הנה באה הרכבת

אופיר2003

New member
הנה באה הרכבת

אז הנה, הגעתי לתחנה הראשונה, הרכבת כבר מתחילה להתקדם לעברי, תיכף שומעים את הצפירות של הקטר. היתה לי פגישה היום עם דר' קול, למזלי כי רב, הצלחתי להצחיק אותו במשפט השני שיצא לי מהפה, אז הוא היה חביב לחלוטין לאורך כל הפגישה. קצת נתונים, קצת שאלות ו... יוצאים לדרך. נשלחתי הביתה עם מרשם לאיקקלומין (לא יכלו למצוא לזה מילה קצרה יותר?), עם הפניה לגברת הנחמדה מבנק הזרע ועם התרגשות קלה. תוך חודש מהיום, אולי אפילו קצת פחות, עושים נסיון ראשון. עכשיו אני יושבת וחושבת, איך לעזאזל מעבירים את הזמן, עד החודש הבא? איך אפשר להתרכז במשהו אחר? איך יעבור לי החודש הזה? מודה, חצי מתרגשת, חצי מבוהלת, חצי מתרגשת.(אז מה אם יש לי כאן יותר מדי חצאים). זמן תעבור כבר

מרגנית2

New member
ולמה לא תנסי טבעי קודם?

את יודעת על תופעות הלוואי של טיפול הורמונלי? קראת על זה? איקקלומין למשל יוצר הריון מרובה עוברים. שזה בעיה קשה אם העוברים לא מתפתחים יפה. ויש עוד צרות. תקלידי את המילה איקקלומין בפורום פוריות בחיפוש ותקראי קצת על יסוריהן שם.

זואי11

New member
גם אני הריתי באדיבות האיקאקלומין

לא ניסיתי טבעי קודם. ביקשתי מהרופא והוא פשוט רשם לי. תופעת לוואי של האיקאקלומין- לעיתים משפיע על עובי הרירית (רירית דקה) -אצלי זה השפיע, אם כי זה לא מנע ממני להרות. מאוד רציתי תאומים - אבל לא יצא. בדיעבד גיליתי בספר של בר שמחקרים מראים כי השימוש באיקאקלומין מגביר את הסיכוי לבנות.

אופיר2003

New member
קודם כל תודה

על ההפניה לפורום פוריות, הכנסתי לחיפוש שם ותיכף הולכת לקרוא את כל ההודעות שיעלו. לפי מה שידוע לי, לכל תרופה יש תופעות לוואי ועל ההשפעה של האיקקלומין על רירית הרחם, שמעתי גם רגע לפני. סביר להניח שגם יש קשר למינון שנותנים את האיקקלומין. זה לא שאני מזלזלת, אבל אני גם לא סובלת מעודף סבלנות לנסיונות,(כמו זואי למטה) וגם לטענת דר' קול, עודף השנים בהן דחסתי ניקוטין לתוך הגוף שלי, פגם סביר להניח ביכולת הפריון. אז אני לא בטוחה שאני מתלהבת נורא לקחת תרופות, אבל מצד שני, אני במכוון הלכתי לרופא שמתמחה בתחום. אם אני לא אבטח בו, אז במי אני אמורה לבטוח?? בכל מקרה תודה על ההפניה למקורות מידע נוספים של כאלו שיכולות להעיד מנסיונן האישי.

שרוני ב

New member
כמה דברים

1. גם לי דחפו איקאקלומין מיד על ההתחלה בלי שום סיבה ניראת לעין ( הכל היה על הניר תקין לחלוטין ) וגם אני לא התנגדתי. - לאיקאקלומין היה עלי אפס תופעות לוואי , פשוט כלום. גם לא היתה שום השפעה על רירית הרחם. - אם יש השפעה על רירית הרחם רואים זאת תוך חודש חודשיים ומטפלים בזה. - בניגוד לזריקות למינהן ( מונוגון וגונל ) איקאקלומין מגדיל את הסיכוי תאומים באחוזים מאוד נמוכים , לכן החשש לא כל כך גדול. - מצד שני גם לא ניכנסתי להריון מאיקאקלומין ( נאלצתי להזריק חודש אחד ) אז זה לא שאני חסידה גדולה של הורמונים , אבל איקאקלומין זה לא אסון גדול ואם הרופא חושב שצריך......... 2. אזהרה לגבי פורום פוריות ( ובבקשה לא להתנפל זו דעתי וזה מה שקרה לי ולעוד מישהי שאני מכירה פה בפורום ) - יש שם המוני סיפורים רעים וטרגים שמעוותים את הפרופורציות של המציאות. מקריאה שם לאורך זמן מקבלים רושם שכל העולם סובל מעקרות, צריך אין סוף הפריות מורכבות ועובר אין סוף הפלות ןהריונות כימים. כל הסיפורים שם הביאו אותי לאין סוף חרדות בתחילת ההריון, לכן המלצתי היא להדיר את רגלייך משם ( אלא אם חס וחלילה באמת יהיו בעיות אמתיות ואז יש שם מידע אמיתי וטוב ) בהצלחה

