הנהלת פורום יחד מתעלה מעל עצמה

Haemek

New member
הנהלת פורום יחד מתעלה מעל עצמה

שמאלן יכול לפרסם שם מה שהוא רוצה, איש לא יגע בו כי הו מאנ"ש וכנראה שיש לו צטלה מהמפלגה, מבחיל מה שקורה שם, הרי ציטוט וההנהל שקטה: "את שפכי הצואה של נציגם היודו-נאצי קצר השכל!" כותב שמאלן ואיש לא מוחק "או, לחילופין, "התבטאויותיו" הנאציות נראות להם בסדר גמור." כותב השמאלן והמנהל בדיוק עסוק במשהו אחר. הבוז להנהלת פורום יחד, המרשה לאנ"ש לעשות מה שבראש שלהם. הנה זה כאן בפורום יחד

Haemek

New member
ועוד פנינים שהנהלת פורום יחד מאפשרת

לאנשי שלומה, לאלה שיש להם פתקה מההנהל שהם בסדר: כותב שם אחד מאנ"ש: "הקרציות הפשיסטיות". מעליב? אז מה, שלא יבואו.

מטרניך

New member
אין שינוי במצב העגום בפורום יח"ד

קללות וביזוי השואה משמשים שם בערבוביה. הינה דוגמא טרייה מפי 'קול הקרמלין' המשליט טרור בפורום הזה: >>>>>>>>>>> עינים להם ולא יראו מתחת לאפםו טלמון סילבר ו 13:33 | 26/12/04 את שפכי הצואה של נציגם היודו-נאצי קצר השכל! "התבטאויותיו" אינן נכללות ב"סטטיסטיקות" של נציגי הימין הקיצוני ושותפיהם "הנייטרליים" החסודים. הם "אינם רואים" את "התבטאויותיו" או, לחילופין, "התבטאויותיו" הנאציות נראות להם בסדר גמור. אפילו לא הערה אחת קטנטונת רק מרגיז אותם שקוראים לו נאצי (מה שהוא). מסכן, העליבו אותו. <<<<<<<<<<<<< ואין שם הנהלה. מתי נזכה סוף סוף להתערבות המובטחת של הנהלת הפורומים?

מטרניך

New member
זה מצב שנמשך כבר חודשים.

כמה זמן יעבור עד שהנהלת הפורומים תתערב? הפורום הזה הפך למאורה מגעילה.

אנגרן

New member
אין ממש צורך בפורום הזה

אין שם אף גולש שדעותיו חופפות לדעות יחד. רוב הגולשים שם שייכים לגושלום, תעיוש, שלום עכשיו, שמאלה...(החמאס).

Haemek

New member
התחסדות!

לי מנעו גישה מפורום יחד על שטות וכל טענותי הושבו ריקם. אפילו כתבו ש: "לטענה כי חברי הפורום נאצים, או מייצגים את דעותיהם - זה עבר מבחינה זו כל גבול" וזאת הסיבה שסותמים לי את הפה. אבל אם זה איש מאנשין שלומם, אז אצלהם "בודקים את העיניין". התשובה שהנושא בטיפול הינו התחסדות רדודה, כשהנהלת הפורומים מרשה למנהלי פורום יחד לנהל את הפורום כחנות מכולת ששיכת לאבא שלהם, ומרשה לאנ"ש לעשות כטוב בעיניהם, כאילו הם לא צריכים לתת דין וחשבון לאיש, אך איש שאינו מיצג את דעתם, ממש קל להם לחסום את דעותיו כי "זה עבר מבחינה זו כל גבול". אני דורש מהנהלת הפורומים לגרום להנהלת יחד להסיר את חסימתי. לא שאני ממש רוצה כבר לכתוב שם, אבל מישהו צריך לשים את הילד ש"מנהל" את פורום יחד במקום הראוי לו.

Haemek

New member
ועוד מה שהנהלת פורום יחד מרשה

"הסבר לטפשים במיוחד" "גם אם הם רק מתחזים לאידיוטים" הכותב הוא אכן שמאלן וכנראה "חכם" במיוחד. והנהלת יחד מתעלמת מהחוק הבסיסי בתרבות הפורומים: אין לכנות איש מבאי הפורום בכינויים מעליבים. מתעלמת כמובן אם האיש הוא מאנ"ש. לו הוא לא היה שמאלן, מיד היו מזכירים לו את החוק הבסיסי ובכבוד רב חוסמים אותו על השמעת דברי בלע! בוז! צביעות! מפא"יניקיות!

מטרניך

New member
אין ספק שגם הנהלת הפורומים נושאת

באחריות להידרדרות פורום יח"ד כי היא לא התערבה כנדרש לפני כמה חודשים ולא סילקה את ה'מנהלים' שדרדרו את הפורום הזה. להיפך, הנהלת הפורומים נתנה להם גיבוי במדיניות סתימת הפיות שלהם כלפי הלא-שמאלנים בפורום והצדיקה אותה בכל מיני תרוצים שקופים ופורמליים. היום עד כמה שידוע לי אין שם מנהלים - אבל כל החסימות שלהם נשארו. ו'קול הקרמלין' יחיד עם תמהוני אחד בשם 'אבי יעקוב' ועוד כמה מופרעים הפכו את הפורום הזה לפורום החמאס בעברית כולל הסתה פרועה נגד אישים ישראליים היוצרת רקע לרצח פוליטי.

Haemek

New member
הנהלת פורום יחד כנראה בפגרה

הנה צרור פנינים נוסף שהנהלת פורום יחד הצבועה מתירה לשמאלנים לאמר בפורום שבבעלות "תפוז", חופשי חופשי: "הבנזונה קצר השכל מציג לך לראווה..." "הנה הוא חושף שוב את ערוותך..." "הבנזונה המטונף הזה..." "אבל סגנון דיבורו של קצר השכל" "צבוענו דן חזן, אשר יקפוץ מייד ויתייצב לצידו של קצר-השכל הפשיסטיקן הצ'אדי" איפה? כאן! אוסף פנינים, מילא מנהל פורום יחד הוא ילד לא הכי חכם, אבל איפה הנהלת הפורומים? לא איכפת לכם מה קורה אצלכם בחצר האחורית? אני רוצה לציין שפרסמתי קישור לשרשור זה גם בפורומים אחרים, למען יבואו גולשים ויראו מה הולך בפורום תפוז, שיהנו גם.

מטרניך

New member
שמעתי שאין להם הנהלה כי מפלגת

יח"ד נמצאת בפשיטת רגל והם מקצצים בכל הכיוונים (חוץ במה שנוגע לבוסים - חבורת ביילין).

מטרניך

New member
../images/Emo45.gif מוטב מאוחר מאשר אף פעם

צריך היה לסגור את המאורה הזאת שעליה השתלטו שונאי ישראל ותומכי הטרור כבר לפני זמן רב.

Haemek

New member
צריך פשוט לנקות את המופרעים

ולתת לנורמליים להמשיך, הפורום זקוק למנהל מבוגר ונורמלי ולא לילד שמאלני זב חוטם. מילא.

The Bugi

New member
ברוך השם! כל הכבוד לכם תפוז!../images/Emo45.gif

הפורום הזה הוא בושה... לדעתי תסגרו אותו לאלתר! יש את הפורום הרישמי שלהם באתר יחד. על תשימו את הזוהמה האנטישמית הזאת באתרכם!

למעלה