הכוונה לקרנות נאמנות !הנדל"ן יש לו מה לתת בשנה הבאה ???
או שזהו לשנת 2006 ו- ב 2007 יש משהו חיובי או שזהו ?
למה אתה מסתפק בשאלה על הנדל"ן ?הכוונה לקרנות נאמנות !
קרן נאמנות
את הדיבורים על ענף הנדלןהנדל"ן יש לו מה לתת בשנה הבאה ???
או שזהו לשנת 2006 ו- ב 2007 יש משהו חיובי או שזהו ?
אסים ממש זינקה היום מה?את הדיבורים על ענף הנדלן
שמיצה את עצמו אני זוכר גם משנה הבאה ואתה רואה כמה המדד עלה השנה.כמו בכל ענף גם בענף הנדלן יש סיבות לירידה ולעליה.מה שטוב בענף הזה שאם במדינה מסויימת נהיה לא רווחי במיוחד להשקיע אז במדינה אחרת כן.אלא שגם אותו מקום עדיין יש כמה אפשרויות השקעה.כמו לקנות מבנה או מגרש להשכרה או מושכר כבר או לקנות קרקע ולבנות עליה וכו`.אני מאמין שהדיבורים האחרונים רק נועדו להמשיך מימוש בסקטור נדלן כדי להכנס עליו במכירים זולים יותר לקראת שנה הבאה. בהצלחה!
פשש רואים שאתה חדש בתחום ידידי היקראסים ממש זינקה היום מה?
וגם היום היא מפציצהפשש רואים שאתה חדש בתחום ידידי היקר
אתה מכיר מניה מסקטור נדלן שזינקה אתמול?כמה שכן עלו לא זינקו היו חברות שהוציאו הודעה משמעותית או כאלו שישנם סחירות מאוד נמוכה ואכן הם לא מושפעים מספיק מכלל המימוש. ולמה היה אתמול מימוש בסקטור תשובה לכך אתה יכול לקבל בכתבה יומית על המסחר אתמול ואני ממליץ על גלובס.ויש שם גם כתבה נפרדת בנושא. ואם אתה כבר מדבר על אסים אז היא כן זינקה אתמול! אופס אתה בטח חושב שהשתגעתי מרוב תקווה שהיא תזנק וירידות אני רואה כעליות אז אני אסביר לך שלא. למי שהיו עניים על ראשו היה יכול לראות שהירידה במניה בתחילת המסחר שזה מעל6-7אחוז היתה פניקה בלבד.באותה רגע עוד לא הספיקו להגיע ביקושים ומרוב לחץ המניה צוללה מהר בל שום סיבה מוצדקת על כך.אני אגיד לך שגם עלי עברה דאגה אך במקום לדאוג דבר ראשון התקשתי לחברה לנסות ולהבין אם משהו קרה ולא קבלתי שום מידע שצריך לחשוש ממנה.נכון גם אם היה משהו בטח לא היו אומרים לי אך אני תמיד מנסה להבין משהו בין השורות. חשבתי עוד כמה דקות והחלטתי להכנס לסיבוב יומי.מכיון שאני מושקע קבוע באסים בסכום לא מבוטל לא היה לי הרבה כסף פנוי על מצאתי והשקעתי כ25Kבירידה ממוצעת כ5.8% אחרי כשעה הירידה היתה רק כשתי אחוזים ואחרי כחצי שעה המניה היתה כבר קצת ירוקה.אני מימשתי בממוצע פלוס1.3% אז מה אתה אומר אסים זינקה אתמול או לא. ע``י מהלך שעשיתי תיקנתי חלק מהירידה במניה בתיק אסים שלי. הירידה של3%פלוס בסגירה היא נורמלית בשביל אסים ביום מימושים כזה בסקטור נדלני. בהצלחה! ואגב אף אחד כאן לא הבטיח שאסים תזנק אתמול.כולם יודעים למי ניתנה נבואה בדור הזה. ביי ידידי.
כן.. בורסה זה לא קזינווגם היום היא מפציצה
עדיין כולם בפאניקה, מה? ראיתי יפה מאוד שתוך יומית היה אפשר לעשות כסף. אבל אתה יודע מה? זה קרוב מאוד להימור. אני יכול לעשות לך מיליונים ביום על מניה מדשדשת אם אני אהמר נכון, אבל מה הסיכוי שזה יקרה? ואתה יודע מה - גם כשאסים תרד ל-50 אחוז מהשווי שלה, אתה עדיין תדבר על זה שהשוק חלש\המשקיעים טיפשים\יש ידיים חלשות\אתה לא מבין מי משחרר סחורה\המוסדיים רוצים למכור ולכן המחיר יורד\המוסדיים רוצים לקנות ולכן הם מורידים את המחיר וכל מיני כאלה.
