הנדסת חשמל :)

הנדסת חשמל :)

היי, ככל הנראה אני אתחיל ללמוד הנדסת חשמל באוקטובר הקרוב. אז סתם אני סקרנית לדעת מה סדר הגודל של סטודנטים יש בהנדסת חשמל (נגיד שמחילים באוקטובר שנה ראשונה)? לפי שנים שעברו.. ויש שם בנות? נגיד בטכניון רשמו שיש 25% בנות, השאלה אם בבן גוריון יש יותר או פחות.. :) (אני בת) ואם אתם יודעים, המחלקה להנדסת חשמל בבן גוריון נחשבת טובה (יחיסת לאוניברסיטאות אחרות בארץ)? כי הסכם יחסית נמוך לאחרות.. תודה, שלי.

הנדסת חשמל!

סתם, לא מצאתי כותרת טובה יותר בעקבות הכותרת שלך
לפני שנתיים התחילו בערך 250 סטודנטים. בשנה שעברה המספר גדל למשהו כמו 270 ולפי מה שהבנתי השנה נשאר פחות או יותר באזור הזה. כמה בנות יש? זה מאוד תלוי בשנתון אבל 25% בנות נשמע לי מוגזם. הנדסת חשמל זאת מחלקה גברית. תתכונני נפשית

elidr1

New member
5-8 אחוז

יותר לכיוון של ה- 5 אחוז(אני מדבר על השנתון האחרון). לגבי הלימודים- הלימודים קשים מאוד, אך זה הרבה תלוי בגישה שלך. יש כאלו שמתמרמרים ומבזבזים על זה יותר מדי זמן ויש כאלה שמפנימים זאת ולומדים גם להנות. מי יותר טוב? שאלה קשה, רוב הלומדים במחלקה חושבים שהדשא של השכן יותר טוב. אם תדברי עם סטודנטים להנדסת חשמל באת"א או בטכניון, הם יגידו לך את אותו הדבר. בהצלחה!

אז זה יוצא בערך 15 בנות.. מתוך 250?

יש אפשרות להתחיל ללמוד הנדסת חשמל בסמסטר חורף ויש גם באביב? או רק בחורף? אם זה גם חורף וגם אביב, אז כמה זה מתחלק בכמות האנשים שמתקבלים (150, 100), או יותר לכיוון חצי חצי ממש? ותודה רבה!

elidr1

New member
לגבי כמות הבנות

מבירור קצר, נאמר לי שיש 17 בנות במחזור שלנו.

למעלה