הנה אני בא........

מצב
הנושא נעול.

oliveron

New member
הנה אני בא........../images/Emo6.gif

הנה אני בא........

עכשיו במה חמאסטן על הבמה! החמאס כבר כאן זאת עובדה ילדנו יגדלו בחרדה שמאלמרט יוותר על הגדה נתניהו יעשה ת'עבודה נייט! מה נייט איווט? כל הבנות רוצות מביבי קינג אותו דבר שיתקע בכל הכוח לחמאס את הסיגר אז תנו לי את הקול לפני שיהיה כאן מאוחר מנהיג עם ### ארוך לעם עם זכרון קצר! ישראל אני מגיעעעעעע באתי להזיע עדיין לא איבדתי ת'תיקוה שרה זה בצחוק אני נשבעעעעע __________________________________________________ לא באתי פה לשמוח ולרקוד באתי הנה כדי להגיד - לא עוד! מובטלים ברחובות מוזנחים קשישים מחטטים בפחים מוכנים למנהיג מזרחי!?! עוד לא!! שימו לב לחלי שיושבת על המחט הביץ' היא רק אחת מתוך נבחרת מנצחת שבוזי' בסביבה האווירה רותחת אז קדימה אהוד אולמרט כנס לי לתוך ה.... משרד ותציע לי תיק לא משנה מה שר אוצר שר פנים שיער שפם אולמרט עזור ליייייייייי ישראל עם 1000$ כן 1000$ וואד הנדרד דולר אז בואו ונרים פה תתיקרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישראל הוא חי בסרט אני מתפטרת אייל קיצ'ס קח אותי בחזרה _______________________________________ בלה בלה בלה בלה אייי בלה לא חשוב מה אגיד אהיה ראש ממשלה כן עכשיו אני כי ההוא נרדם ןאיתו לתוך הקומה נכנסו כולם המשרד שלי הוא רק דקה מהדסה תראו איך התפקיד הזה תפור עלי בקלאסה אבריבדי אין דה האוס סיי איי ייייה אני ווינר כל אחד את זה רואה איי גם שמעון מצטרף כי הוא רוצה איי אל תדאגו זה לא יקרה אייי הוא מקסימום יכין לי תקפה אייי אז תתחילו לדבר אלי יפה אייי ב29 אני על הכיסא אייי אלללא יוזטור מה עכשיו אני עושה איי???? אז איייי __________________________________ ישראל תודה לאריק לירושליים כבר קניתי עניבה להשבעה ישראל קחו 1000$ רק לא את שמאלמרט תודה לאריק לא אבדה עוד התקווה ישראל העם בקומההההה

מצב
הנושא נעול.
למעלה