המתמודדים כותבים לכם

לנעמה כותבת הבלוג !!!! תגובה

כתבתי לך בבלוג ומחקת את התגובה שלי, כי היא אולי לא היתה לרוחך אכתוב אותה שוב. הפעם מכאן. ראשית לא אני הייתי הטראבל מייקרית בצ'אט, את מתבלבלת ביני לבין מישהי אחרת. אני יודעת שאת חברה ומכירה את צ'יפ חטיב באופן אישי(והכתיבה המעודנת שלך נגדי יוצאת היישר מפיה של צ'יפ) אני בטוחה שאילו היית שואלת את שאר החברים שאינם מודחים תקבלי דעה אחרת לחלוטין. שפיטה היא נוראית כשלא מכירם את האדם. כואב לי על צ'יפ ועל ההדחה וצר לי עליה. וגם על כל אלו שיעופו בהמשך. גם אני ודאי אתעופף לי באחת התכניות בקרוב(וגם עלי צר לי מראש). הכל כי אנחנו חייבים. אילו לא היינו צריכים להדיח זה היה אחרת. אבל זו התכנית וזה העניין וצריך להדיח. אילו היית מכירה אותי ולא טורחת לשפוט, ואם היית רואה אולי את כל החומר המצולם ולא רק את הפסיקים הערוכים אולי היית יודעת, שלא רציתי להדיח אותה והלכתי עם הקבוצה בלת ברירה. כל הקבוצה רצתה להדיח את צ'יפ מאחר והיא היתה קשה , ולא חברותית... בלשון המעטה. הלוואי ולא היינו צריכים להדיח. מירב קיבלה חסינות, ואני, שידעתי שאם לא אצביע לצ'יפ, אחזור למחנה... עם אותה אחת שהצבעתי נגדה אך בלי צ'יפ. כי כולם ממילא החליטו. אני לא מנסה להצטדק.. רק תנסי את לא לשפוט. זה מבאס גם אותנו נורא כל הקטע של ההדחות.. כולנו נודח בסוף. אולי כדאי להבין שזו לא סדרת דרמה , ואין כאן טובים ורעים.. יש תכנית עם הדחות והיא תכנית זהה לתכנית האמריקאית. ומה לעשות... כולם צריכים להדיח. לפעמים עדיף להיות חלק מקבוצה בכדי להשאר חלק מהקבוצה. ואני את צ'יפ הכרתי בדיוק שבוע וחצי.. ונאלצתי לבחור ללכת עם הקבוצה ולנסות להמשיך להגשים את החלום שלי. לרזות בגדול. מאחר ואת לא מכירה אותי , בטח ובטח לא לפי הפרק הראשון מעניין מאין השגת את הרעיון שאני התחמנית( ברור - צ'יפ) אבל שיהיה.. חוסר הנאמנות שלך לכתיבה חופשית והדעה המשוחדת שלך לא תורמת . אני מאחלת הצלחה לכל הבנים והבנות כאחד. ושוב מקווה שתבינו שאילו זה היה תלוי בנו לא היינו מדיחים ושורה נוספת אחרונה.. אם תרצי תאמיני ואם תרצי לא... אני היחידה!!! שלא רצתה להדיח את צ'יפ. היחידה. אבל בסוף היא כעסה עליי כי כביכול יום לפני כן אמרו לה שמצביעים נגד מירב. להזכירכם מירב קיבלה חסינות. אוהבת את כולם באמת ובתמים. ומקווה שתתמכו כל עוד תוכלו. נשיקות לכל הבנים והבנות. הלוואי וזה היה אחרת הלוואי טלי דרור

וואיייייייייייייייייייייייייייייייי

הייתי עכשיו בטעם העירררר וואי איזה ניחוחות.. לא אכלתי כלום, כל העולם הסתכל עלי.. חחח פאדיחות, גם אם הייתי רוצה לגנוב איזה ביס קטן לא הייתה לי אפשרות, אבל האמת שהיה לי מזה כיף להסתובב עם הבקבוק מים ולחייך לכל אחד ואחת שתפחו על השכם... הגעתי הביתה אכלתי סלט גדול ואני אפילו לא מצטערת שפסחתי על מטעמי טעם העיר.... טוב, שלוק של מים אחרון ואז צום, כי מחר אני נשקלת... לילה טוב לכולםםםםםםםם מואההה שלכם, מירב

אשת חיל מי ימצא..

