קשה לכתוב דמעות"? כל כך הרבה פעמים אני יושבת מול הודעות בפורום, וזה מה שאני מרגשיה. ועכשיו, הנה ההודעה ההפוכה "כל כך קשה לכתוב חיוך" איזה חיוך שעשית לי!!!!!!!!!!

pardoi

New member
הצלחת לצמרר אותי...

רק ראיתי את ההודעה ישר חייכתי... את לא מתארת לעצמך איזה כיף לראות התקדמות כזאת... ועוד יותר כיף שאת משתפת אותתנו בזה. קבלי ח"ח והמון בהצלחה... את מודל חיקוי להרבה בנות פה... אוהבת

Alice Kobain

New member
תודה ../images/Emo9.gif

העלת לי חיוך, ואף דמעה של אושר
ההודעות שלך כ"כ מחזקות אותי לפעמים שאת לא מתחילה להבין. תודה.

berr

New member
תודה לכולכן

קוראת עכשיו. אחרי שאתמול בלילה החורף השתלט לי על הריאות והחליט לשעל אותן החוצה. וזה פשוט מחמם את הלב. (מזל, כי המזגן שלי לא עובד, מסתבר). החיוך שקשה לרשום, הצמרמורת, האושר - שמחה שאתן שותפות איתי, שותפות שלי. תודה.

berr

New member
ליהליהליהליהי

ואני חשבתי שזהו. נתת הופעת יחיד, ופרשת בשיא. שמחה שאת פה, יחידה ומקורית שכמוך

באמת ברבר!

נראה לך? אני פשום נחתתי לחיים וחזרתי ללימודים ולכל החברים שלא ראיתי מיליון זמן כך שבקושי יש לי זמן למחשב (אני כותבת עכשיו מהספריה...איזה מזל שיש לי עבודת סמינר
חחח..). שלא לדבר על זה שבזמן שלא הייתי המחשב שלי הועבר "זמנית" לאחותי..ולא חזר.. כיף לראות אותך מותק! :)
גדול בחזרה

berr

New member
חרשנית. עלאק.

עבודת סמינר. כן. אני מבינה שהסמינר הוא על האתר "תפוז" והשפעותיו על האישיות הרכה של הסטודנט המצוי והחצוי.
את נשמעת טוב, מותק. מצב רוח טוב. זה נהדר.

וואלה ../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif

באמת לא היה לי נושא... (אני לא צוחקת)... אני באמת טוב היום,קצת מצב כפית וכולם בספריה כ"כ רציניים... כדאי שגם אני אנסה קצת... מקוה שגם את בסיידר (לפחות רוחנית ונפשית) :)

למעלה