הן אוהבות לריב - האומנם???

הן אוהבות לריב - האומנם???../images/Emo5.gif

כן. אתן אוהבות את זה. אתן אוהבות את הדם. העיניים הבוערות מכעס. את השקט המתוח. כן, בנות, תודו בזה... אתן... אוהבות... ל ר י ב !!!
למה? מאיפה האלימות הנסתרת הזאת? אתן כ"כ ענוגות ועדינות ויפות וחמודות עד ש...הר הגעש מתפוצף ועל מה? על זה שלא טילפנתי אתמול שחזרתי הבייתה? על זה? בגלל זה אתן צריכות לריב איתי? למה? אני בן 25 ואין לי כח למשחקים של כיתה א´... לא יעזור, היא חיפשה לריב. אנחנו לא ממש רבנו, אבל האווירה די עכורה עכשיו. משחק המינים: מי יתקשר להתנצל... בשעה 11:20 דיברנו עכשיו 17:20 ועדיין - דממת אלחוט...רות, סוף. לא צריך לריב. בואי נדבר. לא לצעוק... אז מה אם את מקוראית (סתם...)... אני אוהב אותך. זה הכל אוהב אותך.

it was not me

New member
../images/Emo23.gifהן אוהבות להתפייס...

לדעת שאכפת לך, שאתה אוהב, באמת אוהב. שבור את הדממה... זה לא שווה את המשחק.

rasta girl

New member
היה כ"כ קשה

להרים טלפון שתי שניות להודיע? הודעה אפילו? היא בכל זאת דואגת, אז למה לעשות דווקא, ביקשה ממך להתקשר אז למה לא...

sunset*

New member
ושוב.....

לא יודעת מי זה אתן, ושוב מגיעים לנושא ההכללות.. אני הכי שונאת... צעקות. ברגע שמרימים קול...אני נאטמת. לא מסוגלת. לריב? בשביח לריב צריך שניים בד"כ... בשביל מה לריב? בשביל לשחרר אגרסיות? בשביל MAKE UP SEX? יש מקומות אחרים לשחרר אגרסיות, ויש סקס הרבה יותר מדהים מMAKE UP SEX. השאלה... ממה הכל נבע? מה היתה הבעיה? אולי היא מבקשת תשומת לב, ואולי היא מרגישה שאתה מתייחס אליה כמובן מאליו... ואולי דאגה לך... ואולי...אולי תשאל אותה... מה קרה שהגיבה ככה.. ותקשיב לה... תן לה להוציא הכל ותהיה שם איתה, בשבילה. ומשחקים... מי יתקשר למי? לא חבל לבזבז את הזמן....? משחקי "כבוד" , לא כבוד ולא הערכה... משחקי גאווה. חטא ההיבריס. כשאוהבים באמת אין משחקים... בעצם רק משחק אחד...משחק מקדים.... אז יאללה. תתקשר אליה, תדבר איתה. אני בטוחה ששניכם לא מרגישים טוב עם העניין... ולחכות סתם..לראות מי יעשה את המצעד הראשון... הרי אמרת- שאתה לא אוהב משחקים....

MitzPetelGirl

New member
אוי זה ברור../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

כי ביום שלישי פשוט בא לנו
אבל בעצם...

lynoy

New member
אנחנו לא רעות

זה לא שאנחנו אוהבות לריב אנחנו פשוט רוצות מכם יחס,שתדעו שאנחנו קיימות שתחשבו עלינו כמו שאנו חושבות עליכם, מספיק כאבנו,מספיק שוברים אותנו, מספיק בחורים דופקים וזורקים, אז אם אתם יום אחד לא מתקשרים אנחנו מתכנסות במעין פחד שאתם כבר לא מעונינים, אנחנו פוחדות שוב להישבר כי מספיק עברנו, אנא תבין זה לא שאנחנו רעות,זה רק בגלל שאנחנו לא רוצות לכאוב.. אני אגלה לך סוד קטן, היום בחורים לא רוצים להתחייב מהר, אתם כאילו פוחדים שאנחנו רוצות להכניס אותכם לכלא...אנחנו רק רוצות חום ושמישהו יאהב אותנו, אני מבינה אותה, היא כעסה עליך רק בגלל שאיכפת לה ממך,אתה צריך לשמוח שיש מישהי שחושבת עליך ורוצה אותך, אתה בר מזל, תנסה להבין את זה....תתקשר אליה אפילו רק פעם ביום כדי לומר לה בוקר טוב או לילה טוב ואין לך מושג כמה מאושרת היא תיהיה...

akh

New member
למה לריב?

למה לריב? אנחנו ממש לא אוהבות את זה אבל אין אמונה בגבר עד הקבר ואתם כ"כ לא איכפתיים ורגישים לזוגיות כמונו.... אז אולי תתבגרו כבר!!!!!!!!!!!!!!

למעלה