קודם כול תודה באמת לאשתי שאספה אומץ ואמרה לי שאם לא אפסיק להתעלל בעצמי היא תקום ותלך .תחשבו שלולא היה אכפת לה לאיזה מצב גרוע זה היה מגיע. שנה הבאה כבר המשקל היה מגיע ל180 קילו.לפעמים אדם מיואש עושה דברים קיצונים ולא מתוך רוע אלא מתוך אהבה .היא לא ויתרה ונלחמה בי כבר עשור שנים שאני כבר אתחיל דיאטה .היא לא מקבלת את המושג שמן ויפה זה לא מופיע אפילו בלקסיקון אצלה .ראינו ביחד באיזה לילה את התוכנית האמריקאית יורדים בגדול והיה קטע בעונה השניה שד"ר ג'יף ירד במדרגות בביתו שרגליו ממש נפוחות והוא היה נראה חולה ממש והוא שקל 7 קילו יותר ממני המבט שהיא הסתכלה עלי היה כול כך חודר ומפחיד שבאמת היה לי יבש בגרון.12 שנים לא הקשבתי לה ולא לאף אחד אפילו לא לרופאת משפחה שבאתי בגלל צינון והיא דברה איתי על ניתוח לקיצור כיבה.לפעמים צריך לקבל ניעור בחיים ולהיתעורר ולקוות שזה לא מאוחר מידיי....פתאום החיים כן יפים וכול אחד מקבל הזדמנות שניה .כשהיא באה לישראל היא היתה ציפור פצועה שעברה חיים לא קלים בתאילנד ואני זה שאסף אותה בידיים פתוחות ולב אוהב.עברנו תקופה לא קלה הקמנו משפחה ויש לנו ילד מקסים ביחד יש לי הרבה לפצות אותם על תקופה ארוכה שלא אהבתי את עצמי והשלמתי עם גורלי כאדם שמן.באמת הסתתרתי מאחורי השומן זה היה הכי קל ונוח. והיום אחרי כמה שבועות בדיאטה אני משקם הרבה משקעים ופצעים פתוחים אבל יש תקווה ויש ניצוץ שמלבלב בלב שאתה קם ועושה שינוי ומנצח את המלחמה הזאת שנקראת השמנה .אפילו שנראה לכמה אנשים שאנחנו מוצגים באור שלילי כאנשים שמנים שהערוץ מנצל אותם תסלחו לי אני מתמקד רק בעצמי. אני לוקח את הדברים הכי טובים מהתוכנית את הליוי הצמוד של אורלי המאמנת שלי ואת צוות וינלייף בוינגייט שהם מדהימים ואת המתמודדים הנפלאים שאיתי ומבחינתי זו היציאת מצרים שלי מסע ארוך מלא ניסים ונפלאות אל האושר שלי שמחכה .את הפרס שלי כבר קיבלתי החיוך של אישתי פתאום חזר...

רציתי לשתףאת כולם !!! ../images/Emo23.gif

כרגע חזרתי מריצה בחוף עם טלי היפייפיה ! :) בחיים שלי לא דמיינתי שנקבל כאלו תגובות... כל הדרך אנשים מעודדים,מוחאים כפיים,מחמיאים ונותנים המון המון כוח להמשיך... אני מודה לאלוהים ולהפקה שנתנו לי את הזכות להכנס לפרוייקט הזה ולהינות מכל התמיכה ומהחשיפה שתעזור לי לנצח ולשמור על המשקל הרצוי לכל החיים... אז רק רציתי להגיד פה לכל האנשים שמחמיאים לנו, אין לכם מושג כמה כוח האהבה שלכם נותנת לנו ואני רוצה להודות לכם בשם כולם :) בהמון המון המון אהבה עופר בום רוזנבאום

צלפי יריחו...