דווקא בדיוק קזינוכן.. בורסה זה לא קזינו
למרות הרבה שמנסים לטפטף כל הזמן שזה קזינו חברה אל תעבדו עם מזל זה לא עובד .... אם אתם מאמינים בחברה וחושבים שיש לה עתיד אז ....
קזינודווקא בדיוק קזינו
מי שעובד בשיטות של קזינו מפסיד כמו שמפסידים בקזינו
נו,אתה יוצר קשר עם הרשות לני"ע-אסיםפשש רואים שאתה חדש בתחום ידידי היקר
אתה מכיר מניה מסקטור נדלן שזינקה אתמול?כמה שכן עלו לא זינקו היו חברות שהוציאו הודעה משמעותית או כאלו שישנם סחירות מאוד נמוכה ואכן הם לא מושפעים מספיק מכלל המימוש. ולמה היה אתמול מימוש בסקטור תשובה לכך אתה יכול לקבל בכתבה יומית על המסחר אתמול ואני ממליץ על גלובס.ויש שם גם כתבה נפרדת בנושא. ואם אתה כבר מדבר על אסים אז היא כן זינקה אתמול! אופס אתה בטח חושב שהשתגעתי מרוב תקווה שהיא תזנק וירידות אני רואה כעליות אז אני אסביר לך שלא. למי שהיו עניים על ראשו היה יכול לראות שהירידה במניה בתחילת המסחר שזה מעל6-7אחוז היתה פניקה בלבד.באותה רגע עוד לא הספיקו להגיע ביקושים ומרוב לחץ המניה צוללה מהר בל שום סיבה מוצדקת על כך.אני אגיד לך שגם עלי עברה דאגה אך במקום לדאוג דבר ראשון התקשתי לחברה לנסות ולהבין אם משהו קרה ולא קבלתי שום מידע שצריך לחשוש ממנה.נכון גם אם היה משהו בטח לא היו אומרים לי אך אני תמיד מנסה להבין משהו בין השורות. חשבתי עוד כמה דקות והחלטתי להכנס לסיבוב יומי.מכיון שאני מושקע קבוע באסים בסכום לא מבוטל לא היה לי הרבה כסף פנוי על מצאתי והשקעתי כ25Kבירידה ממוצעת כ5.8% אחרי כשעה הירידה היתה רק כשתי אחוזים ואחרי כחצי שעה המניה היתה כבר קצת ירוקה.אני מימשתי בממוצע פלוס1.3% אז מה אתה אומר אסים זינקה אתמול או לא. ע``י מהלך שעשיתי תיקנתי חלק מהירידה במניה בתיק אסים שלי. הירידה של3%פלוס בסגירה היא נורמלית בשביל אסים ביום מימושים כזה בסקטור נדלני. בהצלחה! ואגב אף אחד כאן לא הבטיח שאסים תזנק אתמול.כולם יודעים למי ניתנה נבואה בדור הזה. ביי ידידי.
מתי יהיה סוף מגמת המימושים ?את הדיבורים על ענף הנדלן
שמיצה את עצמו אני זוכר גם משנה הבאה ואתה רואה כמה המדד עלה השנה.כמו בכל ענף גם בענף הנדלן יש סיבות לירידה ולעליה.מה שטוב בענף הזה שאם במדינה מסויימת נהיה לא רווחי במיוחד להשקיע אז במדינה אחרת כן.אלא שגם אותו מקום עדיין יש כמה אפשרויות השקעה.כמו לקנות מבנה או מגרש להשכרה או מושכר כבר או לקנות קרקע ולבנות עליה וכו`.אני מאמין שהדיבורים האחרונים רק נועדו להמשיך מימוש בסקטור נדלן כדי להכנס עליו במכירים זולים יותר לקראת שנה הבאה. בהצלחה!
שאל את הנביא מוחמדמתי יהיה סוף מגמת המימושים ?
אנו רואים מימושים מידי יום במניות הנדך"ן
להכי חכם שישאת הדיבורים על ענף הנדלן
אסים עושה לי פחד גבהיםלהכי חכם שיש
אני גם מושקע באסים ואני חושב שהיא מניה מאוד מסוכנת ולכן אני משקיע בה אולי 3% מהוני... אבל אתה - אתה משקיע את כל הונך במניה אחת ?! - לקחת סיכון אדיר...אני מקוה בשבילך שלא תפסיד את המכנסיים... אבל למה שלא תשקיע במניות טובות אחרות כמו המלט , טאו , ברן , בגיר , אלרון , גזית גלוב , קרדן , בסר אירופה... למה נדבקת לאסים עם כל הכסף אני לא מבין...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.