-- בפורום די לכיבוש (אגב איזה כיבוש?.. לא ברור עדיין) ישנו מנהל אורי גינת שכל הודעה שמצליחה לענות למתלהם שמאלני אחד לאחד נמחק.... מאז ימי סטלין העליזים לא היו כאלו מנהלים
סלח לי מר אבו-דני , אבל יש סיכוי שאתה הוא האיש עליו מסופר בחדשות שהתעורר לא מזמן מתרדמת של עשרים שנה??? איזה כיבוש אתה שואל?? הכיבוש של ארבע מליון פלשתינאים ושטחים גדולים של ארץ ישראל שהוכרו על ידי האומות המאוחדות כשטחים שלא שייכים למדינת ישראל על ידי צבא "הגנה" לישראל. אני לא יודע מה אורי גינת מחק או לא, ואם הוא צנזר זה מאד לא בסדר, אבל השאלה הזאת שלך "איזה כיבוש מדובר? עוד לא הבנתי" כאילו בתמימות היא דבר מגעיל וגזעני. אתה יודע טוב מאד באיזה כיבוש מדובר. הסתכל לארגנטינה ותראה מה קורה כשמליוני אנשים חסרי כל מגיעים למסקנה שאין להם שום ברירה אחרת אלא לצאת לרחובות ולעשות אנארכיה. זה מה שיקרה כאן ואם אתה ושאר חברייך ב"מחנה הלאומי" לא תכירו בעובדה שיש ציבור ענק תחת שלטוננו שחי בתנאים של כלב אז בקרוב נראה תהלוכת חמאס בתל אביב
האם מחוץ לאבר המין שלך יכול אתה להביט רחוק עמוק יותר אל ההיסטוריה של עם ישראל? על איזה כיבוש אתה מדבר? כיבוש השטחים ב67 הוא צדק היסטורי שנעשה עם העם היהודי שהיה נע ונד בגלות מאז שחר ההיסטוריה. בוא ונעשה סדר בעובדות. השטחים נכבשו עיי ישראל לאחר תוקפנות מדינות ערב הסובבות אותנו.מצא לי מקרה אחד בהיסטוריה העולמית שבה מדינה שכבשה שטח לאחר שהותקפה עיי תוקפן החזירה את השטח הנכבש. האיסלם משלם על המחדלים שלו על התוקפנות שלו והוא ימשיך לשלם בגדול כל עוד לא יכיר בזכותה של ישראל להתקיים. לא הצלחתי להבין מה הקשר בין השטחים לארגנטינה מה הקשר בין כשל כלכלי לבין בעיות טריטוריה. האם אתה עד כדי כך מטומטם? תהלוכות החמאס בתל אביב יתקיימו רק אם אתה וחבריך תמשיכו בדרך אוסלו דרך הכניעה ההשפלה עליבות ואפסות הרוח וכושר העמידה מול הטירור. איזה מן דור צמח פה. זבל של אנשים.
שיש לו שיר כזה שמדבר על...." אנחנו דור מזויין " בשביל זה משפחת רבין בכלל והנוער שלו בפרט בחר בו לזמר הלאומי של מדינת ישראל......אנחנו דור מממזזזזזזזזזייןןןןןןןןןןןןן מבחן התוצאה פ"ש. "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תיקהינה"...יונתן גפן....עמק חפר/בית יצחק, משפחת דיין זה הכל בתורשה המשפחתית וזה עובר גם למישפחת מדינת ישראל.
צריך להפנות לממשלות ישראל לדורותיהם (34 שנה, הרבה לפני הדור הזה), שלא טרחו להחיל את החוק הישראלי על השטחים הכבושים, ובזכותן (או אולי "בזכותן") הגענו למצב שהשאלה הזו נשאלת היום, ומגיעה לכדי פתיחת פורום.