תודה לכולם על התמיכה שאדם מפגינים אני יודע שאני המטרה הנעה שאתם מתאמנים עליה ..אז תדעו לכם שהיום בצעדה אני מתכוון לרוץ אז יהיה לכם קצת קשה לעקוב אחרי וזה ילך ויהיה יותר קשה מפעם לפעם כנראה תצטרכו למצוא מטרה חדשה.אבל תודו היה לכם חודשיים קלים .וכנראה נאלץ להיפרד אני הולך לרוץ בתל אביב בקרוב סורי.. למי שלא הבין מסלול ההליכה שלי 700 מטר קו דיווח מפקדת הטליבאן יריחו. בשנה הבאה יהיה שלום אמן אני מבטיח לבוא לבקר תכינו לחם קל ..

efratcn

New member
אפשר להגיב גם?../images/Emo13.gif

מקווה שתקבלי את דבריי ברוח הנכונה... אולי אני לא זוכרת נכון אבל לא היית את שלא סיימה את המסלול הליכה עם כולם, ושהמאמן ליווה אותך באופן אישי ושאח"כ התלוננת בפני הקבוצה ש"מכריחים אותך לעשות דברים שאת לא רוצה"? (או משהו ברוח הזאת)... וגם בפרומו של התוכנית הבאה את לא מראה הרבה נכונות בפעילות הגופנית. סתם שתדעי איך זה נראה מהצד (אני חברה בפורומים נוספים ודיברו על התוכנית בעוד מקומות). צ'יפ טוענת שאת אמרת לה שאתן מצביעות נגד מירב (אני לא מאמינה שאני נכנסת לנישה הזאת בכלל
מרגישה בכיתה ג'). מוזר... כי למירב בכלל היתה חסינות... לפי מה שהראו בפרק (ואת חייבת להבין שזה מה שאנשים רואים!!) לדעתי היו צריכים להדיח אותך! את החלשת את הקבוצה, וזה התבטא גם בירידה במשקל, לא היתה בך מספיק רוח ספורטיבית ובכלל נראה שאת מקווה שדברים יזוזו עבורך ולא שאת תזיזי אותם. חבל... בעיני היית אחת ההבטחות של התוכנית. מאתמול הפכתי להיות "תומכת" ברי ובכלל קבוצת הגברים נראתה הרבה יותר מלוכדת עם הרבה יותר רוח נחישות. שיהיה בהצלחה.

SimsY

New member
אבל למה הלכת?

חבל סתם להתפתות. אם יש משהו שאני צריך להגמל ממנו אני מעדיף להתרחק.

shoo1

New member
היי לימורי זאת נעמה חולי המודחת

מה קורה ראיתי את הפרק הראשון אני כל כך מקווה בשבילך שתגשימי את כל מה שאת רוצה יש לך את כל המוטיבציה ורואים זאת אני רואה אתכם כל שבוע ומחזיקה לכם עצבעות שלך נעמה חולי

eduard16

New member
מחמיאים לך גם כשאתה לא יודע...

ע"ע המורות שלך לשעבר בבצפר... מעכשיו אתה שיחת היום כל יום חמישי בחדר המורים

חחח אוקיי סקרנת אותי...

מי את\ה ??? :) בדרך כלל המורים שלי תמיד היו מדברים עליי בכל חמישי אבל לא דברים טובים :) חחח... אז גלה\י לי ! :)

eduard16

New member
חחחח

אני סתם תלמיד, עכשיו בי"א, למדת עם בן דוד שלי בשיכבה, לא יודע אם תה זוכר אותו.. אבל בכל מקרה אני זוכר ממך מלא צחוקים.. וואי הרונדו שלכם היה כזה קורע, אתה הנחת אותו נכון??