avivit18

New member
באשר לפורום פוריות -

דעתי כדעתך. כשנכנסתי לשם, בפעם הראשונה, בכדי לקבל מידע ולהתייעץ איתן, לאור נסיונן - התשובות שקיבלתי הביאו אותי לחשוב, לרגע, כעקרה חסרת תקנה ובעלת בעיה שאינה מאפשרת, כמעט, כניסה להריון. הן אפילו כיוונו אותי (במסרים) להתעניין בתרומת ביצית. לשמחתי, לא נתתי לרואות השחורות להשפיע עלי ומיהרתי לקבל עזרה מקצועית. והנה, הפלא ופלא - התעברתי כבר בהזרעה הראשונה. זה שההריון לא תקין - זה כבר סיפור אחר.. הפורום יכול להואיל - בתנאי שלוקחים את הנאמר בערבון מוגבל - וללא הסקת מסקנות אישיות, שכן מקרה א' לא בהכרח מעיד על מקרה ב'...

שרוני ב

New member
רק שלא לכל אחת

יש את היכולת לעשות את ההפרדה הזו ולא להיות מושפעת. למרות מה שאת אומרת זה מאוד לוגי וזה היה ברור לי, רגשית הפורום הזה וסיפוריו הצליחו להלחיץ אותי ולקח לי לא מעט זמן לצאת מזה. אש זה עניין אישי אבל מי שיודעת שיש לה נטיה "לאמץ לעצמה" צרות, שתמנע מפורום פוריות

אופיר2003

New member
אז ככה

נכנסתי, ראיתי, קראתי, הלכתי. בלי שום קשר לאופיין של המשתתפות שם, ממש לא חושבת שזה הוגן מבחינתי מביקור חפוז שכזה להסיק משהו על מישהו, חושבת שלי אישית לא בריא בשלב זה להסתובב שם. רגע לפני הנסיון הראשון, לא חושבת שאני צריכה להכניס לעצמי לראש, מחשבות על כל מה שיכול להשתבש, כל הטיפולים שיש לעבור במידה וזה לא מצליח. למה להכניס לעצמי כבר מעכשיו חרדות ופסימיות? אז קראתי מספר תגובות רלבנטיות לנושא האקקלומין, בגדול הסיפור חזר על עצמו לגבי ההשפעה על רירית הרחם, דבר שידעתי גם רגע לפני. בוחרת לבטוח ברופא שבחרתי. בוחרת להאמין שהוא יודע קצת יותר טוב ממני. לא מזלזלת בנסיונה של אף אחת. אבל אם כבר מעכשיו, אני אפקפק בו, אז צפוי לי עתיד בעייתי בקטע הזה. ובסך הכל, גם אליו הגעתי מהמלצות פה וגם כאלה שקראתי בשאר הפורומים הרלבנטיים. עכשיו חוזרת לנקודת המוצא. סופרת את הימים, עד לנסיון הראשון.

avivit18

New member
אם את מחפשת מידע רפואי

כללי - לגבי מונחים ותרופות - שווה לך לבקר באתר הבא

שרוני ב

New member
רק הבהרה קטנה

חלילה לי לומר משהו רע על הבנות בפורום פוריות , או על אופיין או על כוונותיהן. להיפך אני חושבת שיש שם בנות אמיצות מאוד שעוברות יסורים לא קלים ומפרגנות מאוד זו לזו. הבעיה היא לא באופיין של המשתתפות אלא בעצם העניין שהוא קשה בעייתי ומלחיץ, ואין צורך להיכנס אליו סתם בלי סיבה.

dafi1

New member
../images/Emo45.gif גם לי פורום פוריות עשה רע מאד

למרות שיש בו מידע שלא יסולא בפז. יחד עם זאת, כדאי מאד לזכור כל הזמן להתמקד רק במה שאת מחפשת ולא לנדוד לכל מיני סיפורים נדירים וטרגיים. ואופיר -
, אני מאחלת לך שזה יגיע מהר מכפי שאת חושבת.

avivit18

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה ../images/Emo45.gif

תנשמי עמוק.. הרגיעי את הגוף.. (חשוב מאד) ותשתדלי לעסוק בדברים אחרים.. זה יגיע מהר יותר ממה שאת חושבת - ומי יודע - אולי מצפה לך מזל של מתחילות ?!
....

טוט

New member
בהצלחה רבה!../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

ובקשר לאיקוקלומין, כמו שכבר נאמר לך, את לא צריכה להיות מוטרדת מזה. זו תרופה שנחשבת קלה ל"חיזוק הביוץ".

אופיר2003

New member
כמעט כבר

העפתי את עצמי מפה לישון, אבל רגע לפני רציתי להגיד, שלמרות מה שכתבתי על פורום פוריות ועל לסמוך על הרופא שלי, חייבת להגיד שההסתובבות כאן בימים האחרונים, התגובות שלכן, עוזרות לי מאוד. גם להבין, גם לא להרגיש לבד בתוך הסיפור הזה. אז תודה לכן. לכולכן. לילה טוב.

למעלה