חחחחחחחחחחחחח

מי זה בן דוד שלך ? חחחח כן כן ההנחייה של הרונדו אחד השיאים הגדולים שלי :) לא שאני רוצה להשוויץ או משו כן חחח אבל גם הפקתי וכתבתי אותו תודה רבה !!!! :) חחחח ענק !

eduard16

New member
חחח

לא סתם כתבו עליך בשבוע בנתניה "היצפאן לשעבר של בית ספר טשרניחובסקי" אהה וקוראים לבן-דוד שלי יובל שרעבי.. עכשיו לתכלס.. תן את כל כולך ואתה בטוח מנצח.. "הכאב הוא זמני, הכניעה היא נצחית" קח תמשפט הזה וכל פעם שקשה, תחשוב עליו, על המשמעות שלו. זה כ"כ עוזר..

יפה שלי

איך אני אוהבת אותך הייתי בטוחה שתתקבלי בכיתי איתך בפרק המיונים מאחלת לך בהצלחה ושתהיי בריאה ומאושרת...לימי

לימורוששששששששששש

אחותייייייייי טוב לראות אותך כאן... המים על הגז אני עדיין מחכה שתבואי לקפה... חולה עלייך ועל התחת שלך (שהולך ונעלם) מואההההההה

shoo1

New member
לימורי-מנעמה חולי

אני היתי שבורה לגמריי כל כך רציתי להיות אתכם שלא חשבתי מה יקרה במידה ואני לא מתקבלת . ופתאום שלא היתקבלתי היגעתי הביתה והיתי צריכה לאסוץ את החתיכות ולהתחיל למצא עבודה ולמצא את עצמי. בהתחלה נירשמתי ישר למכון כושר היתאמנתי כל יום ואחרי חודש חזרתי לזלזל (להרגליים ההרסניים הקודמים) היום אני מחפשת דרך חיים שאני יוכל להתמיד לתמיד בכוחות עצמי וזה כל כך קשה. דרך אגב פרק המיונים החזיר אותי ממש אחורה ומאז אני לא יכולה להפסיק לאכול. אני נימצאת במערבולת שדיברת עליה (לופ) נעמה-חולי

אין לך מושג כמה אנ מצטערת בשבילך

אחרי ההיי והאמונה, הכנראה גדולה מאוד שתגיעי לתוכנית, סגרו לך את הדלת בפנים..כי למי באמת אכפת מהשמנים שלא יעשו להם רייטינג. מה שנורא שבהמהלך התוכנית, כשהאנדרנלין של הירידה הוא גבוהה, החברה לא מצליחים להיות מודעים לסכנה העורבת בפתח...היום שאחרי ההדחה ואפילו למי שינצח. המשבר של להישאר לבד בלי התמיכה של ההפקה.ההפקה הצינית הזו לא שמה על היום שאחרי. ותראי מה קרה לך, וכנראה לעוד הרבה עם ציפיות ענקיות למענה לצרכיהם שהדרדרו לאכזבות.ממש מבקשת מהמתמודדים לדרוש מאמן רגשי ולא רק מאמן כושר. התוכנית יכלה לעשות הרבה מאוד טוב למתמודדים שבה, אם רק היו חושבים גם על המחר

shoo1

New member
לימורי- מנעמה חולי

אני אהיה בסדר אני יודעת שמה שאני עברתי הרבה מודחים הרגישו אני בחורה חזקה ואני יצליח אני רק צריכה למצא את הדרך. אני מחזקת אותך את נימצאת בדרך שכל כך הרבה בנות היו רוצות להיות תוכלי להיות המדריכה שלנו. שולחת לך חיבוק גדול מלא אהבה. נעמה חולי

למעלה